Hvorfor er det så vanskelig å bare nyte?

kommentarer 5 kommentarer

I lørdagens innlegg skrev jeg om hemmeligheten bak et langt og godt liv og listet opp flere ting jeg og mine lesere mener bidrar til økt livskvalitet. 

Les innlegget Hemmeligheten bak et langt liv? Sex, is og bacon! og se hvordan du kan vinne Wasim Zahids bok som svarer på alt du måtte lure på! 

Hvorfor er det så vanskelig å bare nyte? Jeg har virkelig litt å gå på der, men jeg gjør fremskritt! De siste ukene har vært vannvittig hektiske, og når ting rundt meg koker tror jeg det utrolig viktig å kjenne på egne grenser. Vi er alle forskjellige, og man henter energi fra ulike steder og på ulike måter. Jeg er en utadvendt og sosial person som ofte må minne meg selv på at jeg også kan ha tydelige introverte trekk, og at jeg er totalt avhengig av å kunne trekke meg tilbake for å puste. 

Det er noe med det å finne roen i seg selv til å nyte det å slappe av. Legge seg til lading uten å stresse. Uten å føle på alt man burde ha gjort, at man burde ha skrevet ferdig den artikkelen, jobbet litt, vasket klær, skrubebt badet, trent eller bakt brød. Roen til å falle inn i tilfeldige kyss uten å nerve. Roen til å slippe seg litt løs. Roen til å roe helt ned og bare nyte.

Man kan si det sånn at denne helgen ble en liten roe ned og nyte-bootcamp. 

Torsdag ettermiddag påspanderte jeg en ansiktsbehandling på meg selv. Jeg er sykt dårlig på å ligge sånn. Hodet jobber på spreng, tankene er i full gang med å planlegge hvordan nå neste deadline, hva må jeg komme i mål med de nærmeste dagene og hvordan i huleste skal jeg rekke alt? Hvilke venninner har jeg nedprioritert i det siste og burde jeg ikke strengt tatt takke ja til den daten jeg egentlig ikke er så hypp på? 

Tusen takk til Trine på Sagene Velværesenter for å ikke gi meg noe valg, og for en utrolig nødvendig time med pleie.  Det er noe med det å legge seg ned i et varmt rom og la alt annet flyte. Du kan faktisk ikke gjøre annet enn å nyte varme hender mot ansiktet, ren hud, gode lukter og rolig musikk.

I tråd med lev godt og lenge-listen gikk helgen til å danse med gode venner, spiste god lunsj med mamma før jeg igjen danset med gode venner, lang tur i skogen med Cava, sushi, New Girl og en søndagskveld med Jenga, kyllingvinger og en aldri så liten cider. 

Jeg spiste ikke bacon, men sjukt digg pølse på Grisen på Torshov. Jeg trente ikke, men jeg danset masse. Jeg holdt meg ikke unna mannfolk og jeg koste meg. Masse. 

Håper dere alle har hatt en strålende helg og at mandagen kjennes ok. 


I kveld trekker jeg to heldige vinnere av Wasims bok  Hemmeligheten - slik lever du godt og lenge. Jeg regner med at du har likt fb-siden min for å være med i konkurransen?  

Jeg trekker en vinner blant følgerne av Kommentarfeltet på Facebook i kveld!

Følg meg på Instagram her!

//Dette innlegget inneholder produktanbefalinger, men er ikke sponset. 

 

5 kommentarer

Geriatriks

29.02.2016 kl.16:40

Har ikke samme problemer selv.. Nyter en Duggfrisk titt og ofte jeg.. ;)

Laila

29.02.2016 kl.17:31

Jeg vil anbefale du som kaller deg "feminist" å lese innlegget til en ekte feminist:

http://hanekamhaug.blogg.no/1456758029_feminisme__eksibisjon.html

Les også kommentarer til leserne. Noen har kommentert deg

Linn W. Rosenborg

29.02.2016 kl.18:43

Laila: forstår ikke helt hva du vil frem til? Hva i hennes innlegg setter meg på plass (tolker ordlyden din dit at det er det du vil)? Forøvrig artig at du kommer med denne kommentaren under et innlegg som på ingen måte handler om feminisme.

Christopher Walker

24.03.2016 kl.21:33

Glemte du å nevne sigaretter?

Linn W. Rosenborg

29.03.2016 kl.09:19

Christopher Walker: Ja, ups.

Skriv en ny kommentar

hits