I noen korte minutter er jeg litt mindre ensom

kommentarer

Jeg tar sats og hopper. Tenker på Thea (Life of Oslo), som skriver tekster som det synger av - og på alle setningene jeg selv har lagret på en PC langt unna alt som heter blogg. Jeg tar sats og svarer ok på spørsmålet om å dele. Så. Her er det. Noe i en litt annen ordlyd enn det som vanligvis fyller denne bloggen. 

Tekstene i denne kategorien vil ikke bli delt hos Nettavisen eller i andre medier, de vil kun bli delt her - med dere. For your eyes only og så videre. 

Takk.

Kjærlighet, L.


Jeg kjøper to kaffe, og i noen korte minutter drømmer jeg meg bort til et sted der den ene er til en som, for 47 minutter siden, strakk seg som en katt under samme dyne som meg. En jeg våknet sammen med, stod opp sammen med, gikk dagen i møte sammen med ? sakte og knirkende. Trøtte. Jeg står der, på Kaffebrenneriet på Sagene, og kjenner hvordan hånden hans hviler på korsryggen min. Hvordan fingrene forsiktig, men grådig, vandrer oppover ryggen min. Hvordan hånden beveger seg under armen min, kilende, før den griper tak i den høyre puppen min. Jeg gliser og sier «om vi skal begynne sånn så rekker vi ikke den kaffen før jobb!». Han ler og sier «kaffe før sex, baby. Det er tross alt mandag» og så kler vi på oss (han: akkurat passe slitte sneakers og jeg: lave, sorte og skinnende dress-sko), hver vår jakke (han: den litt for store olajakken og jeg: skinnjakke som jeg vet kommer til å bli for varm utover dagen) og går ut døren. Førstemann ut, ler litt, han låser og jeg går mot heisen.

Jeg kjøper to kaffe, og i noen korte minutter drømmer jeg meg bort til en virkelighet der den andre kaffen er til deg. I noen korte minutter er jeg litt mindre ensom. 


Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  ​

Følg meg på Twitter og på Instagram ved å følge linkene. Velkommen!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits