hits

Luke 4 i den feministiske jule-kalenderen // Trump, Moore og golden retriever-kjæreste <3

kommentarer

Velkommen til Kommentarfeltets feministiske julekalender! Hver dag frem til jul vil jeg skrive en kort (eller lang) notis om det som opptar meg - med feministisk vinkling.

I dag er en historisk dag, dere. Jeg hadde liggende klar en liste med 10 serier med knallbra kvinnelige karakterer (der alle så klart består bechdel-testen) som jeg skulle dele med dere, men så. Ja. Så skjedde det i de dager at presidenten i verdens mektigste land ga sin støtte - offentlig og med fanfare, til en mann anklaget for overgrep mot mindreårige jenter.

Du leste riktig. Det er altså klart at Trump gir sin støtte til republikanernes senatorkandidat i Alabama, Roy Moore. Dette til tross for overgrepsanklagene mot Moore. Jeg blir i fullt alvor helt matt. 

Dagens luke (les: notis) er derfor at det kortere slaget. Jeg må spise en klementin (eller er det en mandarin? Ærlig talt, hvem vet forskjellen?), se på Sopranos og sitte i armkroken til min golden retriever look alike-kjæreste. Alt for å glemme at verden styres av rasshøl uten respekt for sine medmennesker (for ups. Ja, jenter og kvinner er akkurat det). 

God faens 4. desember. God natt. 


Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  ​

Velkommen!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar