Fem på en fredag

kommentarer

Hurra! Endelig den beste uken i året - nemlig uken da ØYAFESTIVALEN arrangeres. Eneste minus er jo at jeg ikke er på Øya i år. Ingen dager. Ingen konserter. Ingen hatt. Ingen dansing. Ikek noe bilde av EXIT-skiltet. Ingenting. Det går helt fint altså, jeg må bare krype ned i et hull og gråte til øynene faller ut. Ikke tenk på det. Takk for meg.

For å redde min egen ære, og enda viktigere, lykke, skal jeg i det minste sørge for å få med meg noe fra Øyanatt. Personlig syns jeg Øyanatt-programmet er mer spennende enn selve Øya-programmet i år, så jeg skal ikke sutre altfor mye. Dessverre er det sånn at jeg kun er en person, og jeg har kun mulighet til å delta på ett arrangement av gangen. I år falt valget på fredagsarrangement på Dattera til Hagen, og lørsdagsarrangement på Parkteatret. I tillegg til Øyanatt skjer det endel andre kule ting i Oslo i helgen. 

Her er mine fem tips for hva DU bør fylle helgen din med. 

1. Fredag: Øyanatt på Dattera til Hagen, fra kl. 23:30. Artist: Baba Stiltz (SE) + Onkel-S ++. CC: 150,-/200,- med/uten gyldig Øya-billlett. Les om artistene her.

2.  Fredag: Øyanatt på BLÅ, fra kl. 23:30. Artist: Nina Las Vegas (AU) + Christine Dancke. CC: 150,-/180,- med/uten gyldig Øya-billlett. Les om artistene her

3. Lørdag: Øyanatt på Parkteatret, fra kl. 23:30. Artist: Vibbefanger blokkparty (JIREEL (SE) + NIILAS + MATO GRYTTEN + VIBBEFANGER LIVE). Billetter kr. 180,-/230,- med/uten gyldig Øya-billlett. Les om artistene her.

4. Søndag: Marked på BLÅ, og konsert med Frank Znort Quartet på kvelden. Alltid en slager, og jeg garanterer SJUKT god stemning. Gratis inngang. 

5. Søndag: PJ Harvey i Oslo Spektrum! Hjertesmerte og herregud. Skal du? Jeg vil! 

I tillegg er det blant annet marked i Birkelunden, Opera ved Oscarsborg Festning og fjordcruice i Oslofjorden. Denne helgen kan bare komme - jeg er klar, og jeg vil som vanlig dele høydepunktene med dere på Snapchat og Instagram (@liwro begge steder). Ses!

Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  ​

Følg meg på Twitter og på Instagram ved å følge linkene. Velkommen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits