Fjellet, baby!

kommentarer

//Inneholder ektefølt og lite skjult reklame.

Endelig tid for festival igjen! 

Dette innlegget er en del av flere festival-innlegg denne sommeren. 

Hva gjør du når du er 33 år, tidligere inventar på Roskilde-festivalen og kjenner at festival-hjertet lengter etter å dele musikkopplevelser med en duvende folkemasse så fort sommeren nærmer seg? Når en stor del av deg vil slentre rundt i shorts, en svær t-skjorte og kanskje gummistøvler, drikke sjokomelk mot fyllesyke og lunka Tuborg til lunsj, mens en annen del av deg vil sove i egen seng, dusje daglig, ha på kjole og hvite sneakers? Når det på ingen måte frister å stå i milelange køer for å squatte over en overfylt mobilt toalett, men du samtidig lengter etter den uerstattelige festival-stemningen? Du drar på fjellfestival, baby!

Det rev i sjela å måtte melde meg av årets Vinjerock, men da gleder jeg meg ekstra til Trollrock på Beitostølen til helgen! Jeg lengter etter fjellet og musikken, og jeg tviler ikke på at også denne festivalen blir en fornøyelse. Til forskjell fra Rondaståk skal jeg på Trollrock bo i leilighet og ikke telt. 

Den som tror at fjellfestival er fjellfestival har ikke møtt verdens mest ambivalente pakke-menneske. Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal kjøre fullt tur-utstyr, eller om jeg skal utnytte fasiliteter som varm leilighet man kan skifte i, dusj med mer. Jeg tror at Trollrock blir den festivalen i år hvor jeg må være mest hybrid, og pakkelisten inneholder foreløpig 

- vin

- ull-klær

- regnjakke

- feminist-tskjorter (som garantert ikke kommer til å hjelpe meg det fnugg hva gjelder flørting)

- lipgloss

- lue

Jeg hater virkelig å pakke. Jeg er ikke bedre enn at jeg tenker litt på hvordan jeg kommer til å ta meg ut, og det er ikke til å skyve under en stol at en festivalflørt ikke hadde vært direkte smertefullt. Ser liksom for meg en høyreist kjekkas med tatoveringer som ser forbi grønn regnjakke og mascara under øynene og bare "halla." Det hadde søren meg vært noe. 

Med tanke på at jeg har pressepass til denne festivalen intervjuet jeg festivalsjef Atle Dalen kort, og spurte om han kunne varte opp med tre gode argumenter for hvorfor velge Trollrock fremfor andre festivaler.

Han kunne fortelle om et spennende program som favner bredt. Festivalen byr på store headlinere som kombineres med up & coming og lokale artister. Dette ringer perfekt i mine ører! Hvilke artister jeg gleder meg mest til? Jeg er så glad for at du spurte. 

Vamp, Oslo Ess, Paperboys, Upstrokes, Raga Rockers og The Dandy Warhols. I tillegg håper jeg på å oppdage ny musikk, noe som er det morsomste med å gå på festival! 

Trollrock-sjefen beskriver også komfortable overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet, og her kan gjestene velge mellom alt fra telt og hytter til spa-hotell.

Tredje punkt på listen er den unike atmosfæren omringet av nydelig natur. Dalen hevder at Trollrock kanskje er Norges triveligste festival, og lover topp stemning. Her er alle generasjoner representert, og gjestene er en fin miks mellom lokale, hyttefolk, og langveisfarende. 

Jeg spurte også festivalsjefen hvilke tre ting han mente var det mest essensielle, og han svarte intet mindre enn billett, bankkort og godt humør. Det skal jeg nok få til (mistet riktignok bankkortet mitt tidligere i dag, men det er nå trygt plassert i lommeboken igjen. Tror jeg.)

Hva tenker dere, folkens. Har jeg pakkingen under kontroll? Og har dere noen idiotsikre festival-sjekketips? 

Les innlegget Festival er festival - med vonde klær eller ei her. 

Ps: og jeg snapper selvsagt live og public også denne helgen!

Snap: liwro.

Ses! 


Takk for at akkurat du leste innlegget mitt. Følg Kommentarfeltet på Facebook for innlegg rett inn i feeden. 

Følg meg på Instagram her!

Kommentarer som ikke er relevant for innlegget vil bli slettet.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits