Sol, søndag og Grünerløkka blir nesten litt for mye for en halvgretten sjel.

kommentarer

I dag planla jeg å skrive et humoristisk og kvikt innlegg som en del av Oslo-føljetongen. 

Jeg skulle starte med å fortelle om den milde depresjonen og de helsikes angstanfallene som med ujevne mellomrom har sparket meg i solar plexus de siste tre ukene, og jeg skulle pakke alt inn i en ode til Grünerløkka badet i sol. Ideen var å bygge innlegget rundt bursdagen min i forrige uke, og dele noen tanker om den sinnssyke panikken jeg plutselig har for å bli eldre. I et kreativt og ærlig øyeblikk tenkte jeg på å krydre med en setning eller to om han jeg Tinder-kidnappet for en måneds tid siden, og som jeg gikk på en aldri så ørliten smell med forrige fredag. Han som ikke vil det samme som meg og som jeg selvsagt har vært altfor ærlig med. Han jeg slenger mugne kommentarer til fordi han går med skihansker på byen og har vaffeljakke, fremfor å si "ja, vi er altfor forskjellige - men hey. Jeg liker deg. Du er irriterende som pokker men det er bare sånn det er. Lik meg tilbake a?" 

Soundtrack: Campside Dream - Crush. 

Jeg har ofte disse personlige og liksom kvikke innleggene i hodet, men så fort jeg setter meg ved pc'en er de forsvunnet som dugg for solen (eller en kald øl foran meg). I dag er en sånn dag, og jeg kapitulerer. Fremfor kvikt, gøy og følelsesladd slenger jeg derfor ut noen ord om å søke tilbake til gatene som gang på gang pynter lipglossen med et smil, lungene med byluft og som retter fokuset tilbake der det bør være.

Grünerløkka. Du er søren meg noe av det mest sexy jeg vet om. Sol, søndag og løkka blir nesten litt for mye for en halvgretten sjel. 

Dagens Oslo-fav er den lille sjappa From Grünerløkka with love (finnes på Facebook her).Fakta om From Grünerløkka With Love:

From Grünerløkka With Love er et sosialt entreprenørskapsprosjekt under Pilot to Gunner [design]. Prosjektets mål er å skape produkter med lokal tilhørighet til Grünerløkka og østkanten av Oslo. Deler av overskuddet fra salget går til å skape entreprenøraktiviteter, som igjen skal være en bidragsyter til å skape vekst og glede for barn/unge på Grünerløkka/i bydelene på østkanten.

I vareutvalget finner du postkort, plakater, bøker, t-skjorter og økologiske handlenett. Alle med gode budskap for Oslo, nabolaget, kulturminner, tilhørighet og kjærlighet til Grünerløkka og østkanten, som vi mener er den aller fineste delen av Oslo. #avkjærlighettiloslo #vihjertergrünerløkka #østkanten (info hentet fra designbasen.no).


Å vandre nedover Markveien, ta en rolig kaffe i en av sidegatene, se på folk i parkene og spankulere gjennom second hand-butikk etter second hand-butikk må kunne anses som vel brukt tid! Avslutt dagen med å handle et løkka-bilde eller plakat før du setter deg utenfor Godt Brød med noe digg bakverk - og vær så god. En perfekt søndag. Det skader heller ikke å møte flotte mennesker en ikke har sett på lenge, og at disse har tid til å slenge seg ned for å diskutere alt fra politikk, rasisme, skjegg, geografi og sex.

Oh, og ikke glem å løft blikket lenge nok til å legge merke til hvor ulidelig mange flotte menn(esker) som vandrer i de samme gatene som deg.

Soleima - My Boi.


Les de to første Oslo-innleggene Humorbryggeri og kronespill & Hvor lenge er det greit å marinere seg i egen misnøye? 

Hva syns du er de beste Oslo-hot spotene? En bortgjemt kafé, en kul pub, et turområde, en konsertscene and so on. Hvem har beste drinkene? Hvor kan jeg danse i timevis og hvor har de egentlig Oslos beste potetmos? Jeg blir VELDIG glad for alle innspill!


Takk for at akkurat du leste innlegget mitt. Følg Kommentarfeltet på Facebook for innlegg rett inn i feeden. 

Følg meg på Instagram her!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits