Fem på en fredag

kommentarer

Jeg har blitt utfordret til å starte en slags spalte-sak, der jeg ukentlig anbefaler mine topp fem (putt inn hva enn jeg elsker den aktuelle uken) Her er denne ukens liste!

Ukens punk-låt og manne-feminister

Hvor kult er det ikke at det norske punk-bandet Pappasaft har funnet inspirasjon i mine styggeste kommentarfelt - og at det kommer musikk ut av det hele? Det er faktisk sjukt kult!

Singelen er inspirert av netthetsorama-kaoset som fulgte innlegget Ikke din kvinne som jeg skrev i februar i år. Innlegget er et svar på Odins soldaters forsøk på å bruke min (og alle andre kvinners) sikkerhet som alibi for å spre frykt og rasisme. Innlegget vekket så mange sinte menn til live atte hjælp. Over 8 måneder etter at innlegget ble publisert drypper det stadig inn sinna kommentarer med ujevne mellomrom.

«Teksten ble til etter at vokalist Gard kom på et tema og et bokstavrim til refrenget, samtidig som Jens hadde lest seg forbanna på et kommentarfelt og således fikk plenty ammunisjon til verset. Resultatet ble en låt om en kjip fyr som flere burde hatt selvinnsikt til å kjenne seg igjen i - men som alle helt sikkert kjenner eller har møtt på nett, på byen, bussen, radioen, Stortinget.. Floden av sexistisk bullshit og kvinnesyn fra femtitallet, blir ofte avfeid som det er bare en guttegreie, lissom - slapp av». 

Gratulerer til Pappasaft med ny singel - dette er glitrende og digg norsk punk!

Ukens jule-sabotør

Er det ikke lov å si jul heller nå? Jeg sier som Leirstein: dette er tragisk. En juletragedie. Eller desembertragedie da, for å være politisk korrekt. Som piken ned svovelstikkene, bare erstatt vår kultur med svovelstikker. 

Fortvil ikke, det finnes tross alt lyspunkt som kan varme ett kaldt hjerte. Listhaug sier hun er fornøyd med at vi er best i klassen på å sende såkalte lykkejegere tilbake til intern flukt i Afghanistan. 

Slikt gir julestemning. Eller vinterstemning da. Nei, nå tror jeg jeg må ta meg en gløgg, dere. Er der fortsatt fortsatt er å si gløgg forresten? Skål! (hvis det fortsatt er lov å skåle i detta landet).

Til alle dere som gikk rett inn i muslim- og innvandrere-klikke-mode da dere leste denne saken: dere må ha blitt fryktelig skuffet da dere leste at jule-sabotørene her er Jehovas Vitner, og ikke innvandrere (eller «berikelsen» som det er den mest populære betegnelsen). Ja, og FAU da. Fæle, fæle FAU som fremmer et forslag ment å sikre at alle barna (!) skal få mulighet til å delta i festlighetene. 

Ukens tilbud

Harald på Tinder som, raus som få, spurte hva jeg skulle ha for å suge han av. Forstå meg rett her; jeg er ikke stinn av gryn, men det får da være måte på. Takk, men nei takk. 

Ukens romantiske komedie 

Altså. Jeg elsker romantiske komedier. ELSKER. Helgen gikk til å ligge på sofaen og pløye gjennom dokumentarer og filmer, og jeg må innrømme at det er noe ekstra digg med å se en litt klønete film søndag formiddag. Er du som meg, og ikke kan få nok av filmer du blir mo i sjela av, og samtidig litt flau over at du blir sippete av? Sjekk ut No Strings Attached på Netflix. 

Filmen har Ashton Kutcher og Natalie Portman i hovedrollene. Handlingen er enkel: to pene, single mennesker avtaler å ha et forhold kun basert på sex - uten noen forpliktelser. Trykk play og kos deg!

Ukens dame

Her trengs ingen forklaring. Michelle Obama for president!

 



 

Takk for at akkurat du leste innlegget mitt. 
Følg Kommentarfeltet på Facebook for innlegg rett inn i feeden. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits