Kjære brudgom som oppførte deg som et svin i helgen.

kommentarer En kommentar

Kjære soon to be brudgom som koste deg maksimalt i ditt eget utdrikningslag i helgen. Kjære forlover og kjære kompisgjeng som stod på sidelinjen og applauderte mens deres gode venn kose som en løve sluppet løs blant halte gnu-kalver. 

Du, som har fridd til din kjære, og med dette erklært din trofaste kjærlighet til annet menneske. Du, som har så kule kompiser at ingen av dem mente det var det fnugg feil at du i ditt utdrikningslag var utro mot det samme mennesket som du skal elske og ære resten av ditt liv (med mindre dere havner blant de 50% som skilles). 

Kjære brudgom som oppførte deg som et svin i helgen.

Jeg håper hun du skal gifte deg med koser seg minst like mye i sitt utdrikningslag. Jeg håper hun kliner med minst to ulike karer (tallet er tatt etter det antallet damer jeg så at du klinte med). Jeg håper hun blir befølt over hele kroppen på dansegulvet av ukjente mannehender. Jeg håper hun drar opp genseren slik du dro opp genseren på flere jenter, for så å kna brystene deres som en dreven brødbaker. Jeg håper hun plasserer hånden nedi buksen på minst én engasjert og villig fyr på dansegulvet, og jeg håper hun slikker alle menn hun treffer i ansiktet. 

Jeg håper hun har like gode venner som deg, som på spørsmålet "er ikke dette litt.. eh.. ugreit?" svarer "haha det er jo utdrikningslaget hennes og hun er jo bare drita!"

Jeg og flere andre kom i samtaler med brudgommen og hans kompiser vite til at ingen av dem mente at oppførselen hans var det spor problematisk. Av ren nysgjerrighet spurte jeg flere andre menn på samme sted (som ikke kjente dem) hva de hadde gjort om det var deres kompis som tøsa seg rundt på den måten. Jeg fikk utelukkende svar som "gitt han en kondom og klappet han på ryggen". Der og da ble jeg så perpleks at jeg ikke kom på stort annet enn å påpeke at det heter *et kondom. 

Til denne patetiske kompisgjengen vil jeg bare si at jeg håper konene deres har en helsikes tur på byen mens dere leker ungkarer på fjellet. Eller er det konsensus at denne typen oppførsel kun er ok så lenge det er i eget utdrikningslag? Er det bare jeg som mener at oppførselen også denne dagen teller?

Jeg tar meg selv i å spørre om alle menn er så opportunistiske? Og hva med oss damer? Jeg har vært i utdrikningslaget til flere venninner, og det blir naturlig å trekke paralleller til hvordan det pleier å foregå i min gjeng. Jeg kan love at jeg ikke har opplevd lignende, og om noen av mine oppførte seg sånn i fylla ville jeg sagt akkurat hva jeg mente om denne oppførselen. 

Min og mine venners erfaring tilsier at det bare er unntaksvis jenter (og menn som jeg kjenner) oppfører seg slik i utdrikningslag, men på de jeg møtte i helgen virket det som det er regelen at alt er lov i utdrikningslag. 

Er det greit å kline, klå på pupper og mer eller mindre fingra ei dame på dansegulvet så lenge det er i ditt eget utdrikningslag? Hvis svaret er ja; takke meg til å være singel! 


Takk for at akkurat du leste innlegget mitt. Følg Kommentarfeltet på Facebook for innlegg rett inn i feeden. 

Følg meg på Instagram her!

Diskuter gjerne i kommentarfeltet, men vennligst hold deg til saken og hold en god tone. Usakligheter vil ikke bli besvart. 

Ã?n kommentar

Allan

20.04.2016 kl.17:20

Akkurat. Er det konsensus når dårlige valg er tatt på den ene kanten, så er dårlige valg velkomment på den andre? Du kritiserer den ene, men i neste setning håper du at den andre gjør det samme. Hvor står du, egentlig?

Skriv en ny kommentar

hits