Jews will not replace us! 

kommentarer

August, 2017. 

Hundrevis av hvite nasjonalister, tilhengere av alt right-bevegelsen og nynazister tok til Charlottesville for å delta i en "Unite the Right"-demonstrasjon. Innen lørdag 12. august var omme var tre mennesker omkommet og mange flere skadd. Se det 22 minutter lange innslaget fra Vice Media her

Jews will not replace us! 

White lives matter!

Anti-white vermin.

Anti-white, Anit-American filth

We`re starting to slowly unveil a little bit of our power level. You ain`t seen nothing yet! 

Our rivals are a bunch of stupid animals who don`t pay attention they couldn't`t just get out of the way of his car and some people got hurt.

I think it was more than justified. 

I think a lot more people are gonna die before we`re done here, frankly. 

En president som uttaler ordene "..hatred, bigotry and violence on many sides. On many sides."


Hvite, sinte menn - alle med fakler og stramme kjever. 

De kommer frem i lyset med hodet høyt hevet. En etter en. En ideologi vi ikke har vært naive nok til å tro er utryddet, men som det samtidig er mange tiår siden vi kjente på kroppen på samme måte som vi nå gjør. De har vært der hele tiden, under oss, i den mørke kloakken. Faen meg umulig å bli kvitt. Det eneste de trengte var at noen gikk foran dem opp i dagslyset. At noen viste dem veien. Så kommer de - krypende, raslende, enslige og i flokker. Samles i sinte grupper. Mobiliserer. Tapetserer bybildet med hat. Skaper splid, hat og frykt. Faens avskum man aldri blir kvitt. 

I innslaget fra Vice sier blant andre nasjonalisten Christopher Cantwell si at de henter inspirasjon fra Europa. Fra den nordiske motstandsbevegelsen. Du veit. De folka som vandret rundt i Kristiansand for kort tid siden. Det er lett å le av dem, sånn som jeg lo da Donald Trump meldte at han stilte som presidentkandidat. Den latteren stilna fort nok. 

Her hjemme har vi en innvandrings- og integreringsminister som på alle måter signaliserer at, om det var opp til henne, kunne ønske seg å sløyfe siste del av sin stillingstittel. Tenk at de som har ansvaret for integreringen i Norge både har en egeninteresse av at integreringen feiler, og at de prinsipielt ikke tror på integrering av ikke-vestilige innvandrere? Tenk at vi har en statsminister som relativiserer høyreekstremisme?

Det er ikke annet enn jævlig provoserende med folk som behandler nazisme som om det bare er nok et alternativ på ideenes markedsplass. Det er fullstending hode- og historieløst å sidestille "folk som slår nazister" med "folk som vil ha folkemord" bare fordi begge deler er vold. Det er fuckings skummelt å være sort, jøde, muslim og homo for tiden. i 2017.

Det er så sjukt, og jeg er redd vi ikke har forutsetningen til å lykkes - med mindre vi reiser oss opp og knytter nevene, og det jækla kvikt. 

Foto fra Memorial to the Murdered Jews of Europe. 

Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  ​

Følg meg på Twitter og på Instagram ved å følge linkene. Velkommen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits