Sol, fangirl og Oslove

kommentarer

Det er fredag, det er inneklemt dag og våren har endelig meldt sin ankomst. På dager som dette fylles jeg med en sånn livsglede at jeg ikke helt hvilket ben jeg skal stå på. Å skrive sinna innlegg om rasisme, diskriminering og urettferdighet virker som en helt annen verden og jeg vil bare omfavne livet. Ok, misforstå meg rett - jeg har ingen planer om å bli en sånn irriterende gledesspreder på daglig basis Jeg skal bare spre litt glede her og nå. 

Jeg gir deg herved en liste over mine favoritter akkurat akkurat i dag. Ta det som kulturtips, flørtetips, turtips og leskedrikk-tips og nyt!

- Forestillingen Tenk om på Det Norske Teatret. I taxien på vei til teatret fikk jeg klar beskjed fra taxi-sjåføren om at det eneste ordet på nynorsk jeg trengte å vite var "trynsleikje". Jeg grøsset, takket for meg, og kan med glede si at min favorittsetning på nynorsk er "tenk om alt hadde vore annleis". Denne forestillingen flykicket meg i mist solar plexus, knuste hjertet mitt og ga meg samtidig en sterk trang til å elske og leve livet, selv når alt er svart som faen. Skal du se ett teaterstykke i vår anbefaler jeg dette. Advarsel: det er overhengende fare for at du kommer til å henge mye på Birkelunden i håp om å treffe mannen/kvinnen i ditt liv. 

- Dobbel ismokka fra Kaffebrenneriet. Å betale over 40 kroner for kald kaffe svir i sjela, men hjelpe meg så god denne er. 

- I dag (06.05.2016) slapp Tommy Tee sitt nye album Bonds, Beats & Beliefs vol. 2. Jeg har danset rundt i Oslos gater med låtene på fullt volum, kun avbrutt av en sving ned memory lane og låter som Takin' Ova. På det nye albumet er foreløpige favoritter Barack Baba, Run the Streets og International Connects pt.3. Sjekk også ut Untitld (feat. Kaveh, Vinni, Lars Vaular & Arif) og Beat for Beat. Min indre fan-girl har kjøpt nye kicks og gleder seg til konsert i morgen! 

- Å gå tur langs Akerselva med mørke solbriller som ikke er så mørke som man kanskje skulle tro. Det å tro at han kjekkasen ikke ser at du stirrer kan resultere i et langt langt blikk tilbake, og et smil etterfulgt av å kjefte på seg selv for å ikke ha sagt hei. Til du kjekkasen med irsk setter som smilte så fint - jeg spanderer en overprisa ismokka om du sender meg en melding! 

Nå skal jeg slenge på meg solbriller, finne frem en L og øvelseskjøre til frisøren i Skien. Håper du har en sjukt fra fredag - og hvis den suger har jeg gitt deg medisinen du trenger ovenfor her. Enjoy! 

Takk for at akkurat du leste innlegget mitt. Følg Kommentarfeltet på Facebook for innlegg rett inn i feeden. 

Følg meg på Instagram her!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits