"PIKK! JEG SENDER PIKK! Det gjør nok susen!"

kommentarer

Dette er starten på en ny era. Tiden er kommet for at også jeg får sleng peniser jeg ikke vil se rett i fleisen. Det skjedde åpenbart en endring der ute etter at jeg skrev innlegget Hvor går grensen for overgrep, og porten til penis på Snapchat åpnet seg på vidt gap. Kommentarer og meldinger om at jeg hater menn, er en hore, er sexgal, er for stygg til at menn vil ligge med meg og så videre er jeg liksom vant til nå. Men pikk rett i fleisen - totalt uten forvarsel? Not so much. 

Litt pikk gjør nok susen

Se for deg dette. En person du ikke kjenner deler sitt brukernavn på Snapchat, med en oppfordring om å følge. Hva gjør du? Enkelte sjekker ut hvem personen er, om han eller hun har noe interessant eller morsomt å formidle - og tar en avgjørelse om å følge etter dette.

Andre derimot gjør dette: 

Sjekker kjønnet til personen. Er dette en jente så tenker personen "hun her kjenner jeg ikke, og hun kjenner ikke meg. Jeg vil så gjerne sende noe til henne for å oppnå kontakt. Hva skal jeg sende mon tro? En melding med hei? Et bilde av kaffekoppen min med en morsom tekst om at dette er kopp nummer syttiåtte denne dagen? En selfie med ordene hei på siden? Eller?"

Så tenker personen litt til, før han plutselig får en sånn tegneserie-lyspære over hodet. 

"PIKK! JEG SENDER PIKK! Det gjør nok susen!"

Nei din moron, det gjør ikke susen. Jeg er lei for å være den som forteller deg dette; men penisen din er ikke så sjukt digg at ukjente jenter vil se på den. Den er hverken sexy, vakker å se på eller spesielt pirrende. Det er en ukjent penis, og jeg vil tro at de færreste jenter vil sette pris på å få denne kastet imot seg fra skjermen - totalt uten forvarsel. Penisen din gjør på ingen måte susen. 

Moderne blotting

Da jeg var 8-9 år husker jeg at nabogutten blottet seg for meg og ei venninne. Han stod på verandaen sin, kjørte en real helikopter og spurte om vi ville danse med ham. Han var sikkert 8-10 år eldre enn oss. Der og da syns vi det hele var flaut og ekkelt. Jeg fortalte mamma om hendelsen, og hun tok den så på alvor at hun sporenstreks kontaktet gutten. Hun forklarte oss jentene at dette var blotting, og at blotting er ulovlig. Etterpå fikk vi is fordi vi hadde fortalt henne om dette. 

«Blotting er betegnelsen på et seksuelt avvik hvor man, både bevisst og ønsket, oppnår seksuell opphisselse ved å eksponere sin seksualitet visuelt for fremmede som ikke ønsker og/eller er forberedt på dette. Det vanligste tilfellet er menn som viser frem sin erigerte penis og av og til også masturberer foran tilfeldige kvinner. Blotteren ønsker kun å vise seg frem og det er svært sjelden at blotteren forulemper fysisk de som blir utsatt for dette.» (kilde: Wikipedia). 

Utveksling av slike bilder skal utelukkende skje mellom samtykkende voksne. Hvis du tror at jeg kan ha interesse av se penisen din, så spør i det minste først. Jeg kan på forhånd love deg at jeg ikke kommer til å si ja, men da har du i hvert fall spurt. 

Og du? Om du mot all formodning sender meg slike bilder kan jeg love deg følgende. 

Jeg er etter hvert blitt et råskinn når det kommer til å identifisere folk via ulike sosiale medier. Jeg kommer til å ta skjermdump av den snikete penisen din, og jeg kommer til fortelle moren din hva du driver med. 

Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  

Følg meg på Twitter og på Instagram ved å følge linkene. Velkommen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits