Feminist-myter


Denne rundens tema på SnapKollektivet er "Kvinner".

I går herjet jeg kontoen med alt fra musikk- og serietips, å spørre folk på gata hva de tenker når de hører ordet "kvinne" - og en liten gjennomgang av typiske sannheter (les: myter) som følger med feminist-begrepet.

Er alle feminister sinte? Bitre? Hater vi menn og har vi alltid mengder med kroppshår?

Jeg serverer herved utdrag av gårsdagens story. Merk at dette er en lagret del av en Snapchat-story laget spontant og litt i farten - da med de feil, bloopers og den kvaliteten som medfølger.

Enjoy!

//Du kan enkelt følge SnapKollektivet ved å søke oss opp på Snapchat, Facebook og Instagram. Ses!

16 kommentarer

Linn W. Rosenborg

10.03.2017 kl.15:53

Måtte dessverre slette innlegget pga feil i video. Da forsvant en så fin kommentar som jeg syns alle bør se. Legger den derfor inn på ny her. -Linn

Petter H Skrev:

Med unntak av Emma Watson så kan jeg ikke komme på en eneste vakker feminist. Om man ser på medlemmene i fex Ottar så er de langt over snittet stygge å se på og sintere enn befolkningen flest. Dette er ikke en myte, men en fakta. Du har jo selv bevist at du hater (hvite) menn ganske så mye, trolig derfor du også er forever singel.

Mikkulv

10.03.2017 kl.16:46

Når skal du begynne i svare på gjennomtenkte kommentarer, isteden for å henge ut dem du ikke liker?

Linn W. Rosenborg

10.03.2017 kl.16:52

Tvedt: hvordan henger jeg ut noen her? Jeg gjengir en kommentar som dessverre ble slettet. Jeg svarer sjelden på den type kommentarer jeg antar at du sikter til fordi jeg rett og slett ikke er enig med deg i at de er verdt å svare på. Det er som regel lange, uttømmende, gjentakende, nedlatende mæl som er mer ute etter å diskreditere alt jeg sier/skriver enn å faktisk diskutere med et åpent syn. Dette vet du veldig godt.

Mikkulv

10.03.2017 kl.17:04

Utømmende og repeterende møl er det du som står for, helt ærlig. Som i videoen din, du hater patriarki osv osv, med viten at du bor i verdens mest antimaskuline land. Selve patriarkiet i Norden, er det i økende grad det den unevnelige importerte kulturen som står for. Og den står fullstendig uimotsagt fra din side.

Har du noen gang tenkt å endre syn?

Linn W. Rosenborg

10.03.2017 kl.17:13

M. Tvedt: Nope. Har du noen gang tenkt å bruke tiden din mer fornuftig enn å lese en blogg du syns er så ræva?

Mikkulv

10.03.2017 kl.17:23

Jeg er litt selvskader da vet du. Hehe.

Hvor givende er det å lese blogger jeg er enige med da, lærer jo ikke noe av det. Er mye mer konstruktivt å utfordre andres ideer, ikke minst den godt etablerte feministideen er jo veldig festlig.

Ola

10.03.2017 kl.20:01

Hehe, for en gangs skyld var det en artig kommentartråd her, takk for litt lettvint fredagsunderholdning:-)

10.03.2017 kl.21:19

Bloggeren her representer et samfunn i forfall og degenerering.

Sceptic

10.03.2017 kl.21:56

LWR

Hva synes du om svensk pop-dame som sprer sitt budskap om at hun "hater alle menn"? Er det dette som er feminismens holdning. Støtter du SCUM-manifestet?

Not skeptic

10.03.2017 kl.23:03

Sceptic.

Det räcker inte för dig att hon har förklarat att hon absolut inte gör det? Det var kanske en tweet efter att ha blivit trakaserad och mordhotad redan som 15 åring för att hon kallar sig feminist.

Skeptisk

11.03.2017 kl.01:33

#KillAllMen sier noe om feminisme...

Vegard

11.03.2017 kl.10:21

Istedenfor å lage deg en stråmann så kunne du kanskje komme med noen gode argumenter? "Myten" om at feminister hater menn betyr ikke at det ikke finnes feminister som ikke hater menn, men på tross av dette virker det jo som at svært mange feminister gjør alt de kan for å skape dette inntrykket. Det er ikke en "myte" at feminister har laget #killallmen, #maletears og ikke minst omfavnet S.C.U.M.. Det som er påfallende er at når en mann utrykker forakt for en enkelt bestemt kvinne så påstår feminister at dette er "kvinne-hat", men når en kvinne bruker hashtag "killallmen" så er det ikke hat mot menn. Og de "moderate" feminister har aldri gjort noe som helst for å distansere seg fra disse ekstremistene.

Sceptic

11.03.2017 kl.11:48

Enig med Vegard - det er på tide at feministene tar et oppgjør med mannshatet blandt en god del av meningsfellene. Bare da kan man ta deres prat om likestilling på alvor.

Kenneth

11.03.2017 kl.13:44

Det er ganske tydelig at en del feminster hater menn. Zara Larsson sa det jo rett ut på Skavlan, til stor glede blant alle gjestene. Prøv å bytt ut "mann" med "muslim", "jøde", "kvinne", "homser" etc.. og se om det får stående applaus. Det får man ikke, og det er jo i seg selv veldig bra. Vi lever i et samfunn hvor det å hate menn er helt legitimt, og det synes jeg er veldig dumt. Har ikke unge jenter fedre? Bestefar? Hater de dem også?

Det er selvsagt ikke på langt nær flertallet som sitter med et slikt hat, men det sprer seg mer og mer. Menn, som vi spesielt ser i USA hvor en idiot som Trump ble president har fått mer enn nok av å bli satt i bås med voldtektsmenn, overgripere og annet faenskap.

Frankie

11.03.2017 kl.13:58

Feminismen er en viktig del av marxismen. Kamp mellom kjønnene er gunstig i deres splitt og hersk taktikk. Dette i kombinasjon med promotering av multikultur, perversiteter og stort sett det meste som er ødeleggende for en nasjon.

Laila Monica Nikolaisen Ribsskog

11.03.2017 kl.14:31

Bør jeg søke uføretrygd? Og vil da advokaten fra Codex stille opp? Eller mine kolleger og ledere i NAV?

Skriv en ny kommentar

hits