hits

Luke 9 i den feministiske jule-kalenderen // Vi er alle produkter av patriarkatet

kommentarer

Velkommen til Kommentarfeltets feministiske julekalender! Hver dag frem til jul vil jeg skrive en kort (eller lang) notis om det som opptar meg - med feministisk vinkling.

Som seg hør og bør var jeg på dagfylla i Barcelona i går, og luke nummer 9 ble dermed liggende som utkast. Det er egentlig like så greit, da jeg har bestemt meg for å bytte den ut (den kommer senere i desember altså) med en liten kommentarfeltet back to basic - nemlig en titt på kommentarfeltet. 

For det første - takk til alle som leste, delte og like innlegg et om Menn som pusher 70 og garderobeprat

Vi er alle produkter av patriarkatet - enten vi vil innrømme det eller ikke. Feminismen er ikke død - og det er åpenbart en grunn til det! TAKK til alle dere frekke, nedlatende nyttige idiotene som fortsetter å kommentere på en måte som, gang på gang, bekrefter budskapet og tanken bak denne bloggen. 

Finn frem popcornet.

#metoo heksene tar dette til nye høyder. Alle er trakasert. Alle er krenket. Hva med alle kvinner som mer enn gjerne har ligget seg til stillinger på bekostning av langt mer kvalifiserte kollegaer og medsøstre? Dette hysteriet ødelegger det som begynnte som en viktig prosess om overgripere og har utviklet seg til en inkvesisjon av hatefulle kvinnfolk som skal hevne seg på alt og alle. Og gjerne når de kan promotere seg selv i prosessen. Fysj!

Klapp igjen Linn. Du er mye grovere og mere vulgær i bloggen din og har sikkert mange flere fintfølende feministiske følgere enn de som har vært utsatt for Wathne sin sjargong. Sikkert yngre også. Hva var det dere hadde som 8. mars parole siste år? Var det ikke om noe som skulle flagre fritt. Patetisk. Dra hode opp av sanden og slutt med den flagrende oppførselen. Dere er selv problemet.

Og der kom hun,ja; selve prototyopen på denne mannehatende mediahypen!  Nå har dere tråkket over streken;dere vil bare oppnå en ting;å bli behandlet om fortjent; Dere vil bli oversett,forhånet, Dere feministbeist har presset ut en hedersmann,ja,en mann med mannehumor,og TV 2 vil måtte betale dyrt,annonsørflukt,seerflukt...

artikkelen er  skrevet av singel, sint, mannehatende feminist som pusher 40 ;)​

..glemte lesbisk som gjør henne ekstra mannehatende (som svar på kommentar ovenfor)

Selverklærte feminister er mannshatere til det motsatte er bevist, og bør behandles deretter. #FeminismisCancer

kvinner som har tjent seg rike i film og teater,og i media,;må gi fra seg pengene de har tjent ved å være feminine kvinner,og smiske seg frem til suksess. 

Nå er det på tide at mannlige sjefer kommer frem og navngir kvinner; som har brukt sin kvinnelighet for å oppnå sine mål !

"Alle menn bør snarest iføre seg rosa strømpebukse og vinke slapt med håndleddet ..." skrev en  venn i dag.  Jeg er enig med ham.  Nok nå! Hysteriet tar overhånd og det gavner verken kvinner eller menn! 

Jeg tror man må være litt sutrete metroseksuell som mann om man skal skjønne denne feministiske gapestokkmetoden....

Vi nærmer oss forholdene som rådde under dronning Victoria, hvor man helst måtte sende melding via en representant om man ville samtale med en quinde, og helst måtte være forlovet før man kunne be dem ut på middag. Dette rimer veldig dårlig med de samme kvinners rop om frihet til å gjøre hva de vil med hvem de vil når og hvor de vil? Om man ikke tåler enkel folkelig humor som Watne bruker, så får de rett og slett ta seg sammen! Vi må ikke bli et land av pripne frøkner!

Kvinnekjønnet sitter i glasshus og kaster skittne kvinnesaks-stein i alle retninger ! 

Med det vil jeg gjerne gi dere tips om podcasten Penntricket - med den kan dere som deler mitt syn kose dere, og dere andre kan kanskje lære noe. Takk for i dag ass. 

- L


Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  ​

Velkommen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar