Jeg ønsker meg motet til å satse

kommentarer

Jeg har blitt utfordret til å starte en slags spalte-sak, der jeg ukentlig anbefaler mine topp fem (putt inn hva enn jeg elsker/anbefaler/provoseres av den aktuelle uken). Jeg er ikke så god på sånne strukturerte, faste greier og har selvsagt ikke klart å følge opp. Jeg har heller ikke klart å følge opp den (halvveis) lovnaden jeg har gitt enkelte følgere om å ha en julekalender. Hittil har jeg postet en liten julespesial. Det som gjorde den spesiell var temaet, og at det var i videoformat. 

I går sparket vi igang ny runde på SnapKollektivet. Rundens tema er "jeg ønsker meg", og det ga meg ideen om å skrive noe om mine største ønsker for julen 2016 - og tiden fremover. Første del av Kommentarfeltets julespesial dediserte jeg til det kvinnelige underliv. Andre del er en slags ønskeliste. 

Velkommen til Kommentarfeltets julespesial #2.

 

Rett skal være rett. Jeg ønsker meg både liggeunderlag, vanntette pakk-poser, tur-sag, store vinglass, liten stekepanne, undertøy, bøker, teater- og konsertbilletter og leppestift fra Mouthy Cosmetics. Men hvis vi ser fordi det; hva ønsker jeg meg, sånn egentlig? 

Jeg ønsker meg mer tid med min fantastiske familie. Jeg ønsker meg lange kvelder, late morgener og latterkramper. Jeg ønsker meg morsomme stunder og gode samtaler med mine vilt bra venninner. Jeg ønsker meg solbrente skuldre (ikke helt lilla helst, bare litt sånn små-røde) og fregner på nesa. Jeg ønsker meg egg og bacon til frokost - spist foran peisen. Jeg ønsker meg flere turer på hytta, og flere teltturer. Jeg ønsker meg kosestunder med dachsen, og timevis foran PC med favorittseriene på skjermen. Jeg ønsker meg mer kaffe, flere burgere og store glass med rødvin. 

Jeg ønsker meg dialog, debatt og diskusjoner som er preget av respekt og medmenneskelighet. Jeg ønsker meg mer åpenhet, og jeg ønsker meg at vi som samfunn tar et grepa tak i de tabuer som fortsatt gjelder. 

Jeg ønsker meg lange blikk, en skulder å gråte på og ro. Jeg ønsker meg trygghet. Jeg ønsker meg kjærlighet. Jeg ønsker meg motet til å satse. Jeg ønsker å sovne inntil en varm kropp og jeg ønsker meg det spesielle blikket som bare kan bety en ting. 

Det ønsker jeg meg. 

Hva ønsker du deg, sånn egentlig? 


FØLG SNAPKOLLEKTIVET PÅ SNAPCHAT, FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Følg Kommentarfeltet på Facebook her.  

Følg meg på Twitter og på Instagram ved å følge linkene. Velkommen!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits