Sms og nynazister

kommentarer

Christian Tybring-Gjedde henger ut en skoleklasse fra voksenopplæringen i Oslo på utflukt for å lære om valg, det norske samfunn, demokrati og politikk. Målet var å slakte AP (kilde: Filter). Vi har en innvandrings- og integreringsminister som mener det er en win når FrPs asylpolitikk får terningkast 1 av NOAS. Hun uttalte i kjølvannet at hun ville ha blitt bekymret hvis FrP hadde fått en god karakter, for det ville ha betydd at hun ikke gjorde jobben sin (kilde: VG). Det populistiske partiet Liberalistene er et av Norges raskest voksende partier. Partiet Alliansen har lykkes med å samle minst 5000 støtteunderskrifter, og stiller lister i samtlige norske fylker. Lederen av partiet, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, er åpen om sitt syn på «negre», jøder og masseinnvandring. Nynazister demonstrerer åpenlyst utenfor tre ulike valglokaler i Østfold (kilde sa.no). Ikke nok med det. Alliansens representant i Agder er invitert til å snakke på TEDxArendal, og partiet ble fjerde største parti på et skolevalg i fylket.

Denne galskapen tatt i betrakting er det i beste fall besynderlig, trist, provoserende, stakkarslig og ikke så rent lite patetisk at det er en liten sms som gjør at det norske folk setter kaffen i halsen. Drit i nynazister som fysisk truer vårt demokrati. Drit i rasister og politikere med ansvar for integrering som er mer opptatt av å skape splid, frykt og hat. Det som setter sinnene i kok er en fuckings sms fra AP.

Foto: Alexander Winger (Mediehuset Nettavisen)

I et blogginnlegg skriver Jarle Aabø at «Norge trenger en ny lov som hindrer politiske partier fra å gå til SMS-angrep på landets borgere. Nå var det Ap, neste gang kan det være nazistene».

Hei Aabø, ærlig talt, vi har faktisk ekte nazister å bekymre oss for - her og nå. 

En stortingsrepresentant for Norges tredje største parti, som praktisk talt er sikret plass på Stortinget, henger ut innvandrere på utflukt for å lære om demokratiet, som en del av sin valgkampinnspurt. Vi har partier ledet av Max Hermansen (Demokratene). Det populistiske partiet Liberalistene er et av Norges raskest voksende partier og størst blant «de andre». Hakk i hæl følger Lysglimt Johansens Alliansen. At menn med så åpent rasistiske og nazistiske utspill som Hermansen og Lysglimt står på stand blant de andre politiske partiene, og på denne måten får påvirke våre unge, er en viktig del av demokratiet. Det at oppslutningen til disse partiene øker er det som er så vanvittig skremmende.

Jeg kan ikke for mitt bare liv forstå at en sms kan oppleves som så provoserende. Jeg vil vel si at Nordfront-demonstranter foran valglokalene er et større angrep enn APs (klønete) forsøk på å mobilisere potensielle sofavelgere via SMS.

Hvor mange kalorier koster det å lese en sms fra AP? Svært få. Det som skremmer meg, og som jeg hisser meg opp over er ikke en uønsket sms - den luksusen kan jeg ikke unne meg. Ikke så lenge vi har har nynazister i gatene, og utenfor stemmelokalene. Når grupperinger som dette organiserer seg i grupper og demonstrerer foran valglokaler settes demokratiet vårt under press. Det bør ryste den norske folkesjela i betydelig større grad enn valgkamp via sms. 

Med det sagt så ønsker jeg alle min følgere, lesere og også kritikere et GODT VALG! 


Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  ​

Velkommen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits