Ikke din kvinne!

kommentarer 505 kommentarer

I Sverige går selvutnevnte borgervernere og innvandringsmotstandere til angrep på unge utenlandske menn i de sene nattetimer. Christian Christensen skriver i The Guardian at borgervern og gatevold er urovekkende på mange måter. Å gå ut i gjenger som dette signaliserer en tapt tro på det demokratiske systemet våre samfunn er bygget på, og en beslutningen om å ta loven i egne hender. Det er bekymringsverdig og urovekkende når argumentasjon og debatt må vike for brutalitet og vold. Alt dette vitner om en potensiell forvitring av sosiale og etiske regler som vi i dagliglivet lever etter (kilde: The Guardian).

I Norge etablerer Odins Soldater seg, og de proklamerer stolt at de skal patruljere gatene i Vestfold. Gruppas talsmann, Ronny Alte, avviser at gruppa er rasistisk motivert eller høyrevridd. Samtidig er det kriminalitet som i stor grad begås av utlendinger som gruppa vil forhindre. I Finland hevder grupperingen at "islamske inntrengere" fører til økt kriminalitet, og de marsjerer gatene med bannere som som har påskriften "Flyktninger er ikke velkomne!" (kilde: NRK).

Gruppen har de senere dager uttalt at de ønsker å forhindre blant annet tafsing på jenter.

For å distansere seg fra mennenes rasistiske vold bruker de hashtaggen #inteerkvinna.

La oss igjen snu blikket mot Sverige. Under fredagens lynsjemobb ble det delt ut flygeblader med teksten "Det er nog nu". Seks svenske kvinner skriver i helgens Expressen at denne hendelsen føyer seg inn i rekken av hendelser som styrker bildet av at rasisme i det svenske samfunnet er blitt normalisert. Denne formen for strukturell rasisme, som fordeler livsviktige ressurser som arbeid med mer, følges av rasistisk vold. Siden gammelt av motiveres den hvite manns vold mot ikke-hvite menneskers kropper at volden er ment å beskytte hvite kvinner.

De skriver videre at de så et behov for å ta massiv kollektivt avstand fra det å bruke kvinnekroppen som unnskyldning for å undertrykke andre mennesker. For å distansere seg fra mennenes rasistiske vold bruker de hashtaggen #inteerkvinna (kilde: Expressen). 

Kampanjen er ment som en direkte reaksjon mot den ekstreme sexistiske tankegangen om at hvite kvinner er den hvite manns eiendel, og at vi trenger den hvite manns beskyttelse. Kampanjen er ment å umuliggjøre argumentet om at den hvite manns vold kan legitimeres av fysiske trusler mot hvite kvinner.

Karin "Kajjan" Andersson følger opp kampanjen. Hun skriver så klokkerent at vi (og jeg skriver "vi" da jeg i stor grad selv har mottatt den type meldinger hun sikter til) vet hvem det er som skriver "dø, ditt ludder" og "ikke alle menn!" hver gang vi forsøker å løfte frem debatten om seksuell trakassering. På tross av at vi, som kvinner, etter sigende har motivasjonen til å innta gatene som en hissig mobb ville vi aldri ha gjort det. Vi ville aldri tatt over gatene med vold. 

Andersson skriver videre "hva om kvinnene nå bevæpnet seg. Hva om vi sa nå har vi fått nok av århundrer med undertrykkelse, trakassering og overgrep. Nok er nok, og nå vil vi sette deg på plass. Mennene. Vi skal sette dere på plass! Hva om vi kledde oss i svart, maskerte oss og pløyde gjennom gatene i timevis. Hva om vi skrek "mannesvin" og angrep alle menn vi så med slag og spark. Hva om vi jagde dere gjennom gatene. Truet dere, skadet dere, skremte dere, forfulgte dere. Hva om vi unnskyldte hva vi gjorde med at vi stod opp for våre søstre. Beskyttet våre døtre. Hevnet våre mødre" (kilde: Expressen. Inspirert av innlegget som opprinnelig er publisert på Anderssons blogg, og fritt oversatt av u.t med artikkelforfatterens samtykke).

Delta i kampanjen ved å poste din mening på sosiale medier med hashtaggene #inteerkvinna #notyourwoman #ikkedinkvinne

Du som gjør disse tingene og later som om det er "for oss"; når skal du forstå at vi gjennomskuer deg? Vi vet at du ikke bryr deg om kvinner som blir utsatt for strukturell diskriminering og trakassering hvis den kommer fra den hvite mann. Vi vet at det er du som, under falskt navn, skriver "feministhore", "du må ha store problemer med fitta de" (sic) og "jævla lesbiske holdninger du har!" på dagtid, men som liksom skal beskytte oss på natten. Vi vet at du er mer opptatt av å skrike "ikke alle menn!" og at du fnyser hver gang vi forsøker å sette seksuell trakassering på dagsordenen.

Den drivende kulturen kalles voldtektskultur, og den er i all hovedsak et mannlig problem.

Farid Shariati (kommunestyrerepresentant i Vadsø - Miljøpartiet De Grønne) skrev i kjølvannet av hendelsene i Köln at mange menn plutselig, bokstavelig talt over natta, ble opptatt av kvinners personlige integritet og krevde et stopp mot seksuell vold. Han skriver at det ikke er etnisitet som fører til vold mot kvinner, og at seksuelle tilnærminger  ikke kan forklares med bakgrunn i flyktningstatus eller situasjonen i hjemlandet. Han påpeker også at religion heller ikke er en seriøs forklaring for hendelsene.

Han hevder videre at forklaringen er kulturelt betinget, men også at denne kulturen ikke importeres ved innvandring. Den drivende kulturen kalles voldtektskultur, og den er i all hovedsak et mannlig problem.

"Vi ser voldtektskulturen overalt. Vi ser det i rettsvesenet der voldtektsofre får skylden for sin voldtekt. «Sa du nei tydelig nok?», «hvilken type klær hadde du på deg?» eller «hvorfor ble du med han hjem om du ikke ønsket samleie?». Dette er horrible, men vanlige spørsmål kvinner må svare på når de har anmeldt en person som har utøvd seksuelt vold mot dem. Voldtekskulturen blir synlig i kommentarfeltene på nett. Kvinner som snakker om systematisert vold mot kvinner eller som er kritiske til en restriktiv asylpolitikk får lese at de burde voldtas for å endre sine standpunkter (gjerne av menn med mørk hud) (kilde: Dagbladet).

Til alle dere sinte hvite menn som nå tar på dere sorte jakker og pakker ned balltreet, og føler at dere må ut i gatene og kjempe for deres kvinner. Dere som nå, over natten, er blitt så opptatt av min og andre kvinners integritet, liv, helse og trygghet. Jeg har noe å si dere. 

På tross av at vårt sinne er så mye mer legitimt enn deres velger vi å ikke ta over gatene med vold i vår kamp mot seksuell trakassering og diskriminering. Vi skal ikke forfølge, true eller slå. Vi vet veldig godt at ikke alle menn trakasserer eller voldtar. Vi vet at det å bli kalt "pripne feministhore" når vi deler egne erfaringer med seksuell trakassering i norsk arbeidsliv ikke definerer våre rettigheter. Vi vet. Her her hva du må vite:

Det er fullstendig uaktuelt at noen skal bruke min sikkerhet som unnskyldning for hat, rasisme og vold. Jeg, i kraft av å være kvinne, er ikke ditt alibi.


Delta i kampanjen ved å poste din mening på sosiale medier med hashtaggene #inteerkvinna #notyourwoman #ikkedinkvinne

Følg Kommentarfeltet på Facebook for å få innlegg rett inn i feeden!


 

 

505 kommentarer

Runar

03.02.2016 kl.12:13

Hva en totalt evneveik, åndssvak og hjernevasket kvinne som deg mener er irrelevant. Sannheten er fremtiden, og sannheten er at de fremmedes oppførsel er genetisk betinget. Dem er skapt for å forgripe seg på kvinner, og at du bortforklarer det med slikt kulturmarxistisk vås sier alt om deg. Når i helvete har hvite menn gått rundt i gjenger og antastet eller forgripet seg på hvite eller utenlandske kvinner ? Hvem er det som begår samtlige av alle overfallsvoldtekter? Nettopp!

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.14:35

Kjære Linn,

Vet du hvorfor de fleste menn er vanvittig forbannet på det hele? Fordi vi helt ærlig og oppriktig synes det er galt at kvinner diskrimineres og behandles på en lite respektfull måte.

Det er en kjennsgjerning at menn fra enkelte kulturer er overrepsresentert når det gjelder ugrei oppførsel mot kvinner, og da spesielt i det offentlige rom. Det betyr ikke at alle menn av samme opprinnelse er problematiske, heller ikke at flertallet er det. Vi vil ikke ha det slik, fordi vi har empati og ønsker at kvinner skal kunne bevege seg fritt og uten frykt for overgrep og trakassering. Det har ikke noe med rasisme å gjøre, det har ikke noe med påstått følelse av "eierskap" til "våre" kvinner å gjøre, fordi vi godtar heller ikke at våre etniske "brødre" oppfører seg på den måten.

Når samfunnet som helhet, og da merkelig nok ofte med kvinner i spissen, gjør det vanskelig å ta tak i problemene på en håndfast måte, så har vi to valg hvorav ingen av dem er føles spesielt gode.

Noen mener at det er greit å unnskylde og ikke reagere når massive overgrep ikke stanses av de vi betaler skatt til for å beskytte oss mot nettopp dette. Andre mener at det er verre moralsk sett å bare sitte å se på. Det må være opp til enhver person å bestemme hva de synes er riktig, men alt i alt er det et symptom på at samfunnet ikke har handlingsrom eller evne til å rydde opp i åpenbare problemer som faktisk i stor grad går utover kvinner. Det gjelder uansett hvem overgriperen er.

Når jeg leser blogginnlegg som dette så får jeg faktisk en veldig vond smak i munnen og tenker at dersom jeg ser en "feminist" som antastes på gata, uansett av hvem, så er det fristende bare å se den andre veien. Er det det du ønsker?

Jeg er ikke uenig at det finnes mennesker med uedle motiver, men det er ikke derfor de fleste reagerer. Vi reagerer fordi vi selv har jenter som venner, partnere og i familien og vi ønsker ikke at de skal utsettes for overgrep. Ofte er det de som faktisk er hardest rammet av dette som stopper oss fra å gjøre noe med det ved å pådra seg selv en slags form for Stockholm-syndrom. Man lar ikke en datter, kone, søster eller andre jenter gå ut på gaten for å risikere bli trakkasert uten å gjøre noe med det. Man kan ikke skru av den følelsen og bare si pytt pytt, det får politiet ordne, det er ikke mitt problem.

I Stockholm er det en situasjon der politiet ikke makter å håndtere et problem med større gjenger av invandrerbarn og -unge som opptrer i flokk og trakasserer og beføler jenter på offentlig sted. Fra et moralsk ståsted ser jeg det faktisk som et mindre onde å gi disse en omgang juling, enn det er å la overgrepene fortsette mot uskyldige jenter når politiet ikke evner eller tillates å ordne opp. Her må vi forholde oss til realitetene. Enten må vi sørge for at politiet har fullmakt til og tvinges til å rydde opp, ellers så blir det et vakum mange ikke klarer å sitte stille å bare se på.

Lekefeministen

03.02.2016 kl.14:56

Lurer du på hva som skjer når en "antirasistisk feminist" blir voldtatt av en flyktning? Når ubevegelig gjenstand møter uimotståelig kraft?

"Den 28 år gamle irakeren var misfornøyd med asylstandarden i Finland og tok toget tilbake til Sverige. På veien over grensen voldtok han en svensk kvinne inne i nattkupeen. Kvinnen ville først ikke anmelde mannen på grunn av hans flyktningsituasjon.

? Konduktøren spurte om han skulle ringe politiet. I begynnelsen ville hun ikke det, ettersom det ville sette personen, som er asylsøker, i en vanskelige situasjon. Hun syntes synd på ham og var redd for at han da ville bli utvist til Irak, står det å lese i dommen."

https://www.frieord.no/utenriks/voldtatt-pa-tog-i-sverige-det-er-synd-pa-ham-for-han-er-flykting/

Lekefeministen

03.02.2016 kl.15:07

Linn er ingen feminist i ordets reelle forstand.

Hvem som helst kan drive "klikkhoreri" ved å skrive "politisk korrekt" svada.

En ekte feminist står på i kampen for sine medsøstre. En ekte helt i mine øyne er de som er villig til å forsake sin egen livskvalitet i kampen for et bedre samfunn.

Så en ekte feminist er for eksempel Hege Storhaug som må leve i skjul fordi hun kjemper for en bedre hverdag for sine medsøstre.

Jeg tviler på feministene som kjempet for kvinnelig stemmerett etc for hundre år siden ville vært veldig imponert over det arbeidet Linn har gjort i praksis.

Vil du ha respekt Linn må du ta tak i de vanskelige problemstillingene!

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.15:19

@Lekefeministen: Du kan jo på en måte si at Linn er en ekte helt på den måten at hun ofrer sin egen anstendighet og rykte til fordel for en projektert ide om et bedre samfunn.

Jeg tenkte også primært sett at dette var klikk-horeri, men så tenke jeg også hvorfor skal noen ofre sitt eget navn og anstendighet på å skrive noe så lite gjennomtenkt og selv-avslørende for å oppnå .... ingenting, annet enn å skape enda flere som får order "feminist" i vrangstrupen?

Det er i såfall noe av den høyeste CPC-prisen jeg noen sinne har sett, om en skal tenke på tap av markedsverdi.

Rune Meier

03.02.2016 kl.15:38

Det var en bra kommentar i aftenposten idag.

Hadde håpet på at du (en feminist) kan utdype denne rasismen vi ser mot hvite menn fra feminister.

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Toleransen-er-blitt-en-munnkurv-i-asyldebatten--Kristin-Nesse-Thue-20-8341923.html

Christian Peder Braarud

03.02.2016 kl.15:40

Jammen er det rørende når ansiktsløse mannslinger tar til gatene for å beskytte kvinner når de samtidig angriper de kvinnene som sier at de ikke ønsker denne "beskyttelse". Rørende, altså. Renheklet altruisme hele veien...

Rune Meier

03.02.2016 kl.15:44

Og en ting ting. Jeg må si at nå gjør du meg skikkelig forbanna når du skriver om at vi har en voldtektskultur. Mennesker som begår voldtekt er NEDERST på rangstigen selv i fengsel. Det er INGEN som vil ha noe med deg å gjøre om du begår voldtekt.

Dette er akkurat det jeg skrev til deg igår. Hvordan feminister gjør alt de kan for å få verden til å passe inn i gitte fenministrammer. Nå skal det liksom være den hvite mannen som sørger for at innvandrere begår voldtekt også? Du er så latterlig ute å kjøre at det går faen ikke ann. Og som ALLE andre feminister er du ikke istand til å skille mellom feminister og kvinner. Du tror det er det samme.

Du er en skam for det norske folk.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.15:56

Rune Meier: for det første er ikke avsnittet med voldtektskultur mine ord, men et sitat. For det andre: å si at jeg er en skam for det norske folk på bakgrunn av at vi er uenige beviser så mange av de poengene jeg ofte vil frem til. Så takk.

Thor

03.02.2016 kl.15:50

Mottatt. Skal aldri hjelpe en feminist noengang. Dere trenger det ikke. Uansett hva som skjer, så takler dere det helt selv.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.15:59

Thor: det er ikke behov for manglende beskyttelse som er poenget, men motivet bak den angivelige heltemodige beskyttelsen enkelte grupperinger tilbyr.

Luicifer Morningstar

03.02.2016 kl.15:53

Fantastisk med slike kvinner som deg... 77% av alle immigrantene er menn. Disse har behov som alle andre menn. Da trengs en god del norske kvinner med lav selvrespekt som kan stille sine kroppslige hulrom til disposisjon slik at det ikke går utover dem som ikke ønsker det..

Kan du lage nettside der slike kvinner kan registere seg? slik at det blir lett for muhammed og Ali å finne dere?

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.15:58

Luicifer Morningstar: denne kommentaren er så motbydelig at jeg ikke finner ord. Eller vent. Jo. Med denne typen sexistisk kommentar beviser du klokkerent mitt poeng! Skal du, med ditt kvalme kvinnesyn, beskytte meg? Give me a freakin' break!

Bjarne

03.02.2016 kl.15:53

Til alle sinte hvite kvinner: jeg kommer aldri til å bli din mann.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.15:54

Bjarne: flaks for oss.

Shakalakka

03.02.2016 kl.15:55

https://www.youtube.com/watch?v=ecJUqhm2g08

Enough said

Multkultur

03.02.2016 kl.16:01

Det vanlige preiket fra Linn. Alle som er imot økonomiske lykkejegere er "rasister" etc etc.

Men faktum er at våre nye landsmenn er kriminelle. Det må da gå an å ta opp dette uten å bli stemplet som rasist?

En rapport fra SSB viser at innvandrere fra enkelte land er overrepresentert i kriminalstatistikken. Dette gjelder personer fra krigsherjede land som Irak, Iran, Afghanistan og Somalia.

Innvandrere fra Afrika og Asia er altså mer en dobbelt så ofte tatt for et kriminelt forhold som ikke-innvandrere. Det er et ubehagelig tall for innvandringstilhengere.

http://www.ssb.no/a/publikasjoner/pdf/rapp_201121/rapp_201121.pdf

Thor

03.02.2016 kl.16:01

Vet du hva som faktisk er det mest syke med det du skriver her? Hvor historieløs du er. Og hvor lite du tenker over hva du sier. Så ja, kanskje menn ser i ett løst begrep kvinnene i sitt land som "sine". Og du bør være vanvittig takknemlig for akkurat det faktum, og at så mange hundrevis av millioner menn har offret sine liv for å holde dem trygge.

Kjell

03.02.2016 kl.16:03

Jeg som alltid har åpnet dører for kvinner, reist meg og latt eldre damer ( og menn ) eller gravide få plassen på bussen og toget, sagt : skjerp deg, til menn som jeg syns oppfører seg dårlig mot kvinner, gitt en del penger til drift av krisesenter etc

I min naivitet har jeg trodd dette har blitt satt pris på. Forstå nå at jeg har tatt feil.

Dag-Heine Bjørndal

03.02.2016 kl.16:03

Jeg støtter innlegget.

Jeg er mann, ganske normal, og har det godt med meg selv (hvis noen av dere lurte). Jeg er enig i bloggeren sitt innlegg i hovedsak, og skulle ønske flere gav uttrykk for det.

Takk for at du våger å stå frem med disse meningene. Det er mange som er enige med deg. Hev deg over de innleggene som er sexistiske og rasistiske.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.17:02

Dag-Heine Bjørndal: tusen takk!

Larsen

03.02.2016 kl.16:05

"Til alle dere sinte, hvite menn. Jeg har aldri vært, og kommer aldri til å bli din kvinne!"

Nei Linn, deg overlater vi glatt til de kulturelt berikende, lyst på en tur til Köln for å utvide dine seksuelle preferanser?

Rune

03.02.2016 kl.16:05

Det begynner å bli litt mye vi i denne diskusjonen , man bruker vi som om man skulle ha 90% i ryggen ....... Noe mer er uinteressant å kommentere da både overskrift og sluttsvaret ditt unnsett hadde vært uaktuell okke som ;)

En ekkel mann

03.02.2016 kl.16:06

Haha, nei - tenke seg til ... "Hvordan skal vi sinte ekle hvite menn leve med oss selv - en feminist som har en fargerik ønskedrøm vil ikke ha oss" ...

Har de tatt en titt i det siste hvilke kvinner som flommer over på krisesentrene rundt til vårt land? Det er de kulørte riktige, som - er grisebanket av de du forsvarer til din din død. De spennende menn som først løfter kvinner - for å så oftere slippe de til gulv - mer enn de ekle hvite menn du gang på gang angriper.

Er det ikke snart på tide å se litt på ditt eget selvhat - enn å angripe menn - bare fordi de bærer samme farge til hud som deg selv?

Ynkelig - atter en gang. Men hei - du får jo klapp på skulder av de samme riktige kvinner som aldri våger å gå imot sinte muslimske menn som alltid har - alltid vil - sette kvinner sist.

Ynkelig å atter en gang angripe de menn som har jobbet for likestilling og likeverd. Ynkelig å angripe de som har jobbet for feminisme og fokus på kvinner ... Ynkelig - hører du?!

PS: Til sammenligning har man da grupper som EDL i England, hvor det er særs mange med kulørte farger til hud, som patruljerer gater og jobber mot det du er så for. Men hei, slikt ødelegger jo det du prøver å male her. Det går altså ikke på det du er så sykelig opptatt av: hudfarge, men - på motstand av tro som setter vår kultur - OG kvinner - aller aller sist samme hva.

Ps: Ynkelig!

Oladunk

03.02.2016 kl.16:06

Ja, nå har jo feministene tatt tak i mensen problemet i Sverige og krever at det skal bli gratis tamponger og bind. Feministene ønsker fridager fra jobb pga. mensen. Det er vanskelig å ta feministene seriøst, da de viker unna alle kampsaker som faktisk er av betydning, slik som vi så i Køln, der hundrevis av innvandrere grafset, stjal og gjorde overgrep mot kvinner. Forøvrig hadde jeg aldri tatt i en rødstrømpe om jeg hadde fått betalt for det. Godt at jeg har funnet ei jordnær og normal kvinne.

Mohammed

03.02.2016 kl.16:07

Her er din mann Linn:

http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/vil-legalisere-voldtekt---samler-menn-til-mte/3423187897.html

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.16:09

@Christian Peder Braarud: Så du mener at det er problematisk at navnløse menn har medfølelse for de kvinnene som er representative for flertallet av den kvinnelige befolkningen, de som setter pris på at noen reagerer når de blir trakkasert?

Det er ikke alle kvinner som har en maschocistisk tilnærming til problemet, der de argumenter på en måte som man nesten kan mistenke de for å ønske å bli utsatt for overgrep og skjeller ut alle som bryr seg, fordi det minsker risikoen for at det skjer? Det er altså bedre å bli voldtatt, enn at en hvit mann hopper inn og forhindrer at det skjer? (Nei, jeg snakker ikke om gjenger som løper rundt og leker politi, men om oppegående vanlige menn som har både empati og fravær av ønsker om at det skjer overgrep mot jenter).

Rune Meier

03.02.2016 kl.16:11

Sirkulær logikk beviser ingenting. Det eneste som beviser noe er beviser. Kom med beviser på de hårreisende påstandene dine.

Og ja du er en skam. Du demoniserer halve norges befolkning på bakgrunn av hudfarge og kjønn. Da er du en skam. Da er du en rasist og en sexist.

Når du siterer andres ord som argument for dine holdninger er det klekkende likegyldig om det var dine ord eller ikke.

Larsen

03.02.2016 kl.16:13

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Toleransen-er-blitt-en-munnkurv-i-asyldebatten--Kristin-Nesse-Thue-20-8341923.html

Her en 20 år gammel jente som mentalt gruser deg Linn, men du er kanskje en av dem som har nazifisert hennes kommentar på nett?

Steinar Pedersen

03.02.2016 kl.16:13

Man er så opptatt av å være motstander at man vil ha seg frabedt beskyttelse når situasjonen tilspisser seg. Det blir litt som historien med ... brannbilen som ble forhindret i en annen ulykke ... og dermed kom "litt for seint" til sitt egentlige oppdrag. Og brannkorpset ble møtt av sinte mennesker på brannstedet ... "Har dere ikke kommet før ... kan vi likesågodt la hele dritten brenne ned! Forbanna rasshøl!" - det er den samme holdningen?

Eller ... hva med ... det norske forsvaret i 1940 - på Oscarsborg. Totalt nedrustet - svekket - unge uerfarne soldater. Men en oberst hadde man... Og man hadde tre kanoner. To av dem ble brukt - resten er historie.

Men vi skulle vel vært fredeligere innstilt? Latt Blücher seile stille forbi og rett inn i Oslo havn. Tenk symboleffekten ingen i verden fikk se! Nordmenn som vinket hvite flagg: "Vi er nøytrale - vi ønsker ingen konflikt! Vi vil IKKE ha hjelp av dette vårt aggressive og udugelige forsvar!" - vi fikk aldri sagt "Hei!" og ønsket våre venner velkommen med forståelse og respekt.

Den gang ... ei. Men det er nye tider nå.

Danny

03.02.2016 kl.16:14

Javel? Voldsomt til sinna man blir når hvite menn gjør noe gærnt. Men er man brun i huden eller asylsøker, er det enten stille eller bortforklaringer som gjelder.

Hyklerske feminister bør være takknemlig for at det fortsatt finnes menn som tar dem i forsvar for seksuell vold. Den dagen sinna hvite menn slutter å bry seg og flytter ut, vil du få ditt drømmesamfunn som et ett systematisk patrialsk helvete.

Siste nytt fra dere apolegister er å forstå og respektere pedofile asylsøkere, altså overgripere som gifter seg med barn.

Det er gått for langt nå.

Multikultur

03.02.2016 kl.16:14

Her er Linn sitt drømmesamfunn:

«87 prosent av afghanske kvinner utsatt for vold, voldtekt og tvangsekteskap»

http://www.dagbladet.no/2011/10/05/nyheter/afghanistan/utenriks/taliban/kvinner/18457768/

Snart blir dette mer vanlig i Norge også. Gled deg :-)

Svein

03.02.2016 kl.16:16

Jeg er helt enig med Linn - det beste man kan gjøre som mann i Norge i dag, er å holde sin egen sti ren og la kvinner håndtere sine egne problemer. Norske menn burde heller konvertere til islam i stedet for å kjempe i mot de kreftene som jobber mot demokrati, ytringsfrihet og likestilling.

Espen Hansen

03.02.2016 kl.16:16

Sitter bare og måper av det jeg leser, men egentlig burde jeg ikke bli overrasket. Men med møfrø som hun her, er det håpløst uansett hva man viser til av statistikk og argumentasjon, så jeg gidder ikke. Hun og hennes medsøstre, i den grad man kan kalle dem det, er lullet inn i sin egen, multikulturelle boble, der problemet ikke er massiv innvandring, men deres intense hat mot vestlige menn. Selv etter at de har blitt gruppevoldtatt av 30 utenlandske menn, så er forklaringen at de var menn, opprinnelse har ingenting å si. De evner ikke, eller som jeg personlig tror, nekter å ta inn over seg de massive problemene som følger innvandringen.

Rune Meier

03.02.2016 kl.16:16

Heisann

Ser denne allerede er blitt linket.

https://www.youtube.com/watch?v=ecJUqhm2g08

Verdt å linke igjen og igjen og igjen.

Ola

03.02.2016 kl.16:19

Takk for et bra innlegg! Til dere som sier at dere nå skal se den andre veien om en feminist blir angrepet: hører dere hva dere skriver? Har dere virkelig et så snevert menneskesyn? Dersom dere møter et innlegg på en blogg som er uenige med dere, skal dere plutselig la være å hjelpe noen som trenger det? Det er synd at dere i det hele tatt kan kalle dere nordmenn, for de verdiene som DERE vil beskytte, er verdier som dere selv aldri har hatt.

Geir Bjerkland

03.02.2016 kl.16:20

Så du vil heller bli voldtatt,ranet,grafset/tafset på og bli utsatt for vold av disse Marokkanske ungdommene og av andre innvandrere/asylsøkere i din krig mot noen på høyresiden som kun er ute etter og forsvare deg..Spenstig.

Registrer at det er flere av dere som tenker det samme..Så når du hyler og skriker etter hjelp når 3-4 menn av utenlandsk opprinnelse river av deg klærne og voldtar deg og jeg ser hva som skjer så bør jeg gå videre siden jeg ikke jatter med venstresiden??? Jeg skal liksom ikke hjelpe deg for du vil ikke ha min hjelp fordi jeg heller litt mer mot høyresiden liksom??? Javel da hjelper jeg heler de flotte kvinner som virkelig vil ha min hjelp når helvete er tilstede.... Snodig tankegang dere venstreside kvinner har..

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.17:06

Geir Bjerkland: denne kommentaren er så motbydelig at jeg ikke finner ord. Eller vent. Jo. Med denne typen sexistisk kommentar beviser du klokkerent mitt poeng! Skal du, med ditt kvalme kvinnesyn, beskytte meg? Give me a freakin' break!

Anonymous

03.02.2016 kl.16:22

Dummeste jeg har lest på veldig lenge! Får håpe for din egen del at du slipper å erfare en gruppevoldtekt.

mogens kristiansen

03.02.2016 kl.16:23

Odins Soldater og deres kvinnesyn får vist seg skikkelig frem her i kommentarfeltet. Vi andre menn kan bare gremmes og skjemmes.

Tord

03.02.2016 kl.16:24

Dette er første gang jeg skriver i asyldebatten.... Jeg klare ikke å la være... Linn du tror du hjelper debatten med innlegget ditt men det fungere helt mot sin hensikt... å skrive noe så motbydelig mot norske men er en skam. Håper virkeligheten biter deg i ræva og at norske hvite men bare går rett forbi for du fortjener ikke mer

Kjell

03.02.2016 kl.16:24

Ola, hun sier jo at hun ikke ønsker hjelp, ikke av hvite menn i alle fall. Må da være greit å følge hennes ønske?

Per Ulv

03.02.2016 kl.16:25

Neivel. Du får heller finne deg en mannssjåvinistisk muslim som vil tvinge deg til å gå telt, da.

agurk agurk

03.02.2016 kl.16:25

Etter å ha lest slike kronikker som dette, så ser jeg en mindre grunn til å hjelpe hvis jeg er vitne til voldtekt, takk skal du ha feministen.

Jeff

03.02.2016 kl.16:26

Til deg som er like sint og kanskje en like stor bidragsyter til et fiendtlig samfunn, sett av en halvtime til denne, del 4: https://www.youtube.com/watch?v=qmL4CeTENtw&list=PLD8E5F0D70B62BEFE&index=5

Jeg har på følelsen av at du kanskje ikke er på nivå med hva som skjer i denne serien, men om du noen gang blir det så se del 1-3 også. Dette er helt andre tankeganger hvor dyp kunnskap om deg selv kan få deg til å angripe f.eks hatere uten å selv bruke hat og nedlatenheter. Det er mange som kan denne serien, uten å vite at den eksisterer, samt viste om den lenge før den ble laget. Blant oss finner du ingen som hater på vegne av verken godhet eller ondhet.

Anonymous

03.02.2016 kl.16:28

Mogens, jeg er sikker på at du har varig svekkede sjelsevner! Jeg er ikke med i Odins soldater eller likesinnede, men jeg er ikke enig i det du skriver. Du gremmes og skjemmes skriver du. Det er sikkert fordi du bare ønsker at du er mann nok til å forsvare ei jente.

Maria Zähler

03.02.2016 kl.16:32

For et provoserende innlegg. Jeg er selv kvinne og er urolig for utviklingen med så stor innvandring. Vet du hvorfor? Norske menn er kanskje ikke perfekte. Likestillingen er foreløpig ikke 100%. Men i Norge er vi på god vei. En voldtektsmann i Norge blir isolert og hatet av alle. Det er IKKE sosialt akseptert å trakassere kvinner på gaten. I Midtøsten er det ikke bare sosialt akseptert å trakassere kvinner, menn som gjør det kan åpent forsvare sine handlinger med argumenter som at kvinnen selv provoserte frem (les: ønsket seg) denne reaksjonen. Norske menn voldtar også, men nordmenn flest hater voldtektsmenn. Jeg er enig i at det er et mansproblem først og fremst, men du er bra naiv hvis du tror at dette ikke kan variere med kultur. Ja, KULTUR, ikke hudfarge. Det handler om verdier. Og i Norge er likestilling noe de fleste, også menn, syns er bra. Det har ikke kommet gratis. Jeg syns det er skikkelig dårlig gjort av deg å generalisere folk med denne typen meninger. De sinte mennene du snakker om, hva vet du om dem? Hvilket grunnlag har du for å si at en hvit mann som bekymrer seg for utviklingen er rasist? Eller sexist? Antagelig bare fordi han er hvit. Og mann. Jeg snakker da ikke om denne blinde volden mot flyktninger på Stockholm C, det er naturligvis uakseptabelt. Vold er utolererbart. Jeg snakker om de mange menn som har uttrykt bekymring over utviklingen. Hva mener du her egentlig? Mener du å gruppere alle som mener noe a la det jeg sier sammen og sette en merkelapp på oss, at vi bare er rasister som bruker kvinner for å fremme en rasistisk agenda. Menns vold mot kvinner finnes i alle samfunn. Også i Norge. Men disse landene flyktningene kommer fra ligger langt etter oss. Det er ikke deres feil, det ligger i kulturen. Men jeg syns ikke vi skal gamble så heftig med norske kvinners fremtid. Jeg vil ha en begrenset innvandring fra disse landene fordi jeg ikke syns det er en risiko vi bør ta. Er det virkelig rasisme? Som ekte feminist (jeg hater ikke menn, men ønsker 0 kjønnsprivilegier) føler jeg at du burde forholde deg til verden sånn som den er. Hadde satt veldig pris på om du hadde tatt deg tid til å svare på dette.

Ola

03.02.2016 kl.16:32

Kjell: Det sa hun aldeles ikke. Hun sa at norske menn som har et elendig kvinnesyn ikke skal få bruke feminisme som et skalkeskjul for å utøve sin fremmedfiendtlighet.

john t

03.02.2016 kl.16:33

Haha så mange tullinger her som bekrefter Linn sitt innlegg.

Når en kvinne ytrer sine meninger viser dere kommentatoridioter at dere deler kvinnesyn med de mørkeste mullaher. At dere ikke ser det selv viser jo litt hvilket IQ nivå vi snakker om her ......

Hilsen flau mann.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.17:05

john t: takk!

Larsen

03.02.2016 kl.16:36

"Odins Soldater og deres kvinnesyn får vist seg skikkelig frem her i kommentarfeltet. Vi andre menn kan bare gremmes og skjemmes."

Hva om dere bare gjemmes og glemmes Mogens?

Litt sint er bedre enn veldig gal ^^

03.02.2016 kl.16:37

Blogger er en mannshatende venstreekstremist som ikke har noe å tilføre hverken debatt, samfunn eller genpol.

Rune Meier

03.02.2016 kl.16:40

"Når en kvinne ytrer sine meninger viser dere kommentatoridioter at dere deler kvinnesyn med de mørkeste mullaher"

Det er tydeligvis mange som ikke er i stand til å se forskjellen på "feminist" og "kvinne". Veldig vanskelig dette her.

Om du hadde sagt dette og vært på forsiden av nettavisen med slike hodet opp i rompa idiotiske meninger skal jeg love deg at folk hadde snakket imot det også.

Og kommentarfelt bekrefter kun at hun er helt ute å kjøre. Desverre bekrefter det ikke det du ønsker at det skal.

Julenissen

03.02.2016 kl.16:53

Regner med at bloggeren i dette tilfelle sliter med å finne seg en norsk mann som vil ha henne?

-Derfor hun uttaler seg slik hun gjør?

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.17:03

Julenissen: ja, du har helt rett. Du gjennomskuet meg. Pokker.

03.02.2016 kl.16:53

@Maria Zähler: Jeg tror egentlig du kan glemme det. Legg merke til en ting med bloggene til Linn generelt. Hun svarer så og si aldri på seriøse kommentarer folk faktisk bruker tid på å skrive.

Enten så blir det for vanskelig ellers så er det muligens fordi hun fisker etter "confirmation bias" eller hjernedøde one-liners hun kan linke på twitter for å oppnå heltestatus blant sin tydeligvis balanserte omgangskrets. Men hva vet jeg, det er bare en observasjon og ikke ment som Ad Hominem.

Birgitte fra Ski

03.02.2016 kl.16:54

Takk til dere menn som ønsker å forsvare oss!

Som kvinne har jeg også rett til å uttale meg, og jeg er overhode ikke enig med Linn i at de som sier at "Nok er nok!" ikke har et slags eierskap til oss norske kvinner.

Misforstå meg rett; Vi er selvsagt ingens eiendom!

Men, jeg har allikevel et eierforhold til mine. Min mann, min datter, mine stedøtre, mine nieser. Og også til naboer og deres barn, i form av at jeg ville reagert og brutt inn hadde jeg sett dem dem lide overlast.

Mange voldtektsmenn av utenlandsk opprinnelse voldtar ETTER at de har fått avslag på asylsøknad. Fyllt av en bitterhet, og et hat til det norske samfunn forgriper de seg på norske jenter, som en straff BÅDE til norske kvinner og norske menn!

Tro ikke et sekund at det "bare" ligger et ønske om sex i dette. Voldtekt har, nesten til alle tider, og innen alle kulturer blitt brukt som et våpen i krig for å ramme både sivilbefolkning, og mennene som er i kamp og ikke klarer å beskytte sine egne.

Frode

03.02.2016 kl.16:56

Linn:

Synd du sauser sammen sinte rasistiske kvinnehatende menn og menn som er sinte fordi vi har et møte med kvinneforaktende kulturer og religioner nå. Om du tror koranens bud om at kvinnen er underlagt mannens autoritet og at ærbare kvinner dekker seg til ikke påvirker menns syn på kvinner så tror jeg ikke vi kommer noe sted. Ditt budskap om at alle kulturer er like kvinnefiendtlige er utrolig skadelig.

Terje J

03.02.2016 kl.16:57

Stakkars dame!

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.17:01

@Ola: Mener du at jeg har et elendig kvinnesyn ut i fra det jeg skriver? Mener du at det ikke er legitimt å kritisere en holdning som sier at alle hvite menn som er bekymret for alle jenter de kjenner (og ikke kjenner) egentlig gjør det fordi de er rasister og at vi aldri hadde empati før dette eskalerte fra å være et mer skjult fenomen til åpenlyst trakassering på gata?

Jeg vet ikke hvilke referanserammer du har men jeg har flere ganger opplevd at etniske nordmenn har blitt kjeppjaget fra fester av andre etniske nordmenn, fordi de oppfører seg ufint mot jenter som åpenbart er ukomfortable med situasjonen.

Jeg forstår ikke helt logikken din.

Nina

03.02.2016 kl.17:02

Du har ikke mye mellom ørene. Du burde dratt fra Norge og levd blant "ikke hvite menn." Jeg er glad for at mine hvite menn vil passe på meg.

Terje M

03.02.2016 kl.17:05

Linn! Jeg kunne aldri tenke meg å bli din mann. Jeg liker ikke stygge sinte overkåte hvite kvinner. Skjønner?

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.17:07

Terje M: Luicifer denne kommentaren er så pinlig at jeg ikke finner ord. Eller vent. Jo. Med denne typen sexistisk kommentar beviser du klokkerent mitt poeng! Skal du, med ditt kvalme kvinnesyn, beskytte meg? Give me a freakin' break!

Thor

03.02.2016 kl.17:06

Slapp av du er den siste jeg ville ha beskyttet!

Gudskjelov finnes det andre typer kvinner enn deg.

Venstre ekstremister kan ikke få ødelagt samfunnet fort nok. Det blir nok ikke glemt.

Larsen

03.02.2016 kl.17:09

Skal vi ikke gruslegge 100 års kvinnekamp og stryke stemmeretten anno 1913 også Linn, når vi først er i gang med å demonisere sinte hvite menn?

Det neste fra deg er vel å følge en kjent panserfeminist fra Sverige, da en venninne skulle gifte seg med en mann( sikkert hvit og sint ) fikk hun svar tilbake ; du er en forræder mot kvinnekjønnet.

Atle A.

03.02.2016 kl.17:09

@Maria Zähler: Jeg er enig med det du skriver og syntes det er flott at kvinner viser avstand til ekstremistenes forsøk på å kapre feminismen. Ville likevel ta fatt i din påstand at "Likestillingen er foreløpig ikke 100%". Ikke at det er et mål om absolutt likhet siden menn og kvinner er forskjellige både biologisk og sosialt. Men:

Lønnsgapet det fokuseres mye på er en myte som ingen seriøse økonomer støtter. Lønnsgapet er ganske enkelt gjennomsnittslønn mellom menn og kvinner i fulltids stillinger. Den tar ikke stilling til stillinger (menn er ofte mere karrierefokuserte), antall timer (menn jobber mer), og forskjellige jobber. Kvinner i 20-30 årsalderen får høyere snittlønn enn menn til tross for at menn jobber lengre timer. Kvinner gjør det bedre med stadig større margin i skole og akademia. Kun helt på toppen er det en overvekt av menn - igjen av sosiale og biologiske grunner. Kvinner har alle rettigheter enn menn har og nyter privilegier som lavere dom for samme forbrytelse som menn, stor fordel ved barnetildelingssaker, "positiv diskriminering" ved studier og jobb. Kvinner tar mer enn dobbelt så mange beslutninger som menn i hjemmet. Kvinner dominerer gjerne familieliv mer og familier blir oftere nærmere tilknyttet mors familie en fars. Mannen jobber mer enn kvinnen totalt sett også om husarbeid er medregnet. Flere kvinner enn menn mishandler sin partner (faktisk), men når en mann mishandler kvinnen blir det ofte farligere rent fysisk pga. menns kraftigere fysikk. Flere kvinner enn menn mishandler sine barn (pga. de også har mest kontakt med barna). Flere menn tar selvmord og er arbeidsledige (selv om yrkesaktiviteten er høyere og sykefraværet er lavere for menn). I USA er det faktisk også flere menn som blir voldtatt enn kvinner (pga. ukultur i fengsel).

Likevel er 3. bølge feminister uavlatelig opptatt av å spre myter og forpeste forhold mellom kvinner og - hvite - menn. Mange er ideologisk ikke i stand til å selv å kritisere grotesk mannsdiskriminerende voldtektskulturer fra fremmede land siden de ser på mørkhudede personer som institusjonelt undertrykket av hvite menn. De er som brannmannen som ignorerer et hus som er overtent i flammer for heller å spyle ned nabohuset fordi "alle hus teller!".

Tom

03.02.2016 kl.17:11

Som hvit man kan du faktisk ikke gjøre noe riktig, fordi du er en hvit mann

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.17:13

@Linn: Når skal du begynne å svare på de saklige kommentarene her? Er det debatt eller drama du er ute etter?

Rister på hodet

03.02.2016 kl.17:14

Du er virkelig et patetisk kvinnemenneske Linn! Hvorfor svarer du ikke de seriøse innleggene som er godt argumentert? Hvorfor svarer du noen få utvalgte hvor du føler du kan dra frem et stempel og vise hvilken råtten personlighet du har?? Har du så lite i hodet at du ikke klarer å svare de? Klarer du ikke argumentere imot?

De som er ute og passer på er 99% menn som er bekymret for sin kone, datter søster osv. Disse damene kan du være helt sikker på vil ha beskyttelse fra sin mann, far og bror. Du kan være HELT sikker på det Linn. Så snakk ikke for disse. Snakk for deg selv og hva eller hvem du vil ha bryr ingen seg om Linn, INGEN! Dessuten hadde ingen av disse mennene ønsket seg en dame som deg, med dine farlige holdninger. En dame som har litt mellom øra er det disse vil ha og ikke bare luft sånn som det er hos deg.

Til slutt: Hadde du om du hadde tenårings døtre turt å sende de alene til sentralbanen i Stockholm? Hadde du virkelig det?? Jeg vet du ikke kommer til å svare, det er nok for ubehagelig for deg, enten det eller så har du for lite intelligens å rutte med. Du burde ikke bruke tid på det heller, det er masse saklige godt argumenterte innlegg her som du kan ta tak i om du er kvinne til det. Men da må du ønske diskusjon og ikke frykte den slik som du gjør. Det er sååå åpenbart at du ikke er ute etter diskusjon...

SpotOn

03.02.2016 kl.17:16

Noterer meg at det flommer til med hat mot Linn.. Si meg, dere riddere som er så opptatt av kvinnen og hennes rettigheter, hvorfor bryter dere aldri inn når jenter bevisst blir skjenket ute på byen? Når dere ser at en jente har fått nok å drikke, er såpass sårbar at det kun kan ende med svekket dømmekraft, hvorfor bryter dere ikke inn da? Jeg har etter å ha vært promotør ved to utesteder i Oslo sett nok til karer som skjenker jenter bevisst, for å få seg et ligg.

Dette skjer hver uke, hvor er hylekoret deres da? Nacshpielvoldtekter er ikke akkurat noe nytt fenomen, men skyves til side, "hu finner på ting, vi så jo alle at hu var med på det". Alle som sitter her og klager gjør det fordi dere fremmer en egen agenda, dere bryr dere ikke om kvinner i det hele tatt, men støtter dere opp mot denne saken fordi det passer deres politiske ståsted. Ser jo feks at en over skriver det ligger i genene til menn fra Midtøsten å begå overgrep, rart da at ikke hver eneste mann fra Midtøsten er dømt for voldtekt..

Rune Meier

03.02.2016 kl.17:17

Feminister er dessverre ikke ute etter sannheten. De vil kun ha bekreftelse på det de allerede vet. De lever i et ekkokammer.

Susan

03.02.2016 kl.17:17

Folkens ! Les blogginnlegget..!

Les d nøye..

Hva mener hun ?

Ler av alle de menn her som tydeligvis må ha hjelp til å forstå teksten. De beviser med sine kommentarer selve poenget med blogginnlegget.

RahrRøre

03.02.2016 kl.17:17

Stakkars sinte hvite kvinne! Det hatet hun her serverer tilsier at hun har blitt voldtatt både i hodet og ræva, - og "allah" vet hvor andre steder.

Stakkars sinte hvite kvinne.

Kjell

03.02.2016 kl.17:20

Det er jo litt trist, siden jeg i alle dager har tatt feil, og trodd at kvinner satte pris på hjelp om det var noe.

Kastet bort mye tid på det, siden det ifølge denne bloggeren er totalt uønsket.

Rune Meier

03.02.2016 kl.17:20

@SpotOn

Er ikke ute på byen. Men du som jobber der burde vel ha hoppet inn og sagt ifra ved flere anledninger?

Thor

03.02.2016 kl.17:22

Bare glemte å si at jeg personlig tror at du lider av personlighetsforstyrrelser og stikker nåler i hvite manne dukker. Er det faren din du hater? Du er seriøst forstyrret i hodet og et premieeksempel på en venstrefeminist. Gleder meg til slike som deg blir forvist til mørke kjeller lokaler og ikke som idag , opinions styrende. Dere gjør en flott jobb med å fremskynde prosessen. IQ på 5?

Terje M

03.02.2016 kl.17:25

Linn, jeg finner deg motbytedelig, og som muslimer flest liker jeg ikke å bli dratt over en kam.

Og du, jeg liker ikke sinte hvite overkåte kvinner, jeg er homoseksuell. Tullekjerring.

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.17:25

@SpotOn: Det er den mest meningsløse kommentaren her inne så langt, etter det orginale innlegget, hvis vi ser bort fra one-linere som med god grunn sikkert er skrevet i affekt og en tilstand av sjokk.

Hvem har forsvart noe som helt overgrep mot jenter? Pek på en kommentar? Alle oppegående etnisk norske menn er full klar over at seksuelle overgrep plasserer deg nederst på rangstigen og sørger glatt og brutalt for at man blir utstøtt av 99% av andre etnisk norske menn.

Logikken både din og i innlegget er på linje med en påstand om at alle edru menn hater alkiser, så derfor kan de ikke kritisere fyllekjøring fordi de har en agenda, og dessuten kjører jo mange av dem uten bilbelte selv.

Maria Zähler

03.02.2016 kl.17:25

Atle A. : Jeg er enig i at det rent juridisk er full likestilling. Og det er bra. Ingen skal si at jeg ikke kan sveise sammen jernrør eller bli milliardær fordi jeg er kvinne. Jeg sikter mer til vold og overgrep mot kvinner, som vi så absolutt ikke er kvitt og antagelig aldri kan bli kvitt. Mulig det var en dårlig formulering av meg. Man kan jo si at det handler om vold generelt og ikke kvinnekamp. Men det jeg tenker mest på er at voldtektsmenn går frie, de som blir tatt får lave straffer og terskelen for bevisbyrden er høy. Det er den viktigste kvinnekampen i Norge i dag. Ellers er jeg enig med deg. Det er opp til enhver kvinne å forme sitt liv. Noen ganger er det vanskeligere for kvinner, noen ganger for menn. Men vil man noe med livet sitt, må man bare albue seg frem. Det kan man i Norge. Uansett kjønn. Sånn er det ikke i Syria. Sånn er ikke kulturen til menn fra Syria. Det var det som var mitt viktigste poeng. Sånn ellers, så syns jeg det er patetisk av Linn å ikke bemøte seriøse kommentarer. I stedet krangler hun med netttroll som skriver saker så ekstreme at de tar mye plass, på tross av at de færreste er enige det.

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.17:27

@Susan: Du ser tydeligvis noe som mange andre ikke ser. På hvilken måte beviser jeg innlegget? Challenge accepted?

03.02.2016 kl.17:28

Linn: denne bloggen er så motbydelig at jeg ikke finner ord. Eller vent. Jo. Med denne typen sexistisk kommentarer beviser du klokkerent mitt poeng! Skal du, med ditt kvalme mannesyn, fortelle oss hvordan menn er? Give me a freakin' break!

bob kåre

03.02.2016 kl.17:28

gjør litt research før du skriver dumme inlegg da din møkkakjerring. islam er bare en ond ideologi og de vil utrydde alle som ikke har samme syn som de har, tilber du ikke allah så kommer de til og hugge hodet ditt rett av , slutt og tro alt handler om dere. jeg vil leve og jeg vil ikke tilbe en pedofil som muhammed var.

Rune Meier

03.02.2016 kl.17:29

@Maria

Nei desverre er det ikke det. Kvinner har mange juridiske fordeleer over menn. det er ikke likestilling.

Larsen

03.02.2016 kl.17:29

"rart da at ikke hver eneste mann fra Midtøsten er dømt for voldtekt.."

Sier du det SpotOn, er virkeligheten så uutholdelig at du duller deg inn i din egen fantasiverden? Menn fra MENA er overrepresentert på alle voldtektsstatistikker.

- og at du ikke har opplevd at sinte hvite menn passer på damer på byen er overhodet intet bevis for at det ikke skjer, har selv passet på mange jenter med for mye innenbords, men det teller ikke ettersom jeg er sint, hvit og mann.

Geir Bjerkland

03.02.2016 kl.17:31

Du kopierer og limer ser jeg..

SITAT:Geir Bjerkland: denne kommentaren er så motbydelig at jeg ikke finner ord. Eller vent. Jo. Med denne typen sexistisk kommentar beviser du klokkerent mitt poeng! Skal du, med ditt kvalme kvinnesyn, beskytte meg? Give me a freakin' break!

Er det virkelig slik at om du blir utsatt for ett overfall av en gjeng med utenlandske som klår og begynner rive av deg klærne og du hyler og skriker etter hjelp,tilfeldigvis går 6-7 personer med en jakke med "odins soldater" på ryggen,de ser hva som skjer og vil hjelpe deg,men niks du roper at du vill ikke ha hjelp av nazister så jeg vil heller bli ødelagt for livet enn at dere ekle drittsekker hjelper meg.. Er det sånn du tenker???

Kjekt å vite liksom.... Men forventer kun det samme svar..

Isåfall er det bare synd på deg.. At du kommer med oppgulp som kommentaren til bl a meg tyder på det. Jeg forsvarer i utgangspunktet ENHVER kvinne UANSETT hudfarge mot overgrep fra menn UANSETT hudfarge men bloggen din er så sårende at jeg håper for guds skyld at det ikke er mange med ditt snevre syn.. Ikke ville ha hjelp ved seksuelle overfall fordi man er politisk uenig henger ikke på greip.. Enten vil du ha hjelp av alle eller ingen.... Men nytteløst når man har enorme skylapper og fordommer..

arne

03.02.2016 kl.17:32

jeg vil ikke at min søster, min mor , min kjæreste skal bli gjengvoldtatt for morro skyld av muslimske svin. det er ett faktum att islam er en pest , tall og statistikk lyver ikke. bare det faktum at 99 % av sakene som skjer i norge blir sensurert og aldri blir vist i media sier sitt. hvis du søker litt på internett så vil du få deg en overraskelse. ISLAM ER EN PEST.

christer

03.02.2016 kl.17:33

For ett fullstendig hjernedødt eksemplar av en kvinne.

Det er sånne som deg som ødlegger for at vi skal finne en løsning på drite

Fred

03.02.2016 kl.17:33

Du barberer deg i armhulen, mao ikke ekte feminist ;)

Einar

03.02.2016 kl.17:34

Jeg foreslår dette skadeskutte ihjelpinte og flaue blogginnlegget bare skal får lov å dø i fred og ro, stakkar. La det passere. Som en fis i vinden. En liten anelse drittlukt men sånn blir det noen ganger.

Så får rødstrømpen imellomtiden putte strømpen sin der den hører hjemme. I munnen. Jeg tror det er best sånn.

Emmz

03.02.2016 kl.17:34

Vel ikke bli overrasket hvis ingen kommer til unnsetning hvis du havner i trøbbel. Det er lettere å ikke gjøre noe siden man kan bli dømt av media og feministene som rasist hvis man griper inn.

Gerhard Isaksen

03.02.2016 kl.17:37

Til "lekefeministen", dette er hva som skjer når en "antirasistisk feminist" blir voldtatt av berikere:

Kilde: http://www.friatider.se/aktivist-gruppv-ldtogs-av-afrikaner-tvingades-till-tystnad

truls

03.02.2016 kl.17:38

ordet rasist har ingen kraft lenger. alle utlendinger skriker rasist så lenge de ikke får viljen sin... jeg hater islam og alt det står for, gjør det meg til en rasist? nei det gjør det ikke. nordmenn kan være muslimer, svensker kan være muslimer, finner kan være muslimer. rasisme er og hate noen spesifisk pga dems hud farge. og hate islam gjør ingen til en rasist, det er en ideologi som kommer utrydde menneskeheten hvis folk ikke får opp øynene sine snart

Rune Meier

03.02.2016 kl.17:44

@truls

Som vi får demonstrert her er feminismen minst like ødeleggende som islam om ikke mer.

Thor Erik

03.02.2016 kl.17:44

Hei.

Kan ikke si at jeg er enig i alt du skriver, men må si at du er utrolig tøff som orker å få all denne trakaseringen på bloggen din. Hold ut.

anders

03.02.2016 kl.17:44

det er over 100 forskjellige studier som viser at over 50 % av landene i midt østen er inavllet.

Don

03.02.2016 kl.17:46

Jeg vil ikke si kjære deg, fordi det du sier representerer for mye egoisme. Du tenker som om det ikke er forskjell på deg og jenter og kvinner som faktisk lever undertrykket. Som norsk var det i min oppvekst fra allerede 50-tallet en selvfølge med likhet mellom kjønn, da f.eks at en familie behandler sine barn likt og samfunnet gir like muligheter, uansett kjønn. Altså i prinnsippet selv om ikke alle deler av samfunnet i realiteten var der vi stod moralsk i våre hoder. Og dette står vi ved tverrs igjennom i våre hoder så dette er ikke bløff. Og alt annet ss at den ene part i et forhold får domminere osv må jo i så fall være et avvik som begge parter har sett seg tjent med, altså en privatsak som ikke angår samfunnet politisk, at noen få LIKER å bli domminert i sitt forhold med ekteskap eller blant venner (eller av samfunnet eller av religion for den saks skyld). Så vi vanlige tok de frihetene vi har i dag for gitt og vi LO av sånne religioner som dikterer sine til å være underslåtter eller av ideologier i politikk som gjorde det samme. Derfor landet vi på ikke å bli kommunister eller kvinnesaksforkjempere og egentlig vil vi ikke ha kvotert likestilling og rare regler og lover som mest bare er på papiret. Sånne som meg ønsker at kodeksen blant folk var veldig sivilisert og vi vil bygge opp mennesket gjennom KULTUR og da regnes noe som bra og noe som dårlig. Punktum. Vi vil helst ikke ha masse kompromisser og skuylle helst ikke behøvet hatt så mye "svinn" dvs folk som utnytter de frihetene og rettighetene som de har fått. Sånne helt vanlige norske av etterkrigen, har vekslet mellom hva de har stemt på, men NÅ er tidene nye! Fordi bakteppet er at den hvite mannen, sånne helt vanlige realister og ansvarlige og tildels veldig belærte og erfarende personer, vi er et folk snart i mindrettall! Vi er folket som SKAPTE det samfunnet jeg påstår vi HADDE i Norge fram til la oss si 1990-tallet engang. Da inntraff et paradigma-skifte kan en si, med stadig økende globalisering og en overstyrt politikk for den enkelte nasjonen. Men doktrinen bak vestens politikk for å åpne oss som multi-kulturelle samfunn, da uten at de andre nasjonene rett utenfor Europa har fullgt med, det er feilslått. De har fått alle rettigheter i storsamfunnet, men er ikke blitt stilt krav på f.eks dette med dårlige sider ved araber-kultur og forholdet mellom religion /tradisjon og modernisme. Vesten har ikke lengre noe forsprang, deres eneste fortrinn nå er å være multi-kulturelle. Men bordet fanger, det har oppstått et MK Diktatur! Doktrinen kan jo ikke for evig og alltid være slikt at vi her i Norge er DØMT til å bli overtatt av et folk som er hundre ganger så mange som oss og fortsatt har sine egne land der borte et sted. Politikken som DU fører her, den hvite kvinne som er så tøff i kjeften og vil det samme som du har for alle, vel DEN kan DU fram på torget eller i en avis i f.eks Egypt eller Saudi-Arabia eller Tyrkia for den sags skyld.. Så skal vi se hvor langt du kommer. Så moralen er å du og mange flere her av være egne nå må velge side her. Sagt på en annen måte - dine barn vil få en av meg å velge på, eller du kan få ti somaliere. Du får IKKE begge deler fordi i Somalia ble sånne som meg drept rimelig omgående. Så du har ennå muigheten til å få deg en hvit mann som kjæreste. Det får neppe dine barnebarn. Så du syntes dette er greit, vel det er det denne innvandrer-debatten egentlig dreier seg om. I fullt alvor.

truls

03.02.2016 kl.17:47

@ rune meier - la nå feministene få holde på, la de bli gruppevoldtatt ranet og druknet i bur midt i karl johan , kunne virkelig ikke brydd meg mindre. de er for dumme til og forstå hva islam står for da ber de bare om det. ingen bryr seg om de jævla feministene

Larsen

03.02.2016 kl.17:49

Gerhard Isaksen

Det er nesten så man ikke tror det man leser, men bare nesten. Linn her gjør meg dessverre sikker på at denne historie stemmer. Lyst til å kommentere den type fortielse av massevoldtekt Linn?

Rune Meier

03.02.2016 kl.17:51

@truls

Nei kan ikke bare la dem holde på. Det er feministene som endrer folks oppfatning om islam. Det er de som øker rasismen i vesten, og det er de som står for mer eller mindre all vestlig rasisme, sexisme og diskriminering.

Atle A.

03.02.2016 kl.17:53

@SpotOn: Man får som man sår. Kvinners rettigheter er foreløpig ikke truet i det norske samfunn. Derimot er den sosiale situasjonen sterkt bekymringsverdig med en muslimsk gruppe som fordobler andelen i samfunnet hvert 10. år i land som Storbritannia.

Utested er snart det eneste sted der det er akseptabelt å sjekke opp damer nå. Det er alles ansvar å ta vare på seg selv først og fremst, sine venner og kjente sekundært. Når jeg ser en overstadig full kvinne alene på byen, så tenker jeg hun har blitt sviktet av sin jentegjeng. Kvinner bruker å utnytte situasjonen med menn som er mere seksuelt aggressive til å få spandert gratis drikke av menn som ønsker å sjekke dem opp. Alkohol er et afrodisiakum som begge kjønn bevisst benytter seg av, men som kvinner generelt tåler dårligere enn menn. Folk er normalt så fulle av sosiale hemninger at de bruker alkohol med overlegg for å "svekke dømmekraft". Hvis menn skulle blitt politi ovenfor fremmede menn, så kan jeg garantere det fort hadde blitt veldig uhyggelig på byen. Personlig har jeg aldri lagt merke til noen mann som er edru og som skjenker en kvinne full for å komme ned i buksa på henne. Men jeg ville ha grepet inn om jeg var klar over det og det tror jeg et veldig stort overtall av norske menn også ville ha gjort. Du virker være kraft feministisk, så når du eksponerer deg for nattelivet med et slikt syn, så vil du oftere finne det du leter etter også. Det er en tankefeil som kalles kognitivt bias (confirmation bias).

Innvandringskritikere er ikke opptatt av feminazi'er, men de bryr seg klart om kvinner. På enkelte måter bryr de seg mere om kvinner enn 3. bølge feminister som deg. For norske feminister er stortsett mest opptatt av provoserende reklameskilt o.l. Hvor var feministene når "sexual grooming" organisert sex ringer i England ble avslørt der tusenvis av hvite engelske ungjenter var voldtatt av primært pakistanske menn? Hvor er feministene når muslimske kvinner blir undertrykket og kjønnslemlestet? Det finnes lovverk mot dette i både Norge og Sverige, men ingen har blitt dømt noensinne.En skoleklasse med et 20-30 talls muslimske jenter ble for noen år siden undersøkt i Sverige og 100% av dem hadde blitt kjønnslemlestet. Det var innvandringskritikere som igjen hevet stemmen til øredøvende taushet fra hyklerske feminister. Det samme skjedde igjen ved masseovergrepene rundt om ved nyttårsaften. Feminister angrep (det hvite) "patriarkiet" heller enn å feste halen på eselet.

Det er tydelig at feminister selv fører sin agenda som er betraktelig mer hyklerske enn det du anklager innvandringskritikere for. Menn fra den muslimske verden og afrikanere er grovt overrepresentert på all voldtektstatistikk.99% av egyptiske kvinner har vært utsatt for seksuell trakassering, til tross for at de kler seg ekstremt konservativt og oftest har følge med menn i familie. Men stå på og angrep innvandringskritikere og norske menn, og så vil de kommende generasjonene kunne "takke" deg og dine for at deres situasjon har blitt mye mer lik den i Egypt.

http://egyptianstreets.com/2015/03/05/the-moral-epidemic-of-egypt-99-of-women-are-sexually-harassed/

Kent

03.02.2016 kl.17:55

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Toleransen-er-blitt-en-munnkurv-i-asyldebatten--Kristin-Nesse-Thue-20-8341923.html

Les den så skjønner dere hvor mye norske "feminister" har å gjøre i debatten. Evt. les hvilket som helst utsagn fra Marie Simonsen.

Trygve

03.02.2016 kl.17:58

For mange år siden fikk jeg selv kjenne på hatet etter overgrep mot nær familie der en livsglad og nydelig person over natten ble forvandlet til ett deppresivt nervevrak som måtte spise piller for og komme seg gjennom dagen og ble innlagt på psykiatrisk klinikk. Og når da rettsvesenet svikter i tilegg og gjerningsmannen går fri så kunne nok også jeg i tiden etterpå vært ett lett offer for rekrutering til ymse grupperinger som lovte meg rettferd og hevn.

Hat er nok den sterkeste følelsen vi har ved siden av kjærlighet, og hat kan gjøre deg blind og hindre deg fra rasjonell tankegang. Følelser generelt er ekstremt sterke saker Men de kan også enkelt utnyttes av manipulerende mennesker med sin egen agenda.

Politiet og rettsvesenets Impotens bidrar nok og til at grupperinger som Sons of Odin vokser fram. Spesielt når Politiet selv bidrar til og hemmeligholde massive overgrep og lure jenter inni en falsk følelse av trygghet. Meget uheldig håndtering av politiet og nok ett verktøy i hånda til manipulatører og bruke i sin rekrutering av sårbare mennesker til sine ymse grupperinger.

Det beste hadde nok vært om de som ønsker og bidra til og gjøre gatene tryggere heller meldte seg inn i Natteravnene. Det eneste man oppnår med og angripe tilfeldige mennesker på gaten er og avle frem ennå mere hat og ennå mere vold. Og det gagner kun dem som er ute etter og skape splid og krig.

Ironisk nok så løper jo faktisk grupperinger som Sons of Odin i realiteten bare Isis sitt ærend og bidrar til og dyrke fram det hatet som er selve oljen i Isis maskineriet. Isis digger nok grupperinger som Sons of Odin da de blir bare nok en bidragsyter til rekruteringen Isis er avhengig av for og holde sin kamp mot vesten i livet.

En mor

03.02.2016 kl.18:01

Du har sikkert ikke barn? Jeg var som deg, en forsvarer av alle utlendinger. Jeg så intet galt med de. Til jeg var i Gøteborg et par år siden, og ble vitne til hvor motbydelig unge menn med afrikansk og arabisk utseende plaget unge jenter på t-banen. Der satt jeg med mine barn ved siden av meg, og så framtiden om 10 år. Dette var i 2014, året før alle asylhindre brast.

Jeg leser mye engelsk og svensk massemedia i disse dager. Det er mange oversettelser fra Die Welt i engelske aviser. Selv svensk media har blitt bedre siden opplysningene om We are Sthlm kom ut. Vet du at i Sverige må bibliotekarene gå med trygghetsalarm, og bibliotekene tvinges til å stenge tidlig på ettermiddagen? At det knapt går en dag uten nyheter om overgrep i offentlige svømmebasseng? Jeg trodde asylsøkerene ville slutte når dette endelig ble offentlig kjent, men de bare fortsetter. Det er Afghanere, Irakere, Iranere og Syrere. Somaliere og Marokkanere.

For hvert barn som blir trakassert, vinner SD en velger. Og noen går kanskje med i Soldiers of Odin. Hva hadde du følt hvis noen stakk fingrene opp i din 11-12 årige datters badebukse? Kanskje du hadde sagt "Nok er nok, hvor er politiet? Hvorfor blir ikke disse straffet?"

Jeg ønsker ikke virgilanter, men vanlige folk må føle seg beskyttet av NOEN og hvis ikke politiet, hvem da?

Kjære Linn, jeg tok bussen hjem uten at noen tok meg på rumpa der jeg hang i stroppen. Jeg var i svømmehallen med mine barn sist fredag, og jeg slapp å være redd. (For vi har ikke tatt inn 170 000 menn fra Afghanistan m.m.) Mennene jeg jobber med kommer ikke med uanstendige forslag. Når jeg handler, blir jeg ikke forfulgt av menn som lager kysselyder og gnir seg i skrittet. Og ingen har kalt meg hore. Jeg skjønner ikke hvorfor noen norske kvinner mener skandinaviske menn utsetter de for dette daglig. Om du får hatpost, så er det bare ord og ikke en voldtekt. Jeg er sikker på at kvinnene som er stenet til døde i land som følger Sharia, ville være enige med meg... ordtaket sier "Sticks and stones can break my bones, but words can never hurt me". Noen norske menn kan si "hø, hø, ludder, hun ber om det" og lignende sjåvinistiske ting. Men du ser ikke biskopen gå ut og forsvare overgrep med støtte i bibelen slik imamer gjør. Du ser ikke hvor priviligert vi er, hvor mye vi har fått, og hvor mye vi risikerer å miste. Stopp alle som ikke har asylrett, nulltoleranse for overgrep. Og stopp enslige mannlige asylsøkere, slik Canada har gjort. Det er vår eneste framtid.

Nei, jeg blir aldri en muslims kvinne, med mindre han har konvertert fra Islam. Jeg er så glad for min norske mann. En ikke-voldelig mann som er mye mer positiv til innvandrere enn meg. Jeg tror det handler om at han ikke er så sårbar som en kvinne og mor. Jeg er hudløs når det gjelder mine barn.

Arkhimedes

03.02.2016 kl.18:05

Bare en liten tanke: I ditt blinde hat mot hvite menn, tenker du noen gang over så trivielle ting som at det er helt greit om du "aldri blir vår kvinne", ganske enkelt fordi ingen av oss har noen interesse av deg? Men at vi faktisk har døtre som vi bryr oss om, og som ønsker å sikre en like god tilværelse i fremtiden som det som idag kastes bort på den utakknemlige ufyseligheten du ser i speilet hver morgen?

Eller er du så grenseløs narsissistisk at du tror alt handler om deg her i verden?

John

03.02.2016 kl.18:07

Imponerende at så mange gidder å skrive så lange kommentarer i respons til det som bare kan karakteriseres som et blogg-troll.

Ali Muhammad

03.02.2016 kl.18:09

Strålende at vi muslimer endelig får blankofullmakt til å "ta for oss" av alt som beveger seg av hvitt kvinnekjøtt. Det er jo så synd på oss, selv slike som meg - som er født i Norge - og er tredje generasjons. Takk for å stakkarsliggjøre integrerte innvandrere som meg og mine foreldre, ja - hele min familie og bakgrunn (skjønner du ironien?) Den siste kvinnen jeg kan tenke meg å forelske meg i er slike som deg - selv om jeg tydeligvis har den ønskede mørke kompleksiteten i huden og en nokså god utdanning. Faktisk er innlegget ditt rasistisk: Du vil behandle meg annerledes enn etniske nordmenn. Nei takk!

03.02.2016 kl.18:11

Linn du må være Anita Sarkeesians største fan.

Fotsatt Mann

03.02.2016 kl.18:15

@John: Egentlig ganske imponerende, men nå viser det seg at de fleste kommentarene faktisk er langt mer oppgående enn orginalinnlegget.

Selv om blogginnehaveren tydeligvis ikke er verdt å kaste bort tiden sin på - hun gidder ikke engang å svare på saklige innlegg, så kan vi faktisk være en motvekt for de som kommer hit og leser.

Det er sjelden jeg ser noen diskreditere seg selv så gjennomført som med dette blogginnlegget.

Atle A.

03.02.2016 kl.18:16

@Maria Zähler: Vold og overgrep ovenfor kvinner er det heldigvis nullaksept for blant norske menn. Selv om man med 100% likestilling kanskje ville sett et mere fleksibelt forhold til dette.:P En mann som slår eller voldtar en kvinne blir forhatt. Jeg tror det faktisk er større aksept for kvinner å slå menn faktisk (dette oppfattes ikke så alvorlig, eller til og med at kvinnen er tøff).

Jeg vet at det er problematisk med voldtekter fordi det i mange tilfeller blir påstand mot påstand. Det er forferdelig at folk slipper unna med noe som kvinner på enkelte måter blir offer for 2 ganger ved å gå til rettssak. Samtidig så må vi ha rettssikkerhet i samfunnet vårt. Det er allerede en enorm sosial belastning å måtte få voldtektsmistanke rettet mot seg, om en ikke skulle bli uskyldig dømt i tillegg. Jeg ser ingen løsninger på problemet utover å øke strafferammen, fordi dette ligger til mannens biologiske natur, som er temperert av siviliserende lag av kultur og frykt for straff. Ekte menn tar ansvar for egne holdninger og handlinger og legger ikke ansvaret over på jenter og kvinner fordi de frister mannen.

Linn er typisk for den samfunnsutviklingen oss litt verdikonservative mennesker forsøker å motvirke. Det er venstresidens autoritære natur som kommer til syne når de får makt og det blir større og større avstand mellom virkeligheten som oppleves av normale mennesker og ideologien til meningsbærere. De sensurerer og stenger kommentarfelt som gir nyanserende korreks til propaganda - og skylder på nettroll, på samme måte som anti-rasister har beskyldt innvandringskritikere for å være rasister og fascister i alle år. Det positive med 2016 er at det syntes som om flere har våknet fra sin politisk korrekte Tornerose søvn. Vi kan ikke overlate kampen til ekstremister på alle sider. :)

troll-alert

03.02.2016 kl.18:16

Opplagt troll. Se nå bare på copy/paste svarene hennes. Hun sitter med kveldsvinen og fniser i lag med sine venninner. Nettavisen har alltid vært for clicks og for å fyre opp folk.

Sikker på at støttekommentarene hennes egentlig er venninnene.

PS: som norsk mann kan man velge og vrake i damer fra hele kloden.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.18:25

troll-alert: Herregud, du gjennomskuet meg!

Syns det er helt glitrende å svare det samme til de som kommenterer mye av det samme. Jeg fniser dessverre sjelden. Kos deg videre med damer fra hele kloden, og husk å bruke kondom!

pk

03.02.2016 kl.18:17

haha! for det første. ville ikke rørt deg med naboen sie hender en gang! ser bare på svarene dine at du er helt blottet for iq! slike som deg gjør alt de kan for å ødelegge , for så å skrike om hjelp når en gjeng med somaliere forgriper seg på deg! skal gå rett forbi :)

la meg tippe : "der gir du meg bevis på det jeg sier"

"blablabla"

*svadasvadasvada*

Arne Just Lund

03.02.2016 kl.18:21

Du kaller deg Rosenborg, er det for å irritere Trønderne? Kan du ikke heller kalle deg Vålerenga. Det er mer i overenstemmelse med det du mener.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.18:23

Arne Just Lund: hahahaha! Jeg kaller meg Rosenborg fordi det er det jeg heter! Ler meg ihjel!

Anders

03.02.2016 kl.18:22

Enn at det går an å misforstå en bevegelse så til de grader.

Jeg synes synd på deg, Linn. Men jeg ønsker deg lykke til, det trenger du.

van Steike

03.02.2016 kl.18:23

Men herlighet, folkens, alvorlig talt - dette har da verdens enkleste løsning?

Neste gang en mann kommer over en pågående voldtekt stiller han ganske enkelt kvinnen følgende spørsmål: "Er du feminist?" Dersom hun svarer ja, snur han ryggen til og går sin vei.

Da må da alle være fornøyde, både Linn og resten av hurven?

Ellen Gulliksen

03.02.2016 kl.18:26

Jeg er veldig glad for at så mange hvite menn engasjerer seg. Det gjør at jeg føler meg trygg når jeg er ute. Jeg er en voksen dame og har allerede opplevd to ganger nærgående asylsøkere på dagtid og det opplever man ikke med hvite menn.Ekkel opplevelse.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.18:32

Ellen Gulliksen: hei. Jeg har god forståelse for at dine opplevelser var ekle og vonde. Unner ingen å oppleve slikt! Jeg ønsker dog at alle skal engasjere seg fremfor å bruke saker som dette for å fremme egen rasistisk agenda. Som så mange av de som kommenterer her beviser så har de slettes ikke noe bedre kvinnesyn enn det de hevder å beskytte oss imot.

Jeg ønsker deg alt godt!

OleM

03.02.2016 kl.18:31

Jeg er enig i at det er mye man kan bekymre seg for ved utviklingen og særlig når det gjelder kvinners trygghet.

I Sverige har jo politiet nektet å etterforske vold mot kvinner utført av innvandrere med begrunnelse at en slik etterforskning vil øke støtten til Sverigedemokratene.

Dette har fått meg til under på om Sverige lenger kan regnes som en demokratisk rettstat.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.18:34

OleM: nå stemmer det vel ikke helt at de nektet å etterforske, de opplyste bare ikke media om sakene. Når det er sagt er jeg strengt imot å skjule slik info. Det viste seg forsåvidt også i ettertid at disse overgrepene ikke utelukkende ble begått av innvandringsungdom.

Tusen takk for at du leser og for at du kommenterer saklig.

Rune Meier

03.02.2016 kl.18:37

Morsomt hvordan du sier at folk bruker artikler som dette for å fremme rasistisk syn, når det er DU som dømmer hvite menn.

Du er per definisjon både rasist og sexist.

03.02.2016 kl.18:39

Jeg er veldig glad for sinte hvite menn. Castberg, Berner,Ibsen, Brandes. Og faktisk statsministermannen Sindre Solberg. Som hever stemmen for sin frue. For å nevne noen.

Bjarte

03.02.2016 kl.18:42

"Ikke din kvinne!"

Helt OK, har en fra før som både evner å resonnere ordentlig OG er penere.

EnMann

03.02.2016 kl.18:42

Takk til "en mor" som skriver her.

Jeg tror frustrerte unge Menn har godt av å lese innlegg som ditt...

Under skolegang og oppvekst har guttene våre lært å respektere kvinner og grenser. Selv om det alltid vil være episoder mellom gutter og jenter - kvinner og menn - har vi i dag en sunn kultur der kjønn er likestilte og respekt for hverandre er dominerende. Det er ikke å undres over at gutter og unge menn blir forvirret, frustrerte og etter hvert sinte når de så opplever at de samme feministene som støyende har slått åpne likestillingsdører inn nå omfavner arabere og afrikanere på tross av massive gjeng-overgrep og blodrød statistikk på overfallsvoldtekt. Det er klart guttene blir forbannet når Linn her og mer profilerte frontfeminister bagatelliserer oppførsel de har foraktet norske gutter for og heller vil fortsette å snakke om hvor ufyselige kjærester blendahvite gutter er. Linns utbrudd er et slag under beltestedet på en Stråmann...

...den ekstreme feminismen hater på instinkt... :(

Terje M

03.02.2016 kl.18:42

Hei Linn, ser du unngår å svare kommentarene her inne. Hva er grunnen til det? Skal du først lese deg opp på hva du skal mene? Eller har du kommet til kort?

Odinsson

03.02.2016 kl.18:44

Har kommentert her engang tidligere og forstår faen ikke hvorfor Nettavisen gang på gang promoterer det kulturmarxistiske og anarkistiske menneskesynet til disse rosa bloggerne, eller raseforræderne som nesten bør implementeres i panna på slike kvinner. Typisk eksempel på den kollektive, mentale sykdommen som har rammet hvite på verdensbasis, dog i et alvorlig tilfelle. Slike som denne Linn Rosenborg styrer nasjonene våre, så det er ikke rart ting går til helvete.

Hva vi har sett i Koln, Stockholm og i en rekke andre europeiske byer er bare begynnelsen. Aksept av invasjon av digre horder av primitive hominider ? Homo erectus, kalt "mørkhudede" i PK-sjargong, negre av meg, kan ikke ende på andre måter. Dette spetakkelet er ekvivalent med å åpne dørene på alle innhegninger i alle dyrehager i Europa og forsøke å få det til å fungere. Negroide er ikke fra naturens side egnede for å fungere i et sivilisert samfunn og MÅ avgrenses til savannen i Afrika der de hører hjemme; hvor de kan løpe rundt med spyd og penisfutteral dagen lang, før de banker løs på digre bongo-trommer når skumringen setter inn, ler og smiler og fråtser i dagens fangst av rivaliserende stammemedlemmer. Som primitive dyrearter flest, forstås det ETT språk; DOMINANS! Apeflokken må domineres til underkastelse og sendes rett tilbake til Afrika og andre primitive ikke vestlige land, sporen straks! Hvis ikke, kommer hele Europa til å bli snudd på hodet i et blodbad verden knapt har sett maken til, og det er våre familiers liv og helse som står på spill. DET MÅ KJEMPES TILBAKE. EUROPA ER UNDER INVASJON. Negere er en rudimentært arkaisk etterlevning av en fjern forhistorisk tid, og befinner seg ikke på det samme sjelelige nivået som oss. Å resonnere med en slik er håpløst, de må domineres for å kunne oppføre seg, som en gjeng med slaver slik som på 1700 tallet. For de som ikke har fått det med seg, som en fotnote: Den unge svenske kvinnen som ble myrdet av en rabiat neger på en asylmottak i Sverige ble HALSHUGD (noe media tier om!!!). Hun kunne vært hvilken som helst i VÅR familie. Vår mor, søster eller tante. Til forsvar!

Judas Iskariot

03.02.2016 kl.18:44

Hei, det stemmer at du er ikke din kvinne!

1)Fordi jeg ikke kjenner deg

2)Fordi jeg er ikke i din krets

3)Fordi du er ikke pen. Underlig at noen klarer å se på deg

En mor

03.02.2016 kl.18:47

Jeg skriver ikke langt for Linns skyld. Det er så åpenbart at hun er ute etter sinte, korte svar som hun kan twitre. Jeg tviler på at Linn klarer å lese så lange svar. Etter to linjer, så tenker hun "blablabla, samme trøtte argument, helt uinteressant. Håper noen kaller meg noe riktig stygt snart?"

Jeg skriver langt i håp om at noen som oppriktig er i tvil om hva de skal mene, ser at det er mange motstandere av fri asylinnvandring og støttespilere til de fine, norske mennene vi tross alt har, som kan skrive svar også.

Jeg håper noen finner tid til å lese dette: http://www.svd.se/visst-handlar-kvinnosyn-om-olika-kulturer

og http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/11992479/How-Sweden-the-most-open-country-in-the-world-was-overwhelmed-by-migrants.html og http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/12128598/Sweden-is-a-perfect-example-of-how-not-to-handle-the-Great-Migration.html

Fra første link: "Därmed är det nonsens att debattera huruvida det finns kulturella särdrag som uppmuntrar till händelser som Köln och Kungsträdgården. Det är helt enkelt så, och vi måste vara uppriktiga om detta ifall vi ska kunna kväva problemet i dess linda. Att bara importera och i tysthet tolerera oönskade kulturella sedvänjor gynnar allra minst flickor och kvinnor i Sverige."

Fra andre link: "If the finest political minds in Sweden had set out to incubate a far-Right backlash in the world?s most tolerant country, they could not have done better than what has happened over the last few years. First, run an open-door immigration policy making your country the top destination in the middle of a global migration crisis. Next denounce as ?neo-fascist? anyone who raises objections. All of this has handed entire sections of the electorate on a plate to the Sweden Democrats. Its leader, Jimmie Åkesson, was on sick leave for five months ? he need not have returned. His rivals have been doing all his work for him."

Fra tredje link: "There are hundreds of these street children in Sweden; police estimate at least 200 live in Stockholm, supporting themselves through crime. If caught stealing, they can say they?re under-16, in which case the police are almost certain to let them go."

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.19:07

En mor: hei. Jeg leser de fleste kommentarene. Jeg lar kommentarfeltet stå åpent for debatt, men om du leser litt mer på min blogg med påfølgende storm av usaklige og stygge kommentarer vil du kanskje forstå hvorfor jeg ikke går inn i lengre debatter. Når jeg tvitrer og deler screenshots av enkelte kommentarer er fordi mye av min blogg er basert på nettopp dette: å få netthat frem i lyset.

Jeg skal lese sakene du linker til. Takk for kommentaren din og for at du leste. :)

Stig

03.02.2016 kl.18:53

Takk sinte bitre feministiske kvinne. Fri og bevare oss vel for en slik skjebne. Tviler på om noen vil ha deg uten at vedkommende lider av selvskading.

Tragisk at Nettavisen forsøpler spaltene med slikt vås.

Bjarne

03.02.2016 kl.19:04

Nå ble alle menn lei seg, tror alle gikk rett i kjelleren.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.19:11

Bjarne: det kan jeg godt forstå!

Kristoffer Liua

03.02.2016 kl.19:04

veldig bra, du dro til deg hatet i flokk, flokk mentaliteten til de høyreekstreme går tydeligvis ut over den lille forstanden de innehar.....

Det er jo ikke kvinner i Norge som bør beskyttets, det er jo en del av disse haterene i diverse kommentarfelt som bør beskyttes, da mot seg selv........

Du skal vite en ting og det er at hatet du ser i kommentarfelt kommer i snitt fra 150-200 personer som har holdt på dag etter dag, måned etter måned og er overalt, så den stemmningen man ser i kommentarfeltene er ikke "folkets røst" overhodet, ...så sånn er det, de har jo på mange måter hjernevasket seg selv mange av disse ved å sitte i grupper på facebok og spy, dag etter dag etter dag, det er derfor mange av de faktisk selv tror på at ting er som de tror..........

Forsøk å si til en høyreekstrem som Ronny Alte, øy Alte, du vet at ikke det er slik i samfunnet som du gjenngir på veggen din? da blir du blokkert tvert, han VIL at hans verdensbildet skal være slik han har innbilt seg, ...og slike folk de har jo betraktlig mye større problemer en de de hater, slike folk har megaproblemer i livene sine som ikke nødvendigvis dreier seg om utlendinger, men hatet og frustrasjonen for å være singel, blakk, ha lav eller liten utdannelse, trygdet og uten jobb, kanskje fikk de ikke være med familien på julaften og sitter da og deler hat på selveste julaften, da mot utlendinger i stedet for det de faktisk har problemer med, jeg tror mange av dise faktisk er regelrette psyktilfeller.......

Så sånn er det, Keep up the good work Linn (y)

Valentin

03.02.2016 kl.19:07

Det er kvinnfolk som deg som gjør meg glad for at jeg er homo! Du er rett og slett heslig (mentalt sett)!

Jens Bjørneboe

03.02.2016 kl.19:14

Linn W. Rosenborg, svarer aldri på seriøse kommentarer, kun på grums.

Det er fordi hun er nok enig med dem som kommer med seriøse kommentarer her, aka Maria Zähler sitt innlegg.

Men hun provoserer fordi hun vet det gir henne klikk på bloggen hennes. Hun tjener penger på folks frustrasjon over virkeligheten, og ler sikkert godt av det også.

John Magne Trane

03.02.2016 kl.19:14

Men... Får jeg lov å forsvare barn? Er det godtatt av deg?

Eller synes du også barna våre skal gå for lut og kaldt vann i din vanviddverden?

Vennlig hilsen oppgitt hvit mann (hvor i alle dager kom denne hudfargen fra?)

Ikke Din Kvinne

03.02.2016 kl.19:16

Registrerer at det er relativt mange i dette kommentatorfeltet som nå har bestemt seg for å unngå å hjelpe hvis de ser en kvinne blir voldtatt. Slapp av gutta, for til tross for de 3 prosentene med voldtekt som når forsidene på avisene (overfallsvoldtektene) så begås 97% av alle voldtekter av menn i tidligere eller nære relasjoner til offeret, og ikke på gata. Men Sånne voldtekter, Dét er en helt naturlig del av norsk kultur, så Den skal vi ikke dra opp. Sjansen er i alle fall liten for at dere skal få muligheten til å stå å se på mens en "venstrefeminist" blir voldtatt av en innvandrer.

Lykke til forresten, med å sile ut "feministhorene" fra deres likesinnede lang-utpå-høyre-kvinner. Får håpe de har en politisk button eller noe på seg, så dere vet om dere skal trå til eller ei.

bra

03.02.2016 kl.19:18

takk odinsson, bra skrevet. følte meg helt alene, endelig noen andre som ser hva som skjer i europa om dagen og ikke er redd for og kalle en spade for en spade

Litt Rart

03.02.2016 kl.19:24

Er det ikke rart at i denne blogge så blir alle de mest usaklige svarene svart mens de svarene som gjør at du taper i så si alt av argument da tørr du ikke å svare? Så det du egentlig vil med denne bloggen er å få frem alle de mest ekstreme og gale trollene mens du egentlig ikke bryr deg om noe saklig i det hele tatt ? Ja du har overbevist meg at bloggen din er mer troll en noe som er seriøst, Vel tenker meg du får et par andre troll og ekstrem kommentarer å adde opp på kalkulatoren din før dagen er omme som du sikkert kommer til å svare på. Skriv et nytt innlegg når du faktisk har klart å svare på de som enkelt feller alt du selv har skrevet.

Per Olav

03.02.2016 kl.19:24

Du er bra innbilsk hvis du tror du er innkludert i "kvinner" som vi vil forsvarer.

Jeg kjenner mange kvinner som jeg vil forsvare, du er ikke innkludert.

Neste gang noen sier noe positivt eller gjør noe positivt for kvinner, ikke vær så innbilsk å at du tro du er innkludert.

De er en passe stor tåpe som selvutnevner deg selv til talsperson for en gruppe du ikke er en del av.

retard

03.02.2016 kl.19:24

@kristoffer, samtlige meningsmålinger viser at mer en 8/10 nordmenn ikke vil ha invanding. gjør litt research før du åpner kjeften din

03.02.2016 kl.19:27

@Linn: Så du innrømmer altså at du skriver provoserende hatinnlegg for å fiske etter meldinger fra folk som blir så provoserte at de ikke tenker to ganger før de poster et svar, for å dokumentere "troll"? Du bør i såfall google "Confirmation Bias" som nevnt av både meg selv tidligere og av andre.

I tillegg unngår du glatt å svare på alle som bruker tid på å svare deg seriøst på det du skriver om. Det er like respektløst i seg selv, som påstandene du fremmer om store deler av befolkningen. Det forteller egentlig alt om deg som person. Uredelige hensikter og vi vet ikke hvor de hverken starter eller stopper.

Kan du for alle lesere av denne bloggen vennligst i det minste være ærlig nok til å bekrefte eller avkrefte at det du skriver er dine ærlige og oppriktige meninger, og ikke bare bevisste provokasjoner for å dokumentere "hatere" ved å provosere trigger-happy personer som normalt aldri ville giddet å gi deg oppmerksomhet?

Eller er du for feig til å svare på denne kommentaren, noe som burde være en overkommelig mental jobb?

Dersom du ikke svarer ærlig på denne kommentaren og bare ignorerer den, tror jeg neppe at jeg er den eneste som har mistet all respekt for deg også som person, selv om man fra før var uenig i meningene dine.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.19:35

Anonym: nei, jeg innrømmer på ingen måte latterlige påstander som det.

agurk agurk

03.02.2016 kl.19:28

Undres på om denne bloggeren med vilje skriver for å provosere, jeg kan ikke se for meg et så ufyselig og innsnevret menneske i virkeligheten. Dette bidrar til at menn ikke griper inn, men gir blaffen. Personlig, hadde jeg ikke løftet en finger for slike kvinner med dette synet.

Daryush Valizadeh

03.02.2016 kl.19:32

Du er min kvinne. Du er som skapt for meg, og jeg for deg. Jeg liker at du underkaster deg og støtter mitt syn. Takk for at du er endel av mitt harem, skitne hvite tøs.

http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/vil-legalisere-voldtekt---samler-menn-til-mte/3423187897.html

Tommie

03.02.2016 kl.19:34

Når jeg leser blogger som denne blir jeg sterkere i min overbevisning at kvinner trenger menns beskyttelse fra seg selv! Spesielt feminister, som med sine meninger gjør seg selv til enkle offer for overgrep. Hva er det som gjør at dere godtar diskriminering og overgrep så lenge det ikke utføres av "hvite"?

Eva

03.02.2016 kl.19:34

Dere må skille mellom kvinner/damer/jenter og feminister. Mange Feminster er mannehatere og noen av dem ser på innvandrere som kamerater og potensielle stemmekveg på venstresiden. Vi andre setter stor pris på hvite høflige menn. Vi ønsker definitivt å bli beskyttet av dere. Ikke døm oss andre etter det feminister skriver.

truls

03.02.2016 kl.19:37

@eva hvis jeg blir vitne til et overgrep skal jeg pent spørre om hun er feminist før jeg løfter en finger.

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.19:39

@Kristoffer Liua: Jeg tror du tar feil hvis du tror folk som reagerer på regelrett bullshit nødvendigvis utgjør 150-200 personer. Det er muligens en kjerne på noen hundre som bruker hele dagen på aktivt å oppsøke og lage trøbbel, men du bommer stygt hvis du tror at alle de som begynner å bli relativt provosert over alt våset som skrives utgjøres av en liten andel av "hatere".

Jeg kommenterer veldig sjelden blogger eller artikler og jeg gjorde et forsøk på en saklig debatt rundt påstandene som ble fremmet. Dette er faktisk en av de få bloggene jeg har giddet å kommentere på.

Det viser seg jo at bloggeren overhodet ikke er seriøs når det kommer til stykket og det er merkelig at Nettavisen ønsker å ha noe med så useriøse bloggere å gjøre.

Heldigvis ser vi at folk begynner å våkne og står opp mot det endeløse pisspreiket folk klarer å lire av seg både i media og på blogger. Tåler man ikke å bli motsagt eller ikke er i stand til å argumentere for påstandene sine, så bør man heller ikke blogge.

Likeledes vil jeg påstå at dersom man ikke klarer å ignorere useriøse meldinger og legger seg ned og griner hver gang noen skriver noe stygt, bør man kanskje vurdere om blogging er riktig hobby.

Gunnar

03.02.2016 kl.19:39

Aaah, så mye uvitenhet. Så my rasisme og hat. Dere forstår jo ikke poenget med artikkelen i det hele tatt.

Det er en skam at det er så mange av dere som støtter disse wannabe gangsterene som kaller seg for Odins soldater. For en møkkagjeng. Jeg kan ikke forstå at dere mener at det er løsningen på problemene våre. Ser dere ikke at å sende en gjeng hvite rasister ut på gaten for å ordne opp er galt?! Selvjustis er noe vi sluttet med som samfunn for leeeenge siden, og som ikke hører hjemme i et moderne samfunn. Dere er de samme hele gjengen. Tullinger som sitter på hvert sitt nes og koser seg med åndenes makt på en søndagskveld, mens dere pønsker ut absurde argumenter som dere skal bruke til å fornekte at klimaendringene er menneskeskapte, hvor jævlig det er at dere får litt ekstra avgift på dieselbilene deres eller at det snåsamannen driver med ikke er tull. Dere er vel også av de som ble kristne over natta, nå som vi fikk noen asylsøkere som skal "ødelegge" den kristne kulturarven.

Seriøst. Dra hodet ut av ræva og få dere en utdannelse (over grunnskolenivå).

Stå på, Linn!

Larsen

03.02.2016 kl.19:44

Her har menn ( ikke alle, men svært mange ) jobbet sammen med kvinner for å skape et likestilt samfunn, noe vi langt på vei har klart, og så kommer en panserfeminist og påstår vi ikke er et hakk bedre enn alle de som rev klærne av jenter/ kvinner i Köln nyttårsaften for så å penetrere ofrenes hulrom, så da er det vel bare å gi F da Linn, kvinner er seg selv nok, ikke sant?

Heldigvis er du en av svært få Linn, tror de fleste jenter ønsker hjelp om det skulle være nødvendig. Eneste jeg på tro og ære skal love deg, du er en person jeg aldri ville hjulpet.

Aksiomet

03.02.2016 kl.19:44

Bedre klikk-bait har jeg sjelden sett! Kudos til Linn.

At hun er islamapologet og riv, rablende sprø, er en annen sak.

agurk agurk

03.02.2016 kl.19:45

Bra Gunnar, nå får du en "Like" og sikkert en klapp på skuldra av bloggeren her.

Stein

03.02.2016 kl.19:46

Det var sinte, hvite menn som reddet oss fra fascistene i 1945, og det er sinte hvite menn som kommer til å redde oss denne gang også.....

kåre

03.02.2016 kl.19:46

@gunnar er du helt tilbakestående? støtter du pedofili du da eller? støtter du sharia law? vil du at en 49 år gammel iraker lovlig skal penetrere din 9 år gamle datter? få huet ut av rævva før det er for sent. politet og politikerne kommer ikke hjelpe deg.

ulrik

03.02.2016 kl.19:46

Vet du hva som er verre enn en mannsjåvinist?

Nei.

Joda, det er kvinnfolk som ikke gjør det de får beskjed om.

Frida

03.02.2016 kl.19:48

Jeg leste ikke hele innlegget og jeg har ikke lest alle kommentarene. Men, det som skremmer meg er at disse mennene (mest sannsynligvis norske) har ganske så skremmende holdninger. De setter seg i en situasjon hvor de skaper et inntrykk av at de har samme syn som det syntes de mener innvandrere har. Lol.

03.02.2016 kl.19:49

@Linn: Utdyp følgende påstand:

"... om du leser litt mer på min blogg med påfølgende storm av usaklige og stygge kommentarer vil du kanskje forstå hvorfor jeg ikke går inn i lengre debatter. Når jeg tvitrer og deler screenshots av enkelte kommentarer er fordi mye av min blogg er basert på nettopp dette: å få netthat frem i lyset."

Og måten du får frem dette på er altså å skrive provoserende artikler som du vet er bait for folk med kort lunte, samtidig som du nekter å svare de som svarer seriøst? Tror du virkelig at de som skriver "stygge" ting under slike blogginnlegg er de som er de virkelige netthaterne? Du klarer å provosere folk med kort lunte som har glemt deg like fort.

Hadde det vært noe tak i deg og ikke bare "hot air" hadde du svart de som svarer seriøst og ignorert eller slettet resten. Det er jo nå helt åpenbart for alle hva du driver med.

Folk blir jo mer provosert av oppførselen din enn av hva du skriver, selv om det er ille nok i seg selv til tider. Det bør du ta til etteretning.

Judas Iskariot

03.02.2016 kl.19:49

Når man er hjernevasket har man problem med å innrømme sine feil. Mye svada ytret her er allerede avvist som sprøyt fra "femenister" som ikke kan tenke logisk.

Les denne og forstå hva som skjer.

German Police Explain Invader Crime‏

http://newobserveronline.com/german-police-explain-invader-crime/

En mor

03.02.2016 kl.19:49

Takk for svar. Heldigvis tror jeg at det bare er et par tusen som sitter og poster rasisme, hat og ønsker om at meningsmotstandere skal drepes og voldtas. Disse produserer mye! Og så er det noen flere tusen som er "hangers-on" som lar seg rive med av et provoserende innlegg, og som poster et stygt svar en gang i mellom. Kanskje de angrer seg etterpå.

Husk at vi er 5 millioner innbyggere i Norge, når en trekker fra en muslimsk andel på et par hundre tusen. (Totalt 5,2 millioner innbyggere) Sett i forhold til det, så produserer vi ikke så mye mer hat enn de som poster "leve Sharia" og "Død over Israel" og "Shabana ditt ludder...." som årets Osloborger gjorde seg kjent for.

Jeg er en stor fan av Ivar Arpi som skriver på ledare for Svenska Dagbladet, svd.se og søk på Ivar Arpi.

I hans innlegg "Det svåra med tolerans" siterer han Pew Research Center, hele 40% av gruppen 18 - 34 år vil forby det man mener er krenkende ytringer om minoritetsgrupper. Jo yngre og lenger til venstre man er, jo mer villig er en til å innskrenke ytringsfriheten i det godes tjeneste.

Jeg tror også at det finnes de som mener at hensikten helliger middelet, og som selv poster hat-innlegg slik de TROR innvandringskritiske tenker. Dette for å få noe å vise til "Se så lavpannete disse frp haterene er!"

I "Håll hjârtat varmt, menn huvudet kalt" siterer han en studie som analyserte hvor godt venstresiden og høyresiden forsto hverandre. Det viste seg at høyre og sentrum forsto venstresiden ganske godt, men jo lenger til venstre, jo mer ekstreme synspunkt trodde venstrevelgere at høyrevelgere hadde. Venstre trodde at høyresiden skulle være uenig i utsagn som at "Det verste man kan gjøre er å skade et forsvarsløst dyr". De trodde i fullt alvor at alle til høyre har mangel på empati, medfølelse, er sosiopater og lider av narcissisme.

kåre

03.02.2016 kl.19:49

og en annen ting - du kaller det rasisme????? og mislike islam har ingen verdens ting med rasisme og gjøre.

Frode

03.02.2016 kl.19:50

Susan:

Det Linn sier er at ingen kulturer har bedre kvinnesyn enn andre og at problemene med voldtekter, trakassering og kvinneforakt skyldes en mannskultur. Den grove overrepresenteringen av menn med bakgrunn fra muslimsk kultur i alle kategorier av voldtekt (voldtekt i den globale byen) skyldes tilfeldigheter akkurat som kvinners manglende rettigheter fra Marokko til Indonesia skyldes tilfeldigheter.

Linn har avslørt seg ganske så grundig med denne kommentaren. Hennes kulturrelativisering minner meg sterkt om per Fugellis.

DET unnskylder ikke en del av neandertalkommentarene noen kommer med mot henne her. De kommentarene viser bare at det finnes et segment med naut som fortjener skytset hennes.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.20:08

Frode: Kultur-uttalelsene er sitater og ikke mine. Jeg gjengir disse da jeg syns det er en interessant refleksjon. Og nei, jeg er nok ikke så enig med Fugelli på alle områder :)

Daniel Hanssen

03.02.2016 kl.19:54

Jeg gadd ikke lese hele blogginnlegget ditt. Jeg gadd heller ikke lese alle kommentarene du får.

Jeg er ekstremt glad for at det finnes så mange flotte, vakre og kjekke kvinner her i verden. I alle aldre og alle farger og former. Det finnes selvsagt usmakelige, ekle og fæle versjoner også. Samme med menn.

Det jeg ikke forstår meg på er at du kan sitte på Macen din og skrive et slikt innlegg. Og at så mange orker å hate så sterkt på deg. Jeg blir ikke overbevist om at du virkelig mener det du skriver. Jeg tror du har et behov for å sparke gang i noe. Røre det til litt. Siden du sikkert digger den ekstreme responsen du får.

Og "for the record", (siden du liker slike engelske quotes);

Disse tøffe macho mannemannene som påstår de snur ryggen til når de ser deg bli gjengvoldtatt. De hadde freaket helt ut og hjulpet deg med alt de kunne. Og du hadde garantert vært takknemlig etterpå! :-)

hahaha

03.02.2016 kl.19:55

ingen kulturer har bedre kvinnesyn enn andre? i islam så er rangeringen - Menn -Gutter - hunder -katter-aper -hundebæsj - SÅ kommer kvinner. her i vesten er det likestilt og det har det vært lenge. slutt og kommenter hvis dere er så jævlig uvitende.

Litt Mann

03.02.2016 kl.19:55

@Odinsson: Jeg tror fint du kunne klart å få frem budskapet ditt på en mere spiselig måte.

Kan du dokumentere at Alexandra Mezher faktisk ble halshugget eller har du en troverdig kilde? Vi vet det skjedde ved Ikea-drapene. Du blander ikke sammen disse? Vi vet også at utenlandske aviser blokkerer tilgang til artikler om saken til svenske IP-adresser. Det er veldokumentert, noe som i seg selv er ganske skremmende.

Gunnar

03.02.2016 kl.20:00

Kåre:

Har jeg noen gang sagt at jeg støtter pedofili og sharia-lovgivning? Dette understreker jo bare det jeg sier. Du har ikke peiling på hva du driver med. Jeg er ateist og hater sharia like mye som jeg hater kristenfundamentalistene.

Ta deg en bolle.

Gunnar

03.02.2016 kl.20:03

Hahaha:

Det er det vel ikke. I Indonesia (verdens største muslimske land) er kvinner likestilte med menn.

I Eritrea (hvor over 90% er kristne) behandles kvinner som dritt.

Les deg opp før du kommer med fjas.

Idi ot

03.02.2016 kl.20:06

Mener du seriøst det du skriver? I så fall anser jeg deg som mer eller mindre tilbakestående! Helst mer! Men jeg håper virkelig at de "som gjør som de vil med norske damer" finner folk ned slike meninger, og at ingen beskyttet dem. For de trenger det jo ikke :)

Tom

03.02.2016 kl.20:08

Her snakker vi generalisering i verdensklasse.

Jeg har aldri sett så mange grove, rasistiske og sexistiske anklager samlet på ett sted før.

Dere hvite middelaldrende feminister er så opptatte med trivielle ubetydeligheter at dere ikke legger merke til at de samme som reagerer sterkt på Køln-hendelsene er for det meste de samme som i lengre tid har reagert kraftig på ISIS sexslaveri og kvinners posisjon i muslimske land også.feministene har derimot vært helt fraværende begge steder. Når noen av de først etter en uke etter nyhetene våget seg frampå gikk folket ut i kollektiv latter da de rettet pekefingeren mot speaifikt 'hvite menn'.

Der og da hånet dere de fleste europeisk innfødte menn på det groveste. For disse 'hvite mennene'ble også systematisk angrepet og slått helseløse. Kvinnene tok overskriftene og det er jeg komfortabel med, men det kom da fram i artiklene.

Dere pekte altså ut ofrene, kjærestene til mange av jentene som ble overfalt som ikke hadde en sjanse til å gripe inn mot 20-30 mann. I motsetning til de store gjengene av asylsøkere, kan ikke tyske menn samle seg for å stå imot og forsvare seg. Hvite menn som uttrykker sinne i flokk er automatisk både rasistisk og nazistisk For sånne som deg

Dere kan bruke rikelig med tid på å bortforklare eller ignorere bander av innvandrere som terroriserer bydeler og være emosjonelt likegyldig til gjengvoldtekt etter gjengvoldtekt der gjengvoldtekt av asylsøkere som går etter hvite kvinner spesifikt, men i samme øyeblikk bli forferdet om noen skulle "generalisere en hel gruppe". Bare enkelttilfeller vettu.

Men om en liten gruppe innfødte menn går sammen for å patruljere gatene når politiet ikke lenger klarer det, så er alt snakk om enkelttilfeller borte. Plutselig føler feministen uro, til tross for at de har holdt på en god stund uten å ha skapt overskrifter for vold. For uansett hva en sånn gruppe sier, så er de allerede forlengst identifisert som nynazister og fascister

Espen Forsberg

03.02.2016 kl.20:09

For noen år siden, hadde vi i Stavanger en voldtektsbølge. Spesielt var helge-nettene ille.

Da ble det arrangert "følge-hjem" aksjoner. Det gikk rett og slett ut på at jenter kunne møte på torget når de skulle hjem. Og da ble jentene følgt hjem. Overfalls voldtektene i sentrumsnære områder forsvant nesten helt.

Joda, når politiet ikke har kapasitet til å beskytte byen og landets borgere. Må folket gjøre det selv. Når vi knapt kan åpne en avis uten slike historier, enten det er på vei hjem fra skolen eller fra svømmehallen. Synes du kan komme med tips og forslag til hvordan vi får slutt på de historiene. Ikke om 14 dager eller noen uker og måneder, men idag.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.20:18

Espen Forsberg: var faktisk med på en sånn gåtur selv! I Oslo vel og merke. Helt for slike ting. Føler dog at de aksjonene eksempelvis Odins soldater baserer sine aksjoner på et feil grunnlag.

Gunnar

03.02.2016 kl.20:12

Odinson, du er en skam for Norge og hele den opplyste verden.

Odin sønn

03.02.2016 kl.20:12

For en møkkablogg.

En mor

03.02.2016 kl.20:13

Åh Gunnar, du er et troll.

Det må du være, for det er for lett å motsi deg.

Hva med å lese: http://magdalene.co/news-372-state-of-women-the-rape-of-indonesian-children.html

Amnesty International: Dødelig diskriminering http://www.amnesty.no/aktuelt/flere-nyheter/indonesiske-kvinner

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Human-Rights-Watch-krever-at-Indonesia-slutter-a-jomfruteste-rekrutter-8022042.html

03.02.2016 kl.20:14

Haahaha.For en gjeng."Skitne hvite tøs"?" Feminazi"?Jepp, dette var sannelig en gjeng med hvite riddere...Føler meg SÅ trygg nå som jeg har lest meg opp på voldsfantasiene og hatet deres.

Starst

03.02.2016 kl.20:16

Runar,

Hvis du virkelig mener at utenlandske menn er skapt for å forgripe seg på kvinner, da er du ikke bare dum men en jævla kukk! Ikke skyld på flyktninger for ditt miserabel liv. Kriminelle i Norge er ikke bare flyktninger, nordmenn og er representert der. Og det er bare tull at samtlige overfallsvoldtekter er begått av flyktninger. Hvilken verden lever du i? Våkn opp mann!! (Hvis du kan kalles en).

Tor Sande

03.02.2016 kl.20:18

Jaja skikkelige kvinner setter pris på barske menn som vil beskytte dem og barn for det som skjer nå. Er du helt blind for nyhetsbildet? Er Berlin greit? Er ransbølgen gjort av rømte flyktninger ok? NEI!!! Dette er vårt land, og faen om noen skal komme her og ta tryggheten fra oss. Oppegående folk vil ikke ha dette i gatene, men da vet vi at feministene ønsker dette.

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.20:18

@Gunnar: Det er nok du som må lese deg opp her. Eritrea har i stor grad samme kultur som omkringliggende kristne (Etiopia) og muslimske land (diverse) mtp. kvinnesyn.

Indonesia har en helt annen kultur. Religion brukes i stor grad til å legitimere uønskede kulturelle trekk og siden landene du nevner har så stor grad av kulturelle forskjeller blir det jo helt irrelevant å sammenligne de.

Nepse

03.02.2016 kl.20:18

Du er jo latterlig, du er jo som dine rabiate feminazier i sverige og usa og som setter feminismen i dårlig lys for folk som trenger det SKam deg. Du er typisk third wave feminazi som hater hvite menn spesielt.

03.02.2016 kl.20:19

Rasistene tilsvarer vel knapt en promille andel av befolkningen, men dominerer totalt i kommentarfeltene. Vanlige mennesker, inkludert undertegnede har nesten gitt opp å engasjere seg i debatter, så det er ikke rart at disse rasistene får herje i fred uten å bli motsagt for sin ideologi. Folk flest ser at det ikke er mulig å endre holdningene til rasister, så da er det like greit å la dem holde på i fred.

Tom

03.02.2016 kl.20:20

Det er vel mer en ikke ubetydelig andel asylsøkere som rasistisk går nesten eksklusivt etter hvite kvinner og også som politiet sa i forhold til festivalen i Stockholm, at innfødte svenske kunne ikke være der inne uten å bli trakkassert.

arne

03.02.2016 kl.20:21

@gunnar, du kunne virkelig ikke tatt mer feil. kvinner er ikke likestilte i indonesia, men du leser vell mange rosablogger så jeg tviler ikke på hvor du får informasjonen din fra. jævla retard. att det faen meg er mulig og være så påstålig og samtidig være så analfabet

Jaja

03.02.2016 kl.20:21

Virker på meg som om Linn har røyka sokka sine

graaskjegg

03.02.2016 kl.20:24

Bedre med en sint neger?? :-D

IKKE RASIST

03.02.2016 kl.20:25

DET ER FAEN IKKE RASISME. NÅ SKAL JEG LÆRE DERE NOE SÅ FÅ OPP ØYNENE DERES FOR DET HER ER SISTE GANG JEG FORKLARER DETTE, RASISME ER OG HATE NOEN FORDI DE HAR EN SPESIELL HUDFARGE.

OG HATE EN IDEOLOGI SOM ISLAM HAR NULL OG NIKS MED RASISME OG GJØRE.

OLA NORDMANN KAN KONVERTERE TIL ISLAM OG JEG VILLE HATET DET HAN STÅR FOR, SKAL DU KALLE MEG RASIST DA?

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.20:28

IKKE RASIST: INNESTEMME!

en mann

03.02.2016 kl.20:25

Ikke er jeg sint og ikke ung heller. Men jeg misliker vold og selvtekt, uansett hvem som begår den. Artikkelforfatter har en måte å kommunisere på som jeg synes er mer frastøtende enn jeg kan huske på veldig lenge. Hun har også normer som jeg synes er ekle. Kort sagt - ikke en interessant person å treffe.

giov

03.02.2016 kl.20:26

Prøv å se forskjell på forsiktige tilnærmelser, og et halvt dusin menn som omringer en kvinne, mens et par tre andre tar henne i skrittet, på puppene og fjerner mobiltelefon og penger.

Judas Iskariot

03.02.2016 kl.20:27

Jeg vil se deg forklare til alle de kvinner som er voldtatt av disse snille asylsløkere. Forklare at man ikke kan straffe disse asylsøkere. Fordi "Article 53 of the Residence Act" sier at asylsøkere kun kan straffes for alvorlige tilfeller, det vil si drap.

Tom

03.02.2016 kl.20:27

Satt litt på spissen, det eneste som står mellom dere feminister og islam, er faktisk de hvite (og lett blanding) mennene dere hater så intenst. Vi har fått likestilling inn med morsmelka.

Men begynner vi menn å kollektivt konvertere til islam, da er det over for feminismen.

Gunnar

03.02.2016 kl.20:27

En mor:

Du har rett i at det fortsatt begås stygge ting mot kvinner i Indonesia, men de er nå likestilt ved lov, som er mye bedre enn hva mange kristne land kan vise til. Poenget mitt er at det er ulikheter i muslimske land. Man kan ikke si at alle muslimske land behandler kvinner som en gjør i for eksempel Saudi Arabia.

Gunnar

03.02.2016 kl.20:31

Fortsatt en mann:

Men da er vi jo enige om en ting da? At det ikke nødvendigvis er religion, men kultur som kan være en avgjørende faktor?

Elijah

03.02.2016 kl.20:31

Til alle sinte bittre feminister. Jeg kommer aldri til å bli din mann

Gunnar

03.02.2016 kl.20:34

Arne:

Jeg skal ta deg seriøst når du har lært deg å skrive norsk.

03.02.2016 kl.20:36

Gunnar, det er du som lirer av deg fjernhet og du oser av hatsmisforståelse med å være den første til å servere påstander ut av løse luften og bruke dårlige sammenlikninger som eksempler.

Jonas

03.02.2016 kl.20:37

Seriøst, blir dere virkelig så støtt av et blogginnlegg at dere ikke vil hjelpe noen som blir voldtatt? Snakk om å være åpen for andres meninger. Geez.

Larsen

03.02.2016 kl.20:37

Det är nog nu!

Att Sverige inte är som det en gång var kan ingen ha missat vid det här laget, och i princip varje dag tvingas vi numera vakna upp till nya mord, rån, våldtäkter och andra övergrepp. Vi har tvingats genomlida otaliga fall av den typens grova brottslighet där förövarna dessutom mer eller mindre slipper undan straff genom att hävda att de är under 15 år. Runt om i landet strömmar det in rapporter om att polisen inte längre mäktar med att förebygga och utreda den brottslighet som drabbar det svenska folket. I vissa fall, som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade ?ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss. Men vi vägrar att accepterade de upprepade överfallen och trakasserierna mot svenska kvinnor. Vi vägrar att acceptera raserandet av vårt en gång så trygga samhälle. När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen.

Idag samlades därför 200 svenska män för att markera mot de nordafrikanska ?gatubarnen? som härjar runt om huvudstadens centralstation. Polisen har med all tydlighet visat att man saknar medel för att stävja dessas framfart och vi ser numera ingen annan utväg än att själva dela ut straffen de förtjänar. Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet ? därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen mot den importerade kriminaliteten. Vi som samlades idag var varken din politiker, din journalist eller din polis. Vi är däremot din pappa, din bror, din make, din kollega, din och din granne. Svenska män och kvinnor förtjänar trygghet i sin vardag och vi uppmanar därför alla andra som också ser problemen att följa i våra fotspår, både i Stockholm och på andra platser runt om i landet. För en bättre framtid tillsammans.

Nøyaktig hva er det med dette du betrakter som rasistisk Linn, eller du har kanskje ikke lest det før du stempler det som fremmedfientlig og rasistisk?

Tommy B

03.02.2016 kl.20:38

Linn, jeg har ingen vansker med at du er feminist. Selv som 38-årig (ikke veldig sint) mann og FrP-velger støtter jeg kvinners kamp for like rettigheter.

Men denne bortimot grenseløse (og tilsynelatende hjernevaskede) marxisme-naivisme tankegangen du synes å stå for, er bare sjokkerende.Jeg vet ikke om man burde synes synd på deg (på empatisk vis; ikke nedlatende) eller bli provosert.

Selv ender jeg opp et sted midt i mellom.

Du blir ikke sinte, hvite menns kvinne, sier du?

Bare pass på at du ikke støter på en gruppe fremmedkulturelle menn med "rett" syn på kvinner i Sofienbergparken en sen kveld/natt...

...da blir du fort DERES...

Kristine Sletten

03.02.2016 kl.20:41

Siden du er jøde, ser du på deg selv mer som kvinnen til jødiske menn heller enn etnisk norske menn?

http://www.klikk.no/kvinneguiden/kommentarer/article1595951.ece

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:25

Kristine Sletten: hvor i alle dager tar du det fra at jeg heller ser på meg selv som kvinnen jødiske menn heller enn hvite menn?

Don

03.02.2016 kl.20:42

Gunnar sa: Du har rett i at det fortsatt begås stygge ting mot kvinner i Indonesia, men de er nå likestilt ved lov, som er mye bedre enn hva mange kristne land kan vise til.

Kan du gi meg /oss gjerne to eksempler utenom "katoliske" land, hvor kvinner i kristne land har det dårligere enn i de FLESTE arabiske /Islamske land. Jeg er oppriktig nyskjerrig på hva du svarer.

03.02.2016 kl.20:42

Larsen:

Linn er gæren, ikke ta sånn på vei :)

Arne

03.02.2016 kl.20:43

@gunnar jeg har dysleksi så beklager hvis det var et par stavefeil ;))) men du støttet pedofili og mobber folk med dysleksi? javell ja, jammen daså.

livesen

03.02.2016 kl.20:44

Skal si hun har god greie på mannfolk generelt. "så hun vet vel hva hun blogger om": og vil dele erfaringene sine med andre menn og kvinner.Noe mer nonsens påstander bloggeren kommer med er gammel-feminisme.

Vås fra ende til annen.

BareLurer

03.02.2016 kl.20:45

Linn er igjen i gang med sitt korstog mot sexisme og rasisme

...ved å ty til sexisme og rasisme. :-)

Det er ikke annet å gjøre enn å le litt trist på hennes vegne.

chris

03.02.2016 kl.20:47

Latterlig kvinnfolk er du. Snur det blinde øyet til fakta, at ikke-hvite begår overgrep mot kvinner pga mentalitet og har et nedsatt syn på kvinner. I deres øyne er kvinner en eiendom på en nedre rang. Slike "feminister" som deg vet ikke lenger hva som foregår, for dum til å innse hvem som vil dere vondt. Det er lett og skylde på hvite menn, de eneste dere ikke synes synd i. Dere snur dere når muslimske menn begår overgrep, dere reagerer ikke når muslimske koner blir drept av ektemennene sine pga de blir for vestlig. Hvor er dere når romfolk-miljøet sender ut sine egne mindreårige jenter i prostitusjon? Nei, da snur dere ryggen til.

Feministene i dag er på feil side, men er for opphengt i den feministiske ideologien til å forstå det. Om dere kjemper for kvinners rettigheter, hvorfor reagerer dere ikke når norske kvinners bevegelsesfrihet er blitt betydelig innskrenket etter den muslimske innvandringen til Norge startet? Hvorfor hakker dere ned på norske menn som reagerer på det som skjer? Dere motsier dere selv på en måte som dere selv ikke forstår.

Nei, dere ikke feminister, nei dere er ikke våre kvinner. Dere står alene, skjer det noe med dere i "innvandringens navn", så er det deres egen feil. Dere kan jo ikke skylde på kvinnesynet til voldtektsmannen deres, er det Stockholmsyndromet? Vi hvite djevler bryr oss om kvinner i samfunnet, thats it. Aksepter at dere er en eiendom, dere er annenrangs borgere, ikke pga jeg sier det, men det er synet til de mennene dere forsvarer. Dere slåss jo for dette.

Du, som eier denne bloggen, er noe av det mest patetiske som finnes. Mindreverdig kvinne som rett og slett ikke forstår bedre. Du er hjernevasket, du trenger å gi slipp på din feminisme-ideologi og innse fakta her. Du er så til de grader virkelighetsfjern at jeg tror helt ærlig at om du hadde blitt voldtatt av disse eksotiske mannfolkene som har et nedsatt syn på kvinner, så hadde du skyldt på etniske menn.

Nei, du er ikke vår kvinne, våre kvinnelige medborgere i Norge fortjener sin trygghet.

Slike som deg trenger å få et kless som vekker deg. For et fjols av en kvinnfolk.

Sitter faktisk med venninner som ler av innlegget ditt, du er den type kvinnfolk som ikke representerer kvinner sier de, ja det er vi alle klar over.

Odinsson

03.02.2016 kl.20:47

Til litt mann;

Negre dreper over 400 hvite i USA, hvert år, i gjennomsnitt, mens hvite drepte noe sånt som fire negre i 2014. Det er fem ganger så mange hvite som negre i USA, ergo dreper negre hvite 500(!) ganger så ofte som hvite dreper negre. Jeg gjentar: FEM HUNDRE GANGER SÅ OFTE.

Når en neger dreper en hvit, får dette så godt som ALDRI spalteplass i massemedia, som igjen er styrt av jøder i USA, og venstreradikale, anti-hvite selvhatere i Norge. Når en hvit dreper en neger, er dette stort sett førstesidestoff over hele den vestlige verdenen. Vi lever under et pågående folkemord/selvmord på/av hvite europeere, på globalt plan. Enkelte østeuropeiske land er de eneste som står litt i mot, mens hyperfeminiserte-/judaiserte land som Sverige, Tyskland, Norge og England med glede bøyer seg i støvet for alle ikke-hvite, samt bidrar aktivt til sin egen eksterminasjon. Mørke tider. Kjemp direkte, eller sett deg i det minste selv opp for en trygg flukt til en trygg base i løpet av få år.

Harald S

03.02.2016 kl.20:49

Jeg registrerer mange usaklige angrep her, noe som er et helt normalt resultat for både kvinner og menn når de stikker ut hodet på denne måten. De verste får et standardsvar av bloggeren, noe som viser at hun følger med på kommentarene. Jeg registrerer også en lang rekke saklige innvendinger, men ingen av disse er verdig et svar. Det er vel dét som er det egentlige problemet her. Selvfølgelig skal vi gripe inn mot overgrep, samme hvem som blir angrepet. Men å lire av seg en masse politisk korrekte floskler, for så å konsekvent avstå fra å gå saklig kritikk i møte, virker nok for det meste mot sin hensikt. Lykke til videre.

kåre

03.02.2016 kl.20:50

takk chris. bra skrevet.

Odinsson

03.02.2016 kl.20:51

At en slik flåsete, ubrukelig ku som Linn Roseborg i det hele tatt ikke er lenket til en kjøkkenbenk, sier sitt. Veldig få kvinner er egnede til å styre samfunn, da de kun tenker med morsinstinkt og følelser der og da, i øyeblikket ? null logikk og fremtidsanalyse ? og denne er definitivt ikke et unntak. Nå sliter vi selvsagt like fullt med svake, feminine menn i de få posisjonene som ikke er bedekkede av kvinner; som f.eks. Knut Arild Hareide & co. Vi trenger sårt litt maskulinitet (les: evnen til å tenke logisk og sette foten ned, være dominant) inn i maktapparatet, enten den kommer fra ei diger traktorlesbe eller en klassisk mannemann.

Denne tilbakestående kvinnen illustrerer den kollektive sykdommen store deler av dagens nordiske lider av, i et nøtteskall. Jeg har ingen sympati for henne, overhodet. "Lay down with dogs, get fleas". Slike kvinner styrer landene våre. Det sier det meste. Skal vedde på at hun begrunner neger parasittenes voldtektsadferd med "rasisme fra hvite, heteroseksuelle menn, som fikk dette 28 år gamle mindreårige flyktningbarnet til å gå over streken".

Henrik

03.02.2016 kl.20:53

Er du jøde? Ser sånn ut, om du er, så skjønner vi hvorfor du hater hvite.

Ligger i jødeblodet det, hat mot den rasen som truer "Guds utvalgte folks" maktposisjon i verden.

Du hater vel Putin også?

petter

03.02.2016 kl.20:54

helt riktig odinsson , media sensurerer rasisme mot hvite, men hvis en hvit mann dreper en svart person så blir det blåst så jævlig opp.

Det er så sykt mye som skjer her i norge som dere aldri kommer til og få vite, dere må begynne og lese utlandske aviser.

Per-Ove

03.02.2016 kl.20:55

Med en slik påstand og argumentasjon bekrefter du bare at uttrykket "Dum og Deilig" er fortreffelig. Dessuten er det også rasistisk betont og burde vært stoppet. Hvis du hadde skrevet om motsatt fortegn, altså om en svart mann, hadde bloggen din aldri kommet på nett.

Tenk over det "nullet".

Anders

03.02.2016 kl.20:57

"Han hevder videre at forklaringen er kulturelt betinget, men også at denne kulturen ikke importeres ved innvandring."

Men faktum er jo at dette er kulturelt betinget og i høyeste grad et importert fenomen. Politiet i Køln sa jo at overgrepene på nyttårsaften var et nytt fenomen. Det er ikke etniske europeiske menn som har bedrevet disse aktivitetene, slike tahar rush eller hva det nå heter har først dukket opp når afrikanerne og araberne har inntatt europa, det er et uomtvistelig faktum.

Man må gjerne mene borgervern er en uting, men ikke legg patriarkalske og kvinneundertrykkende holdninger importer fra den 3. verden på oss etniske moderne menn sine skuldre, det vil jeg ha meg frabedt.

Mr Vegas

03.02.2016 kl.20:58

Hun er da ikke så deilig

Sint hvit mann

03.02.2016 kl.21:00

At borgerverngrupper går til angrep mot den muslimske pøbelen er fullt forståelig. Når massemediene skriver om at de er "ensomkommende flyktningebarn" er bare pisspreik. Svært mange av disse "barna" har jukset på alderen. En som f.eks er oppgitt til 15 år, er som regel 25 år. Det europeiske folket har fått nok av alle voldtektene og tafsingene mot vestlige jenter og kvinner, utført av muslimske pøbler. Ikke rart noen må ta saken i egne hender når politiet og myndighetene ikke gjør noen ting for å stoppe galskapen. Hvis disse feministene skulle blitt gruppevoldtatt av en hel gjeng muslimer, vil de unnskylde disse avskyelige handlingene og vil fortsette med å synes så inderlig synd i disse "stakkarene". Feminister lider av stockholmssyndromet.

Kvinne

03.02.2016 kl.21:03

Linn, Viktig innspill i debatten! Jeg blir skuffet, sjokkert og opprørt over å lese kommentarene, som desverre bekrefter problematikken du tar opp. Takk for at du orker å delta i den offentlige debatten!!

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:21

Kvinne: takk for at du leser og kommenterer. Del gjerne innlegget med oppfordring til å lese kommentarene.

MartinKarlsen

03.02.2016 kl.21:04

"Vi vet at du ikke bryr deg om kvinner som blir utsatt for strukturell diskriminering og trakassering hvis den kommer fra den hvite mann"

og vi vet at du ikke bryr deg om kvinner som blir utsatt for strukturell diskriminering og trakassering hvis den kommer fra muslimske menn. Du bryr deg kun når den tilsynelatende kommer fra etnisk norske stråmenn du selv har konstruert.

Dette handler forresten ikke om hudfarve. Det er bare deg selv som av en eller annen grunn virker å være besatt av rase/hudfarve. Muligens brenner du inne med en masse undertrykte rasistiske tanker som gir deg et sterkt behov gjøre opp for din indre rasist sine synder ved å projisere dem over på andre. Spesifikt hvite menn? Ikke vet jeg, men det er slik det virker.

Du vet godt at det ikke er riktig å male fiendebilder av brune menn fordi de er brune, så hva får deg til å tro at det er noe bedre å male fiendebilder av hvite menn fordi de er hvite? 2 wrongs make a right?

Lykke til med din første taharrush opplevelse. Kos deg!

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:22

MartinKarlsen: du har åpenbart ikke satt deg veldig godt inn i hva jeg mener eller står for.

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.21:06

@Gunnar: Har jeg noen gang sagt at religion er årsaken og ikke primært kulturelle problemer? Det er vel heller det at religion forsterker og legitimerer problemene. Uansett hvilken religion og kultur man kommer fra, unnskylder det overhodet ikke overgrep og tar fra individet som utfører handlingen ansvaret.

Du bør forresten lese deg opp på Indonesia og Malaysia og hvordan landene stadig blir mer islamiserte og kvinneundertrykkende. De utvikler seg definitivt ikke i riktig retning. Det er derfor åpenbart at religion og i dette tilfellet Islam ikke har noen positiv effekt.

chris

03.02.2016 kl.21:08

Odinsson.

Det er sant at vestlige land er selvdestruktive, pga hvitt selvhat som kommer som følge av det de leser i media, de blir offer for propaganda og løgner, hvite begynner å hate seg selv og de klapper i hendene når deres egne blir offer for importert kriminalitet. Vi vet hva som foregår i USA, hvem som egentlig er ofrene.

Norge og Sverige er to kastrerte land, feminine menn som bare blir feigere og tynnere, denne propagandaen ødelegger familieverdier og fødselsraten faller.

Zionister ønsker 3 verden inn i Europa og hatet mot jøder øker, så kan de reise "hjem" til IS-rael mens vi blir sittende igjen her med de kulturelle problemene med bein og armer.

Slike som hun her Linn er et mindreverdig kvinnfolk, er ikke så mye å si om det. De har ingen troverdighet lenger.

Larsen

03.02.2016 kl.21:11

Borgervernsgrupper som stopper overgrep, seksuell vold, trakassering, tyveri, ran etc. ønsker jeg velkommen. Når politi og rettsvesen ikke strekker til er det langt bedre enn alternativet, miste hverdagstryggheten i eget land.

Fortsatt Mann

03.02.2016 kl.21:13

@Odinsson: De som ønsker å vite sannheten om kriminalstatistikk vet utmerket godt om dette.

Problemet er bare at det er så mange som ikke engang tror på det, at dersom du kan unngå å nevne det og fortsatt få frem poenget, så kommer du mye bedre ut av det.

Jeg vil gjerne fortsatt ha dokumentasjon på påstanden om at den siste saken innebar halshugging. Så vidt jeg har lest (flere steder), så ble hun stukket ned bakfra. Ikke spesielt hyggelig det heller.

Åshild

03.02.2016 kl.21:25

Kudos til deg Linn!

At du orker... Jeg skjønte hvordan dette kommentarfeltet kom til å se ut da jeg begynte på innlegget, og du er så tøff som allikevel poster det!! Problemet er jo rimelig tydelig, og jeg er helt fascinert over menn som benekter at vi har en voldtektskultur i Norge.

Og til dere som truer henne: dere ser virkelig ikke ironien eller hykleriet i det....?

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:33

Åshild: tusen takk. At folk stiller spm ved hvorfor jeg ikke går i lange diskusjoner i kommentarfeltet er helt merkelig. Jeg har ikke sjans til å henge med, og ikke energi til å svare ryddig på så mye dritt.

Marchus Stensrud

03.02.2016 kl.21:26

Godt skrevet. Vi klarer ikke stoppe sexisme med vold. Hilsen en feminist.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:27

Marchus Stensrud: takk.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:31

Marchus Stensrud: takk!

Øyvind

03.02.2016 kl.21:35

Jasså, Linn. Gretten i dag? Det kommer en dag i morgen. :) Da kan du være blid om du vil.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.22:08

Øyvind: yes ass. Gleder meg!

chris

03.02.2016 kl.21:35

Åshild:

Benekter at det er en voldtektskultur i Norge?

Er jo dere som nekter å innse fakta, at voldtektsraten i Norge har skutt i været etter menn med nedsatt kvinnesyn kom til Norge. Akkurat som i Sverige, importen av stakkarslige ikke-hvite menn har hjulpet Sverige opp på 2 plass på listen over land med høyest voldtektsrate.

Hvorfor tar dere ikke dette opp da?

Kvinnfolk forstår tydeligvis ikke noe.

Thomas

03.02.2016 kl.21:37

Ja, Rosenborg, du vet hvordan du skal skaffe clicks ser jeg. Dette var lavmål, selv fra en feminist.

For det første: Det foreligger null (0) bevis på at disse tullete "gatepatruljene" og "borgervernsgruppene" vi har sett i Finland og Sverige faktisk har utøvd vold mot muslimer/ikke-vestlige. Dette er løse påstander som politiet ikke har bekreftet og faktisk flere ganger avkreftet. Det gjelder forøvrig også de berømte brannene på asylmottak (som kjent var _ingen_ påsatt, kun resultat av elendig brannvern og beboere uten kunnskap om elektiske apparater).

For det andre: Du skriver lett: "Hva om kvinnene nå bevæpnet seg. Hva om vi sa nå har vi fått nok av århundrer med undertrykkelse, trakassering og overgrep. Nok er nok, og nå vil vi sette deg på plass. Mennene. Vi skal sette dere på plass! Hva om vi kledde oss i svart, maskerte oss og pløyde gjennom gatene i timevis. Hva om vi skrek "mannesvin" og angrep alle menn vi så med slag og spark. Hva om vi jagde dere gjennom gatene. Truet dere, skadet dere, skremte dere, forfulgte dere. Hva om vi unnskyldte hva vi gjorde med at vi stod opp for våre søstre. Beskyttet våre døtre. Hevnet våre mødre.?"

Dere feminister GJØR det! Herregud, har du ikke fått med deg hvorfor mange av oss "sinte hvite menn" (for en ufattelig teit ting å skrive forøvrig. Skal jeg kalle deg en "sint jødekvinne" kanskje? Føles det fint?) er sinte? La meg friske opp hukommelsen din:

Bevis a) Twitter hashtaggen #killallmen . Den lever i beste velgående og vokser dag for dag.

Bevis b) Den voksende mengde "radfem" blogger som agiterer for tvangskastrering av alle menn.

Bevis c) Videoer sett og likt av millioner som hyller torturdrapet og kastreringen av menn begått av balaklavakledde feminister.

Bevis d) Feministheltinnen som skrev boken "SCUM manifesto", som agiterte for drap og ekstremvold mot alle menn. Valerie Solanos het hun vel og dette er pensum i feministstudier på universitetene.

Jeg kan fortsette i det uendelige med voldsretorikken og hatangrepene begått mot uskyldige menn av feminister, men da blir denne posten for lang.

Du skriver mot slutten av ditt grusomme clickbait-innlegg (virkelig, jeg hadde trodd bedre om deg) at kulturen fra visse innvandringsmiljøer ikke har noe som helst med veksten i voldtekter å gjøre; men at dette utelukkende er et "mannsproblem". Hvor har du dette fra? Du siterer _aviser_, ikke kilder. Politiet i Oslo gikk for to-tre år siden ut og sa bent frem at 100 % av overfallsvoldtektene i Oslo var begått av ikke-vestlige. Skal etniske nordmenn, som altså er massivt _underrepresentert_ i voldtektsstatistikken, ta på oss skylden for noe en lett identifiserbar etnisk gruppering utfører av ugjerninger? Eller skal vi late som om det ikke skjer?

Skjerp deg, Rosenborg.

Bla

03.02.2016 kl.21:38

Marchus er ikke en ekte mann, det er nå helt sikkert, han er en "white night" som ikke har filla peiling på hva ekstrem-feministene står for.

For all del, vil dere ikke ha vår hjelp, så kom dere til midtøsten, først som sist.

Antar at det harde femi-nazistiske ytre, er samtlige av dere kroniske masochister med et brennende ønske om å bli voldtatt 30 ganger om dagen, som i ISIS-Syria.

Ha dere UT av landet og kom ikke tilbake, deres hat mot den hvite, europeiske mann er direkte kvalmende.

Lilly

03.02.2016 kl.21:41

Hmm er dette måten å trykke på knappene til folk på... Sleng ut ordene hvite menn og litt negativt så har du gulloppskriften for å få lesere. Wow... Jaja... Vi DAMER elsker norske menn og setter pris på at de vil forsvare oss i vanskelige situasjoner. Litt av det å være dame innbærer å sette pris på ting og være takknemlig for gode mennesker i hverdagen. Å være realistisk er ikke det samme som å være rasist. Å være rasist er å påpeke fargen til et menneske og behandle de dårlig fordi de har en annen farge. Å være realist er å ikke ønske sine døtre å bli befølt av 5-20 gutter og ikke akseptere denne type adferd.

Kvinne

03.02.2016 kl.21:42

Linn, jeg har allerede delt innlegget og bedt folk lese kommentarene - det er helt horriblet. At de som skriver disse ikke ser hvordan de undergraver seg selv er en gåte. Må ærlig si at jeg blir fysisk kvalm.

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.22:06

Kvinne: takk igjen! Diskusjonen går også på fb-siden.

John

03.02.2016 kl.21:43

Det som kommer nå har dere feminister fortjent, for det er dere som har stemt på det. Jeg kommer ikke til å løfte en finger for å hjelpe en nordisk kvinne fra muslimske voldsmenn, og det burde ingen andre norske menn gjøre heller.

Og det er jo det de selv ønsker!

Mr Vegas

03.02.2016 kl.21:47

John: men vi ringer politiet før vi går videre ikke sant?

chris

03.02.2016 kl.21:48

Kvinner er muslimske menns eiendom. Og feministene som snur ryggen til galskapen som viser hvordan det er å være kvinne i den muslimske manns verden, men heller hyler utenfor kinoen når de viser 50 shades of grey. Totalt meningsløse kvinner uten kontakt med virkeligheten.

Når dere snur ryggen til det dere MÅ vite, dere kan ikke late som dere ikke skjønner hvem som forgriper seg på hvem.

Den som tier, samtykker....

Som jødedame, er det noe hat du har for hvite menn? Hat pga fortiden i Europa?

Norve

03.02.2016 kl.21:50

Å forandre innstillingen til alle disse mennene som kommer fra en kultur hvor kvinnen blir satt nederst på rangstigen, er like vanskelig som å forandre din innstilling til den innvandringen som nå skjer. På tide å våkne?

Michael

03.02.2016 kl.21:54

Hverken æresdrap eller barnebruder er vanlig i Norge. Det er ikke uvanlig i mange land i Midtøsten. Disse holdningene går over grensa til Norge i titusentall. Skyld gjerne på noe annet enn religion og kultur, men mange av oss mener dette ikke er en berikelse. Start med å begrense problemet til arv eller miljø. Det finnes ikke et tredje alternativ. Det er holdninger og verdier som ikke er norske og vi er sinte.

Ali

03.02.2016 kl.21:55

Jeg har et veldig enkelt spørsmål: Er man rasist hvis man er kritisk til innvandring?

Linn W. Rosenborg

03.02.2016 kl.21:57

Ali: nei. Men om man generaliserer (med negativt fortegn) på bakgrunn av etnisitet vil jeg påstå at det er rasistisk motivert kritikk.

petter

03.02.2016 kl.21:58

må si jeg er glad det norske folk endelig har fått opp øynene og nå forstår at vi er i krig. Islam har 1 mål og det er og ta over verden, det står tilogmed i koranen at det er greit og drepe de som har et annet syn en de selv. få opp øya. hvis det gjør meg til rasist at jeg ikke vil konvertere eller bli drept så greit da er jeg vell en rasist.

kåre

03.02.2016 kl.22:06

linn du er faen helt blåst. og generalisere på bakgrunn av etnisitet? nå må du faen meg klare og kalle en spade for en spade. 5/10 muslimer i midtøsten mener at visse ting ISIS står for er rett og 9/10 støtter sharia law, vet du hva det vil si? jo det skal jeg fortelle deg, sharia law gjør det greit og ha seksuell omgang med en 9 år gammel jente I DIN EGEN FAMILIE.

ja eller nei spørsmål, støtter du pedofili?

det er ikke generalisering når 9/10 vil følge sharia law over den norske grunnloven.

støtter du denne invandingen så støtter du pedofili og du syntes også det er passende straff å få hodet kuttet av hvis du ikke går med burka. vær så snill og ikke vri og vend på dette spørsmålet, støtter du pedofili? for hvis du ikke gjør det syntes jeg du bare kan slette bloggen din for det er akkurat det du sitter her og forsvarer

Åsta

03.02.2016 kl.22:06

Åhoj! Her var det mykje edder og galle! Hold ut Linn!

Ser ikkje, skjøner ikkje, de som skriv dei grovaste kommentarane her at de bekrefter mykje av innlegget? Grove, usaklege og kvinnefientlege ytringar, det er det fleste innlegga her er.

Og ein, muligens litt usaklig frå mi side, kommentar til det første innlegget av Runar: Vikingane, gjekk ikkje dei rund i gjengar og valdtok når dei var på tokt? Dei var vel kvite?

03.02.2016 kl.22:12

Vikingene ja.. hvorfor faen er ikke de arrestert enda?????

Lisbeth Mangen

03.02.2016 kl.22:12

Jeg ler meg skakk av kommentarfeltet. Håper ikke dette er representativt for hva folk flest synes. Hun skriver da ikke at hun ikke vil bli beskyttet om det skjer noe grusomt. Hun skriver at hun ikke vil bli brukt som en unnskyldning for å bedrive rasistisk motivert vold. I en drømmeverden så hadde disse mørkkledde mennene kun patruljert gatene som en goth/metal versjon av nattravnene, men det har vi allerede erfart at ikke er tilfellet. I Sverige har de nå opplevd flere overfall uten noe såkalt moralsk belegg for det.

rune

03.02.2016 kl.22:21

de passer ikke in i samfunnet. de vil ikke leve etter norske lover og regler, de vil inføre sharia law. de har ingen grunn til og komme hit, de har styrtrike naboland med samme verdier og trosetninger som dem selv. de reiste igjennom 14 TRYGGE land før de kom hit. Hvis det hadde blitt krig i norge og sverige var helt trygt så hadde jeg dratt til sverige , ikke australia

Larsen

03.02.2016 kl.22:23

http://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx

Stadig flere får øynene opp for ideologien Islam og dens destruktivitet tankegods.

Å ta aktivt avstand til en ideologi som går nazismen en høy gang er ikke rasistisk, men realistisk. Demokrati, likestilling, ytringsfrihet og religionsfrihet er verdier kjempet for og de kan også mistes.

Siste punkt: religionsfrihet. Islam som religion der troen er en privatsak affiserer meg ikke det minste, Islam som en statsformende makt er jeg sterkt kritisk til.

Judas Iskariot

03.02.2016 kl.22:23

https://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg

Ikkeblogger

03.02.2016 kl.22:23

Fort gjort å bli revet med på disse kommentarfeltene. For Husk at denne sprø rosabloggeren og de sinnsyke følgerne lever i sin egen lille boble her inne. Dette er ikke den virkelige verden. Hvem som helst kan skrive bullshit på internett, og det er glemt om en dag eller to.

Ove Andre Berg

03.02.2016 kl.22:25

Ærlig talt, feminister, sosialister og resten av de på venstresiden er helt tause angående alle seksuelle overgrep, voldshandlinger, ran og tyverier utført av den muslimske pøbelen rundt i Norge og Vest-Europa. Men når etniske europeere vil sine egne vestlige land vel og ønsker å forsvare sine egne innbyggere, sin egen kultur og alt det derre der, er hylekoret på plass momentant og skriker rasister, nazister og det som enda verre er. Hallo, dette er faen ikke rasisme, dette er faktisk overlevelsesinstinktet som kommer fram som forteller om å forsvare sine egne territorier, land og dens eget folk. Dette er en sunn og naturlig reaksjon, det forstår ikke feministene og resten av venstresiden. Har man ikke dette instinktet i orden, er det noe alvorlig galt fatt. Vi mennesker som er normale og oppegående kan sammenlignes med maur. Hvis en maurtue blir invadert av fremmende maur fra en fremmed maurtue, vil disse maurene gjøre alt for å forsvare seg og sine. Forresten, dere kan ta det som et stort kompliment når dere blir skjelt huden full og kalt rasister, nazister og det som enda verre er av visse folk og grupper, bare fordi dere vil vårt eget land og våre egne landsmenn alt godt. Det bevitner om at dere er de normale og oppegående mennesker som faktisk er istand til å tenke utenfor den PK-styrte boksen.

Robert Moseby

03.02.2016 kl.22:26

Sosialister tenker i øyeblikk.

Deres liv virker å være fratatt evnen til å sette ting i sammenheng.

Livet er basert på følelser, og bærekraft er propaganda.

Disse selvopphøyde individene er negative krefter.

Norge har innvandrere fra alle hjørner, og det er ikke en utfordring. De innordner seg sitt nye miljø. Nordmenn har ingen problemer med disse.

Disse lever sine liv ift Norsk lov og bidrar som etnisk Norske og klarer å beholde sin egen kultur/religion.

En gruppe er spesiell. Muslimene. Assimilering og integrering fungerer ikke.

En påstand om at man er rasistisk mot muslimer er feil. Nyrasisme forsøkes innført i språket for å legitimere bruk av et svært negativt ord. Patetisk og tåpelig.

Etter en undersøkelse i Europa, USA og England konkluderer man med at 70% av muslimer vil ha sharia som lovsystem i hele verden.

Sharias mål er et verdenskalifat.

Rekkefølgen av begivenheter har en vesentlig betydning for å kunne si noe om de påfølgende effekter.

"Cause and effect" har en logikk. Ut fra en "hendelse" er det gitt at det følger en effekt.

Sosialister og feminister har vondt for å sette ting i sammenheng og klare å se hva som kan forårsake negative effekter i et demokrati.

De velger bevist øyeblikksbilder som de angriper, og utelater det som er årsaken til denne effekten. Så demoniserer og generaliserer de all motstand.

Når vi ser innrømmelsene spesielt i Sverige og Tyskland der man har lagt munnkurv på media og ordensmakt om mengder av kriminalitet og seksuelle overgrep utført av menn fra muslimske land, så nås det en grense.

Pga informasjonsmulighetene, avmakt i kneblede organisjoner og institusjoner, brytes tausheten og folk snakker. Fortelle sannheten er så stigmatisert at de fleste ikke tør å stå frem med navn.

Media har fått kanaler som setter spørsmål til den sosialistkommunistiske hemmeligholdelsen, og tross demonisering og generalisering av disse nye kanalene så stiger antallet.

Det er kun en gruppe som ønsker død og fordervelse over de som har tatt dem imot.

Muslimsk ekstremisme er ikke enkeltindivider og små grupper.

ELLER

En rasjonell tilnærming er at sosialistenes løgner er en mer intelligent erkjennelse.

Det hjelper ikke at man erkjenner at ikke alle muslimer ønsker å overta Europa, da over 70% støtter sharia.

Sverige har over 55 geografiske områder der ingen andre kan bevege seg inn i uten å bli angrepet, og er styrt av sharialover.

Det slås hardt ned på de som benytter seg av tjenester som tilbys av etniske.

EKTE RASISTER.

Dette skjer i alle europeiske land.

-3/4 av muslimer vil ikke integreres, og langt mindre assimilere.

-Denne majoriteten styrer siste delen på 1/4 ved å utøve makt.

-Europas sosialistiske tilnærming er helt på tvers av muslimenes agenda og ideen kan ikke innfries.

-Nødvendig respekt for demokratiske verdiene gir muslimer blaffen i da religionen ikke kan settes spørsmål ved. Ingenting står over sharia.

-sharia sier at vantro ikke er verdt noe, dermed massive konflikter og overgrep.

-Den hodeløse migrasjonen fra muslimske land skaper usikkerhet, bekymring, sinne og også hat, og ikke som sosialistene påstår at disse følelsene og reaksjonene alltid har vært der.

-Den totale disrespekten muslimene viser har SKAPT motstanden som nå sees. Det er slett ikke den andre veien, der latente mengder med motstand har ligget i dvale i påvente av en tilfeldig uskyldig fiende å gå løs på.

-Sosialistenes bedrag og løgner er en forsterkende faktor og er et alvorlig svik.

-"Cause and effect" er i sin enkle form bekreftet.

Når Rosenborg nå kritiserer reaksjonene på direkte disrespekt og inhuman religiøs doktrine med hårreisende segregerende menneskesyn, viser hun, som jeg i innledningen sier, en naivitet og et banalt tankesett basert på øyeblikk der hun nærmest ser bort fra naturlige menneskelige mønster.

Det må være grunnlag for å betvile hennes kapasiteter innen logisk resonering og sosial intelligens. Mazlow ville også vridd seg i graven.

Er hennes feminisme like godt gjennomtenkt?

Når man gjør det til et livsverk å skape et eventyr som all fornuft og fakta avkrefter, så er man selv den værste bedrageren.

Enkelte ganger må man innse at enkelte problemstillinger forblir som olje og vann.

Kjell

03.02.2016 kl.22:40

Det Linn i praksis sier, er at hun ikke vil ha noe av at hvite menn stanser eller prøver å stanse en flyktning eller innvandrer om denne er i ferd med eller i gang med å voldta. Hun mener vi skal se en annen vei.

Ikke din mann!

03.02.2016 kl.22:42

Tøffe ord Linn, du får prøve å komme deg unna ved hjelp tøffe ord om en gang du måtte bli omringet av flere slike "flyktninger" som ser på kvinnfolk som (sex)leketøy.

"Til alle dere sinte, hvite menn. Jeg har aldri vært, og kommer aldri til å bli din kvinne!"

Sinte hvite menn? Kontroller den rasistiske kjeften din, hvis mulig.

Ali

03.02.2016 kl.22:43

Ok. Men hvis man da sier at personer som kommer fra et spesifikt geografisk område, herunder Midt-Østen, er mer tilbøyelige til å begå seksuelle overgrep da de ikke har de samme kulturelle referanserammene som folk fra den vestlige verden har, er man da rasist?

Ronny - Nasjonalsosialist

03.02.2016 kl.22:46

Det stemmer, Chris. Jøder har jo vært forbausende ivrige etter å oversvømme det hvite Europa med ikke-vestlige innvandrere, og også svært delaktige i prosessene bak kulissene gjennom betydelig innflytelse i "internasjonale" organisasjoner som FN. Folk er såpass fokusert på muslimer og de man kan se og oppleve med det blotte øyet hver dag, at man lett glemmer eller ikke blir informert om hvilke krefter som orkestrerer det hele.

Det er vel dette man kaller "ris til egen bak". Karma til tusen.Det har jeg ikke sagt heller, mange tusen jøder følger ikke de typiske mønstrene engang og er for Israel hva SOS Rasisme o.l. er for Norge! Ingen som har konspirasjoner om å ødelegge verden såvidt jeg vet, heller, men at den øverste, globale makteliten tydelig ønsker å bryte ned Europea slik det tradisjonelt sett har sett ut, virker veldig åpenbart, for min del. I den er det en god del jøder, men slett ikke utelukkende jøder.

De virkelig store jødene ser heller ikke ut til å bry seg om de små jødene, og virker ganske likegyldige til at noen av sine egne ofres, om det gagner dem. Mange nyanser overalt, så man må nesten bare holde seg til majoriteter, gjennomsnitt og medianer i det politiske bildet, om man vil ha oversikt.

Også har vi hollywoodismen, den amerikanske filmindustrien som styres av jøder og det bekreftes også av å se på amerikanske filmer med forfektelse av raseblanding, anarkaisme, multikultur, homofili og annet kulturmarxisitske idealer så det holder.

Ronny - Nasjonalsosialist

03.02.2016 kl.22:49

https://www.frihetskamp.net/joder-dominerer-hollywood/

Anbefaler alle etniske og heterofile nordmenn med et hjerte for landet å melde seg inn i den nordiske motstandsbevegelsen.

Thomas

03.02.2016 kl.22:52

PS: "Men om man generaliserer (med negativt fortegn) på bakgrunn av etnisitet vil jeg påstå at det er rasistisk motivert kritikk."

Hehe. Eier du ikke selvinnsikt Rosenborg? Du skriver altså dette etter å ha "Sinte _hvite menn_" i tittelen på clickbait-artikkelen din. Skal vi konkludere med at du er rasist?

Larsen

03.02.2016 kl.22:56

Ronny, vi har knust nazismen og kommunismen, nå står neste isme for tur :Islamismen.

03.02.2016 kl.22:56

Took too much..SHE TOOK TOO MUCH!!! ;D

Marie Skyer

03.02.2016 kl.23:01

@retard: Hvorfor skulle noen ønske innvandring? Det å ønske at noen mennesker må forlate sitt hjemland for å dra til et land hvor alt er annerledes, er det vel ganske få som ønsker seg. Det at vi skal dele på dette landet som vi allerede ikke klarer å forvalte riktig innenfor våre grenser, med all verdens av andre kulturer gir oss store utfordringer. Men det at folk må flykte er et faktum, og det at de trenger hjelp, det er også et faktum. Da må vi hjelpe! Det betyr ikke at jeg synes det er greit med voldtekt, men det er jo ytterst få som ønsker innvandring! Innvandring gjør at vi må gjøre ting annerledes i hjemlandet vårt, og det blir utfordringer av det, men det er folk på flukt, derfor må vi ta imot flyktninger!

Judas Iskariot

03.02.2016 kl.23:08

"Disgusting, pork eating outsiders nobody would miss" - opinions of "integrated" migrants on Germans

https://www.youtube.com/watch?v=0jD6CN6uGZs

ekstremisten

03.02.2016 kl.23:15

Jeg har bare en liten kommentar her.

Selv om jeg ikke støtter Odins Soldater så vil jeg si deg at som hvit mann så ville jeg aldri tatt i deg.

Du fortjener hverken min omtanke eller min beskyttelse, men du bør huske på at uten den hvite mannen som du så sterkt hater så hadde ikke kvinner hat følgende roller i samfunnet:

-Ytringsfrihet

-Religionsfrihet

-Muligheten til å gå på skole

-Stemmerett

-Retten til å beholde barna ved en skilsmisse

-Skilsmisse

-Retten til å bli lærer

-Retten til å bli advokat

-Retten til å bli lege

-Retten til å bli soldat

-Retten til å bli rørlegger

-Retten til å bli snekker

-Retten til å bli skuespiller

-Retten til å bli journalist

-Retten til å kjøre bil

-Retten til å bevege seg fritt

Vel det var bare noen få rettigheter kvinner verden over kan takke hvite menn for at de har i tillegg til avskaffelsen av slaveriet som ALLE menn og kvinner verden over kan takke hvite menn for.

Så når du skal kritisere den slemme hvite mannen så husk på hva den hvite mannen har gitt deg og verden for uten oss hadde du ikke kunnet sittet å skrive det du gjør her på bloggen din.

Gustav

03.02.2016 kl.23:19

Tror menn generelt irriterer seg mest over hvordan mange innvandrer-kvinner blir behandlet, som mange innvandrer-menn slipper unna med, og norske venstrevendte feminister har ignorert i 30 år. Vi vet alle hvilke kvinner som har det verst her i Norge, og vi vet alle hvem som står bak. Allikevel er alt vi hører hvor grusome norske menn er, og hvor mange problemer de norske kvinnene har i arbeidslivet.

Er det ikke viktigere å hjelpe alle de som sliter, uavhengig av bakgrunn, istedenfor å lage "oss mot dem"- grupperinger, der kvinner + alle ikke-vestlige minioriteter er et lag, med disse såkalte feministene som talspersoner..

Jegerogsåfeminist

03.02.2016 kl.23:20

Du er ikke alene om å være feminist. Jeg anser meg også som en feminist. Men det er tydeligvis her vi slutter å dele noe mer felles.

Jeg synes ikke at kvinner fortjener å bli utsatt for krenkelser og ufin oppmerksomhet, trakasering om du vil, fra menn generelt sett.

Men likevel evner jeg å se hvilken virkelighet som kan, og allerede har, begynt å innhente oss.

Om du tror at vestlige menn, og muslimske menn, er på samme nivå, så tar du fullstendig feil. Vestlige menn har som regel ett bedre kvinnesyn, jevnt over.

Ja vi har vestlige menn som trakaserer, voldtar og missbruker kvinner. Men hva slags omtale får disse mennene? Jo, disse kaller de fleste for drittsekker, tapere, mannsjåvinister, osv. Og det er helt riktig, for det er akkurat det slike menn er.

Men jeg har faktisk til gode å høre tilsvarende karakteristikker mot feks disse mennene som forgrep seg på kvinner i Køln nyttårsaften. Hvorfor var det ingen som har turt å kalle disse for drittsekker? Eller tapere?

Jeg tror det henger sammen med, hva man forenter. Vi forventer at menn fra disse kulturene, rett og slett har ett dårlig kvinnesyn, og vi blir derfor ikke overrasket over hva de gjorde.

Når det er sagt, så tenker jeg at det levner liten tvil om at det norske samfunn vil møte utfordringer, når disse innvandrermennene kommer opp til oss. De har en annen adferd, og det jeg har merket meg mest, er denne flokkmentaiteten. De går i gjenger. Som norsk kvinne så kan jeg ikke akkurat si at jeg føler meg så trygg når jeg møter disse i flokk.

Don

03.02.2016 kl.23:35

Linn, selvsagt forventet du mange sinte hvite her. Antydningsvis bør du skille mellom den eldste problematikken i at jenter /kvinnen har krav på likestilling, og at vi som nasjon skal påta oss å være skole for likestilling for hele verden. I det første ligger utfordringer i at mange menn og kanskje en del kvinner selvsagt kan kreve litt forskjellige utgangspunkt enn spesifikt likhet for sin rolle i f.eks et parforhold eller på en arbeidsplass. Det med å forankre trygghet og rettferdighet burde jo i prinsippet være viktigere enn selve likheten. F.eks at staten kan levere når noe er alvorlig eller f.eks at den enkelte kan utvikle seg til å et ansvarlig og kjærlig menneske. Men dette forutsetter at en er rimelig tilfreds med f.eks sin virke og økonomi og trygghet. Dette forutsetter at vi har et system som kan lære av sine feil og revidere der ting ikke fungere godt nok. Her er det for mange som har grodd seg fast i bestemte systemer og forestillinger og rollemønster, sikkert meg selv inkludert. Men derfor roser jeg Nettavisen og deg som drar oss inn i engasjert "debatt". De som setter den ene typen (ikke gruppe) opp mot den andre, er jo ikke til hjelp dersom mål og krav er unaturlige og /eller urealistiske eller snarere skaper utilsiktede spillelser og avstand og i effekt et slags grått diktatur i midten der ytterpunktene aldri blir hørt, ennå disse har det eneste relativt nye store å bidra med - alle de andre er jo bare i flokk enige. Så hadde demokratiet og all ekspertisen fungert, så skal den vanlige person på gate bli hørt og få ha sin relative inflytelse over utviklingen. Det som bør være klar er at flertalle ikke ønsker at det kommer hundre-tusenvis av arabere til lille Norge i løpet av de neste årene. Dersom mange små særgruppe pva sin legning eller etnisitet eller annen nasjon eller en bestemt religon fortsetter å organisere seg og tar oppmerksomhet i media og makt i politikken for å drive fram sine interesser, så går Norge i feil retning. Vi - kvinnesakskvinnene er misfornøyde med den hvite mannen og sier noe nær at alt vil bli bedre enn det er nå - så bare la Afrikanerne komme - vi er klare for hva som helst. Det er omtrent det du sier. Men det er vitterlig faktisk forskjeller i legning og oppdragelse og arv og kultur og religion osv. Både du og jeg skal på noen måte respektere dette, men ikke nødvendigvis godta at alt er like mye verd. De fleste land utenfor vesten praktiserer dårlige kår på de fleste områder ss presse, juss og mer forskjellsbehandling og mer undertrykkelse av kvinner (barn /jenter) enn hva er normalt her i vesten. Er dette en feil påstand? Så hvordan da klage utover at du ønsket å pirke i en mye større debatt som er å oppfatte til at "den hvite mannen" nå nærmest kjemper for sine liv her i vesten på vegne av seg selv og nå for sine etterkommere. Du krever vel egentlig at alle må skjerpe seg - fortsatt har vi en lang vei å gå. Men spør du meg er det alvorlig dersom store skarer av de norske ikke oppfatter at vi utgjør en promille av verdens befolkning og er faktisk i mindretall her og i USA om 20 - 25 år, kanskje enda tidligere dersom f.eks SV og deGrønne fikk viljen sin. Norge er det landet i Europa som har høyest vekst i sitt befolkningstall. Hvorfor da du tilsynelatende syntes dette skal bli en fordel i utviklingen for Norge, det har ikke jeg forstått enda.

Kan du redegjøre for om du heller ville ha bodd i et annet land dersom du fikk velge - og i så fall hvilket land ville du anbefale som tryggest for en norsk jente på 19 år å bo i, hva mener du? Et spørsmål til, er du virkelig mer redd for at en gruppe av ansvarlige norske sterke menn tilbyr trygghet og orden i sitt samfunn, mer enn å være redd for en gruppe med unge folk som du overhode ikke vet noe om, som i stor grad kom hit under falske personalia og hensikter får reke rundt helt uhindret med en stabbel NAV penger i lommen?

Bjøllo

03.02.2016 kl.23:38

Ett ytterst lite tap.

Maria Zähler

03.02.2016 kl.23:38

Jeg kan ikke forstå hvorfor du er så FEIG at du ikke kan gi et svar på iaf ET av de mange fornuftige motargumentene du får. Hva er årsaken til det? Jeg syns du burde lese hva jeg skrev og komme med godt underbyggde, faktuelle svar. Du svarer jo bare på grumsete trolls som ikke tilfører noe nyttig til debatten. I tillegg grupperer du disse med alle oss andre som er uenige med deg på en ordentlig, ikke-brun måte. NÅ MÅ DU OG DINE LIKESINNEDE BEMØTE VÅRE ARGUMENTER! Dette er svært provoserende for et tidligere voldtektsoffer og feminist.

Aå partiet

03.02.2016 kl.23:45

Ditt tap din sorg i fremtiden. Lykke til.

Lostris

03.02.2016 kl.23:45

Blir helt matt av hatet som kommer til syne i kommentarfeltet. Det er det mest skremmende av alt når det gjelder tilstanden her i landet. Hatet og mangelen på gangsyn. Ja, det ER utfordringer med alle flyktningene. Det er utfordringer med Islam. Det er utfordringer med kulturene som møtes. Men å skjære alle over en kam løser ingenting. Oftere og oftere tenker jeg at slik var stemningen og strømningene i samfunnet i tiden før Hitler startet siste verdenskrigen. Det er merkelig hvor lett mennesker lar seg lede og hjernevaske...

Tøff er du Linn, håper fler og fler stiller opp MOT alt hatet!

Stig-Lennart Sørensen

03.02.2016 kl.23:56

For det første: jeg er helt enig med deg. For det andre: jeg er sjokkert over hva du blir utsatt for i kommentarfeltet! Vit at disse "folka" utgjør et stadig minkende mindretall i vårt land. vit at du ikke står alene, og at mange støtter deg! Vit at vi er mange som synes du er modig og som heier på deg! Du må aldri slutte å skrive! Du må aldri ta til deg oppgulpet som herjer dine sider!

Til dere sinte, trakasserende, motbydelige, ensporede, sinte og frustrerte rasister: dere er få, dere er ubetydelige, dere tar feil, dere vil tape, og vi vil vinne.

Ole P

03.02.2016 kl.23:56

Herregud. Jeg blir flau på vegne av norske menn. Og kvinner. Blir flau generelt. Stå på Linn! Si hva du vil og mener. Dette kommentarfeltet er bevis på at det trengs.

Keyboard warriors..

03.02.2016 kl.23:57

Nok av keyboard warriors.. og folk som kan angripe midnreårige her ja..

GJØR mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg..

hvis hvite folk her vil ha rasekrig, så husk godt hvem som kommer fra krig, Dere taper den krigen.... til og med på hjemmebane...

Hollywood filmer hjelper ikke noen i virkelige liv...

Don

04.02.2016 kl.00:00

Til Ali, ja du er rasist men det er jeg også blitt, for å gjøre det enklere kan du si du hater alle. Problem solved.

Odin

04.02.2016 kl.00:00

Etter å ha lest bloggen din har jeg meldt meg inn i Odins soldater ! Vet og hvordan du ser ut, så blir ikke noe hjelp der igården nei... Å ha hodet fult av SV kompost er ikke bare gøy...

Ellen

04.02.2016 kl.00:02

Ironien er at veldig mange av kommentarene her bekrefter akkurat hva hun prøver å påpeke. Helt utrolig.

Hat til kvinner fins i mange former.

Stå på, Linn.

Don

04.02.2016 kl.00:04

til Keyboard worriors: hvilken rase er du da? Bare så jeg vet hvilken rase du kriger for. Eller er vi alle like - hva er de vi kriger over da?

Judas Iskariot

04.02.2016 kl.00:07

Fant tilfeldig denne videoen.

https://www.youtube.com/watch?v=5NdQXOPARWI

Mange jøder er mot multikulturalisme, blir betraktet som forræderi. Hm. Underlig. Hvorfor er denne holdning akseptert der?

Judas Iskariot

04.02.2016 kl.00:16

Stig-Lennart Sørensen, ja ja. På tide å ta på deg tøflene. Er så kuet at du aksepterer at asylsøkere har lov til å angripe, rane og voldta folk uten at man har noe rett til å forhindre dette? Å være "politisk korrekt" er mer viktigere. Selv om dem til sist vil ta fra deg din egen pensjon og dine rettigheter.

Marit

04.02.2016 kl.00:23

Hei Linn

Du gjør en strålende jobb, takk igjen for at du skriver. At så mange har så ekstreme meninger om utlendinger og hva du fortjener etter å ha ytret deg gjør meg veldig skremt. Fenomenalt selvavslørende når det kommer til kvinnesyn, om det er dere samme som ønsker å patruljere gatene for vår sikkerhet.

Og et innspill til alle som skriver noe ala "muslimer er": Etter å ha lest kommentarene deres tenkte jeg et øyeblikk på alle rundt meg med redsel. Sikkert ikke så ulikt hvordan dere ser på utlendinger. Som en stor, sint, utilregnelig og ukontrollerbar mobb?

Men hei, så kom jeg på at dere med de hatefulle meldingene ikke er alle. De fleste ville ikke ønsket noen voldtatt, uansett hvor uenig man er. De fleste er ålreite folk. Det tror jeg er en menneskelig greie, uansett hvor man kommer fra.

Selvfølgelig finnes det muslimer som voldtar, dreper og ellers bryter med de verdiene vi kaller "norske". Men hvorfor generalisere så jævlig? Jeg priser meg lykkelig over at merkelappen "norsk" har plass til flere holdninger enn de jeg har sett her i dag.

Helene

04.02.2016 kl.00:34

Stå på Linn, utrolig velformulert innlegg! Virker ikke som om flertallet av de som kommenterer har lest gjennom teksten eller forstått innholdet: Er jo litt pussig at de skriker over hverandre og konkurrerer om å bevise hvor rett du har...?

Jone

04.02.2016 kl.00:34

Synes det er synd at du ikke ser forskjell på rase og kultur. Veldig mange som prøver å få frem dette til deg, som du lett overser

Kristine Sletten

04.02.2016 kl.00:53

@Linn W. Rosenborg. Jeg bare lurte på om du anser deg som kvinnen til jødiske menn mer enn du anser deg som kvinnen til nordiske menn, siden du har uttalt at du har en sterk jødisk etnisk identitet som sitter i ryggmargen og i blodet. Ikke vet jeg, bare lurte.

Jeg lurer også litt på hvofor det er så mange jødinner involvert i radikal feminisme. Kanskje du vet noe om det?

http://forward.com/articles/2305/why-are-there-so-many-jewish-feminists/

http://www.returnofkings.com/72572/why-is-there-a-prolific-jewish-presence-in-the-american-feminist-movement

Don

04.02.2016 kl.01:01

Til Judas: Jepp dette er jo prinsipielt betenkelig hva Israel driver med, men dette er som et to-egget sverd. Utfra at det var araberne som først tvang fram denne holdningen om at arabere ikkk viker en tomme på Islam. Israelere svarer med at de også er noe unikt som skal måtte forsvares, da fra arabisk innblanding i betydning deres interesser (religion og etnisitet) skal beholdes og ikke bli utvannet eller overkjørt. Det samme kan meget vel sies vil bli utvikling her i Norge også. Så MK-diktaturet har feilberegnet prisen nåværende politikk vil koste oss, alvorlighetsgraden på hvem som vinner hva her til sist. I takt med å få flere arabere som ønsker alt i pose og sekk, så vil naturligvis motsetningene øke. Norge er rett og slett ikke bygget for å ta imot en hel haug med mennesker som kommer langtvekkifra. Arabere flest vil kreve den frihet vi har her i vesten til å praktisere SIN religion, dvs de ønsker å være underdanig en bestemt retning i tro som for andre her i landet framstår som dritsær og egoistisk og meningsløs. Så krever altså disse i prinsippet at ALLE skal under den samme svøpen, Islam er perfekt og for alle og skal ikke kunne kritiseres. Islam skal ikke reformere seg over natta, den skal ikke tilpasse seg der den kommer over natta heller Samtidig som en forventer å få ha alle andre rettigheter som selvstendig og frie borgere. Dette henger bare ikke på greip! At våre politikere kan være så naive og at sosialister i sin iver på å gjøre alle til millionærer ikke ser hvor galt det hele bærer av sted for mange er for meg helt utrolig. Så enhver innvandrer som forsøker å forsvare sin rett til å ha sin religion mener jeg som et intellektuelt alternativ innen vestlig moderne tenkning, framstår for meg som galsskap. Hva med å komme segt litt videre her. Det innvandrere og f.eks Islam burde fortelle oss i Norge er at vi nå vil frafalle dette Islam-tullet og de som holder på driver med dette som åndelig utvikling og har ikke til hensikt å bruke det annet enn til privat bli et bedre menneske. Et eller annet sånt ville jo ha vært betryggende og ikke lengre utgjort hvorfor dere må lese noe fra meg. Det var altså araberne som ikke bare begynnte med denne sære leken om å være sære, men de viderefører denne praksis hver eneste dag over hele verden med tom en væpnet fløy som angripende dikterende part, mens alle de andre mer eller mindre stilltiende aksepterer at dette bare er noen få ekstreme innen Islam som er så voldelige og slemme. I land etter land hvor det i virkeligheten er Islamsk diktatur (nedfelt i grunnloven til og med), så skal likesinnede som en hovedregel velges hos sine egne. Derfor er det bortimot sjeldent, da utenfor turist- og handelsområder, at kvinnene under Islam får velge make fritt i etnisitet og /eller skikker /religon. Mens mennene derimot, de kan stort sett gjøre hva de vil og vil få ekstra ære og status som troende muslimer dersom de lykkes vinne en brud som kommer fra en annen kultur eller religion og mannen fortsatt er den styrende part. Her i vesten vil da de fleste parforhold klare seg greit med en modernisering pga så innarbeidet likhet, men der hjemme hos dem selv i araberland, da gjelder ikke vanlig likestilling som vi har her. Jo en kan si at kvinnene har like mye å si - de er like gode og selvstendige krigere osv, men igjen da arbeider kvinnene likevel for mannen, de har bare ikke forstått det. Akkurat som de fleste som bære hijab heller ikke har forstått hvor gammeldags og sårende dette er for modernismen og framtiden som skal sikre fred og velstand. Er det noe av dette som er feil eller noen er uenige, så kom med det!

Menneh

04.02.2016 kl.01:04

Du linn du linn.. du høres i grunn mer sint ut enn de du klandrer. En mer korrekt tittel er nok heller: "Jeg er sint på hvite menn";)

E

04.02.2016 kl.01:13

Vil anbefale de fleste som argumenterer på Linn's vegne og ihvertfall de fleste som argumenterer imot å lese Social Geographies: Space and Society av Gill Valentine, da noen her kunne trengt en litt bedre forståelse istedet for å slenge ut kvasse kommentarer mot kjønn, seksualitet og rase.

God lesing og god natt.

Ironi

04.02.2016 kl.01:46

Det er utrolig morsomt at så og si 95% av alle kommentarene her bare styrker mye av det blogginnlegget prøver å få frem. Er så mange sinte hvite menn her som pusher 50. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine.

Øyvind

04.02.2016 kl.02:23

Enig med Ironi. Hjelpsomt av alle trollene å styrke budskapet i blogginnlegget ved å gulpe opp masse galle i kommentarfeltet.

Judas Iskariot

04.02.2016 kl.02:44

Ja, ja. Øyvind har man ingen logisk refleksjon. Har man ingen forståelse på hva som skjer.

Se hvordan reagerer muslim og kristne på andres symboler

Kristensymboler i muslimsk område i England

https://www.youtube.com/watch?v=fA6XcyXsxXU

Muslimske symboler i kristen område i Tyskland

https://www.youtube.com/watch?v=zdCmgRDL_QU

Hvem er den som er den aggressive part?

Er det de "snille, moderate og medfølende" muslimer?

Harald S

04.02.2016 kl.03:09

Jeg er også skuffet over all trollinga her. Ikke fordi den bekrefter bloggerens synspunkter, men fordi den overskygger det som kommer av legitim kritikk.

Judas Iskariot

04.02.2016 kl.03:28

Harald S på en måte kan man være enig i det. Men folk må tåle kritikk hvis man slenger ut feilaktige påstander og mener at man skal tro på dem.

Det er den samme logikken slike personer mener om pedofili. Disse kvinner mener at det er ett problem menn har. Men kjønnsfordeling av 50/50 ser man på England. Vil tro at dette kan også videreføre til Norge. På lik linje er det kun menn som blir anklaget når det er vold i hjemmet, når det er mer likhet her også. Ofte en høyere andel vold utført kvinner enn menn. Dem har skylapper, vil ikke ta over seg at dem lever på en livsløgn. Enda verre er at vi skal ta disse seriøst. Noe dem ikke har krav på. Pluss at dem ønsker likestilling, så lenge det tjener dem selv. Blir dem av samme lover påvirket negativt blir det ikke akseptert. Disse folkene har flippet, dem klarer ikke å tenke logisk.

Skeptisk

04.02.2016 kl.05:29

Til alle bitre kjerringer:

MGTOW - Men Going Their Own Way

Harald S

04.02.2016 kl.05:52

Judas Iskariot: Jeg er delvis u/enig. De mest krakilske feministene er så skrudd at ingenting virker, så de kan man egentlig bare trolle med liv og lyst. For å sitere (mulig jeg omskriver litt) Milo Yiannopoulos: "The only appropriate response to outrage culture is to be outrageous".

Men det er mange som bare er naive og feilinformerte, og overfor dem burde man i første omgang bruke saklig argumentasjon som virkemiddel. Heldigvis er det forsvinnende få "3rd wave"-feminister i forhold til støyen de skaper, men det skader ikke å få flere over på vår (de rasjonelle liberale/kulturelt libertanianske, ikke rasistene/fascistenes) side. Og det gjør vi gjennom saklig diskusjon og faktaopplysning, ikke drittslenging. Alt dette snakket om at naive mennesker fortjener å bli voldtatt, eller har valgt det selv om det skulle skje, er ikke spesielt produktivt.

Gutt 17

04.02.2016 kl.06:14

Fantastisk å se at det fremdeles eksisterer noen med et så flott menneskesyn. Og selv om det du skrev om "at det er en voldtektskultur blandt menn", gjorde meg opprørt så vet jeg jo at det er sant. Ble foreslått "Oidins Soldater" i byen jeg bor i også, men det ble veldig lite godt mottatt, heldigvis. Håper du får en flott dag videre.

Lucier Morningstar

04.02.2016 kl.06:30

sexistisk kommentar?

Er du dum nok til å tro at disse mennene som kommer ikke har seksuelle behov og ikke kommer til å begå overgrep så må du si det da. Soldiers of Odin hr nok heller ikke venstrevridde landssvikere som sin gruppe de ønsker beskytte. Så derfor uhellet er ute for deg ikke skrik om hjelp. Det ville jo bare blitt flaut for deg

Iselin

04.02.2016 kl.06:45

Shit for ett kommentarfelt!

Disse "ridderne" viser virkelig hvem de er her. Å ønske voldtekt, drap, mishandling osv på en person fordi hun har en annen mening. Det sier virkelig litt om synet til enkelte.

For å oppsummere så er det hvite kvinner, med de rette holdningene (ikke feminister), som blir misbrukt av muslimske menn som skal hjelpes?

Stiller dere med spørreskjema på stedet for å sjekke at kriteriene oppfylles eller blir det sett på hudfarge først?

Om kvinnen viser seg å være feminist, beklager dere til mannen da og ber han ydmykt om å bare fortsette?

Ser dere virkelig ikke at dere bekrefter poenget hennes med det dere skriver?

Klikkhoren

04.02.2016 kl.07:18

Antar at Linn skriver dette innlegget fordi hun ønsker seg flest mulig lesere på bloggen? En billig måte å skaffe seg oppmerksomhet på.

Hvis denne lekefeministeen virkelig mener det hun skriver anbefaler jeg følgende artikkel;

http://www.dagbladet.no/2016/02/03/kultur/debatt/meninger/voldtekt/kjetil_rolness/43012848/

Elisabeth

04.02.2016 kl.07:42

Jeg er så enig, så enig!! Og jeg gremmes over mange av kommetarene her, men lder meg over å se at du har fått en del støtte. tillegg - å bruke feminist som et skjellsord -GAH!

Neger kuk 18

04.02.2016 kl.08:25

Hei!

Har svart kuk!

Selges hel og hard.

Tyrker Muslim

04.02.2016 kl.08:29

Hei, leiter etter løs og horete kjerring. Helt etter bildet på top. Må være brukt hore, ellers kjøpa jag ikka!

Arild

04.02.2016 kl.08:57

Så mye fælt mange (menn) kan finne på å si i kommentarfeltet. Jeg orket ikke å lese mer enn liten del av det. Hvis dette er representativt for norske hvite menn, så er jeg skremt, og da er det jo åpenbart at du har helt rett i det du skriver. Jeg håper imidlertid at det ikke er representativt og at den tause majoritet har et mer positivt syn på både kvinner og fremmede. Stå på, Linn!

Terje M

04.02.2016 kl.09:02

Denne sinte hvite kvinnen har tydelig problemer å svare på gode innlegg i kommentarfeltet.

Svarene hopper hun elegant over. Kun "nettrollene" svarer hun kort. Ofte uten innhold. Det sier sitt!

Og hun trekker frem "frekke" kommentarer for så å henge de ut. Som gjør at hun fremstår som ikke annet enn en provokatør. Men det er vist hensikten med bloggen.

Av sikkert over 200 kommentarer velger hun å svare ca. 10 stk, med enkle setninger. Trodde du var tøffere enn så, men er man fri får argumenter, så er man tom.

Emilie

04.02.2016 kl.09:03

Sakset fra "Fortsatt Mann" sin kommentar:

"Vet du hvorfor de fleste menn er vanvittig forbannet på det hele? Fordi vi helt ærlig og oppriktig synes det er galt at kvinner diskrimineres og behandles på en lite respektfull måte."

"Når jeg leser blogginnlegg som dette så får jeg faktisk en veldig vond smak i munnen og tenker at dersom jeg ser en "feminist" som antastes på gata, uansett av hvem, så er det fristende bare å se den andre veien."

- Hei fot, hils på pistol.

Riktig og viktig skrevet Linn. En del av kommentarene her viser hvorfor.

Frode

04.02.2016 kl.09:41

Linn:

at det er sitater fra andre er en tynn unnskyldning all den tid du legger det fram som ditt syn. Jeg tror din kulturrelativisme er minst like skadelig for kvinnens stillig i det norske samfunnet som bermen som spyr trusler og kvinnehat i kommentarfeltet her.

Dere som tror menn er hovedproblemet og ikke kultur/religion kommer til å få en vond oppvåkning de nærmeste tiårene.

Torq

04.02.2016 kl.09:45

Ja, vi har kommet langt i likestillingen når kvinner ikke lenger føler de trenger beskyttelse av oss menn.

Marianne

04.02.2016 kl.09:46

Hjelpe meg, for en tirade av usaklige kommentarer. Jeg synes du peker på en del viktige sider av den norske mannskulturen, og jeg må si at kommentarene beviser det du peker på. Riktignok er det forskjell på skriving og handling, men disse i kommentarfeltet skremmer meg og gjør meg bekymret på vegne av mine døtre og deres fremtid. Flott at du tør å skrive og stå for meningene dine.

Jørgen

04.02.2016 kl.09:47

Det er fascinerende å se hvor støtt og provoserte menn blir av innlegg som dette. At de ikke er i stand til å fatte budskapet, men derimot raljerer i kommentarfeltet med tildels forkastelige meninger om kvinners posisjon i samfunnet, uten å se ironien i det hele, er det vanskelig å ikke humre litt av.

Samtidig er det et alvorlig tema, og jeg ser med frykt de reaksjoner som har oppstått i kjølvannet av flyktningekrisen. Vi skal ikke skjule det under en stol at det vil bli kulturelle kræsjer med den økte innvandringen, og sett fra et samfunnsøkonomisk perspektiv kan man godt føre debatt med gode punkter både for og mot. Misforstå meg rett, vi har en jobb å gjøre for å integrere, utdanne og håndtere de nyankomne. Vi skal ikke tolerere voldtekter og voldsbruk. Men at norske menn så skal ut å "forsvare sine kvinner" mot en trussel de selv er en aktiv del av, fremstår som dobbeltmoralsk oppkast, og er i beste fall en sterkere versjon av å begynne en setning med "Jeg er ikke rasist, men...".

Slutt og gjemme dere bak kultur og heltemot. Alle vet at den hvite mann er et like stort problem mtp. voldtekt og objektivisering av kvinner som alle andre menn. At de ikke samler seg i store grupperinger på offentlige plasser for å antaste kvinner, men heller doper, skjenker og tafser på kvinner skjult av soverommets stengte dører, langt vekk fra filmopptak og vitner, gjør ikke selve handlingen noe bedre. I dagens Norge så er det helt korrekt at voldtektsmenn skal støtes ut, de skal plasseres nederst på rangstigen. Det betyr ikke at Norge fortsatt ikke har mange voldtektsmenn som går fritt på gaten uten at noen vet hva de har gjort, utenom offeret. Normale menn i arbeid. Ledere. Kundebehandlere. Fedre. Brødre. Hvem som helst.

Jeg blir kvalm. Linn Rosenborg har helt rett og dere bekrefter hennes påstand i alle de tullete kommentarene deres som viser deres "korrekte" kvinnesyn. Skal dere ut å forsvare norske kvinner, så forsvar dem mot det skjeve kvinnesynet vi fortsatt har i det norske samfunnet, i stedet for bruk av vold. Og må dere bruke vold, så kall nå en spade for en spade...

Michelle

04.02.2016 kl.09:48

Dette er noe av det drøyeste jeg har lest på lenge!! En orgie i kvinnehat og rasisme. Stå på og hold ut, Linn!

Ekte Muslim

04.02.2016 kl.09:58

"hvis hvite folk her vil ha rasekrig, så husk godt hvem som kommer fra krig, Dere taper den krigen.... til og med på hjemmebane..."

Enda en Ekte muslim

04.02.2016 kl.09:59

"hvis hvite folk her vil ha rasekrig, så husk godt hvem som kommer fra krig, Dere taper den krigen.... til og med på hjemmebane..."

Morderat Muslim

04.02.2016 kl.10:00

"hvis hvite folk her vil ha rasekrig, så husk godt hvem som kommer fra krig, Dere taper den krigen.... til og med på hjemmebane..."

uh

04.02.2016 kl.10:07

Som en heterofil mann, ville jeg heller gått inn i ett homofilt parforhold, enn å være gift med en kvinnelig utgave av Per Fuggeli (deg).

Anonym

04.02.2016 kl.10:09

Hvem er egentlig de hvite, sinte, unge mennene i kommentarfeltene? Du må forstå at det å stemple "kommentarfeltet" og sette det i en bås med en haug faste karakteristikker er så lite objektivt som det kan få blitt.

Det er folkemeningen, både kvinner og menn skriver sin mening og vil bli hørt. Det er ingen forskjell på det jeg hører i dagliglivet og det jeg leser i kommentarfeltene, med noen ytterst få unntak. Karakteristikkene er falske, og de representerer ikke noe i virkeligheten, men kun et forsøk på å kneble politisk motstand på en kynisk og utspekulert måte, og den enten bidrar du til med vilje eller ikke gjennom måten du skriver på. Dette er ikke dine ord, så og si alt du skriver her er det mange, mange andre som har sagt utallige ganger før deg i mange år.

Folket er ikke enig med deg, og ellers er det i dag mer enn på høy tid å trekke seg tilbake og faktisk tenke selvstendig over hva du faktisk mener og innse dine feil og ta til deg kritikken. Det er nok nå. Folket vil ikke ha multikulturalisme, ikke har vi råd til det verken økonomisk eller sosialt heller. Du har rett til å si mene hva du vil, men når det du sier er galt på alle mulige måter, både realistisk, objektivt sett og i forhold til moral og verdier, så har du ingen rett å kreve her. Du har derimot full rett til å flytte til Midtøsten eller Afrika, kanskje du finner noen menn som behandler deg bedre der? Vi er fullstendig klar over at du har møtt mange rasshøl i livet ditt, men vi andre vet at det finnes rasshøl uavhengig av kjønn, og de er heldigvis i mindretall. De bra mennene er tatt, av en eller annen grunn er det noe med personligheten som gjør at du tiltrekker deg rasshøl kanskje fordi du er et selv? Har du noen gang tenkt på det? Det spiller ingen rolle om du tror du har gode intensjoner, når du i realiteten ikke evner å faktisk utrette gode ting. Men du får ha lykke til i fortiden og se hva det bringer med seg. Vi andre har fått nok og har til intensjon å gjøre noe med det. Nok er nok som sagt. Tiden nå handler om å rydde opp etter slike virkelighetsfjerne, onde egoister som deg. Jeg vet du ikke har som intensjon å være det, men det spiller ingen rolle så lenge det er det resultatet viser til. Så bare innse det snart, til det beste for deg selv og alle andre medmennesker.

Kim

04.02.2016 kl.10:10

Flott skrevet! INGEN burde bruke unnskyldninger for vold. Uansett grunn. Det finnes ingen unnskyldninger (bortsett fra selvforsvar). Jeg lurer på hvordan responsen på kommentarfeltet hadde vært om kjønnene var snudd på hodet.

Om enkelte kvinner hadde sagt: "VEL MENN!!! Dere er ikke pene nok for min hjelp uansett!!! Så neste gang jeg ser dere blir banka opp skal jeg ikke ringe politiet eller hjelpe på noen som helst måte! Bli overfalt i vet, bitre ekstremister!" - noe som aldri var poenget her, uansett kjønn.

Frode

04.02.2016 kl.10:11

Jeg tror Kjetil Rolness sier alt som trenger å sies idag:

http://www.dagbladet.no/2016/02/03/kultur/debatt/meninger/voldtekt/kjetil_rolness/43012848/

Jørgen:

om du ikke har fått med deg at det er store kulturforskjeller med tanke på både kvinnesyn og aksept for voldtekt så er du rett og slett uvitende. I mange land regnes det for eksempel som helt legalt å voldta kona si fordi en hustru har ikke rett til å si nei. I land som pakistan har faktisk dette vært en lovfestet rett inntil ganske nylig under zia ul haq (det er fortsatt noe man ser mellom fingrene på).

I så og si alle muslimske land finnes det null moskeer som tillater ekteskap mellom muslimske kvinner og ikke-muslimske menn...kvinner har rett og slett ikke lov å gifte seg fritt. De samme moskeene tillater ekteskap mellom muslimske menn og ikke-muslimske kvinner selvfølgelig. Du er jo helt intetanende.

Frode

04.02.2016 kl.10:14

Her er forøvrig politirapporten Rolness refererer til som beviser hvor enormt grov overrepresenteringen av menn med bakgrunn fra muslimske land er i ALLE kategorier av voldtekt:

https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_1309.pdf

Snill og grei og rettferdig

04.02.2016 kl.10:24

Hei, alle sammen!

Hvis jeg noen gang skulle bli overfalt av innvandrere, håper jeg at noen hjelper meg om de ser det. Det jeg ikke håper er at de dagen etterpå går rundt og banker opp/trakasserer andre innvandrere med overfallet jeg opplevde som grunn.

Evt. trakasserer med grunnlag for det "potensielle" overfallet som kan skje. Ikke vær slem mot andre fordi noen av deres bakgrunn kan gjøre meg til et offer og fortell meg at det er for å beskytte meg.

Judas Iskariot

04.02.2016 kl.10:26

Polisens hemliga rapport: Här är Stockholms farligaste områden

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22190105.ab

Jeg spør om disse områdene var slik før disse sympatiske og gode multi-kulturelle bosatte seg?

Frode

04.02.2016 kl.10:27

Forøvrig:

for meg er feminisme en hedersbetegnelse. Det er en selvfølge at kvinner skal ha samme muligheter og rettigheter som menn. Jeg tror Linn Rosenborgs prosjekt er særdeles anti-feministisk med sine åpne armer for kulturer og livssyn som nekter kvinner helt grunnleggende menneskerettigheter.

KennytheClone

04.02.2016 kl.10:29

https://www.youtube.com/watch?v=ecJUqhm2g08

Ørnulf Wang-Sandaas

04.02.2016 kl.10:39

All diskriminering er gal, uansett grunn, men det forekommer meg at det er nettopp det du gjør. I henhold til deg er det noen menn gjør ALLE MENNS skyld. Hva vi vel kan være enige om er at i en del kulturer blir kvinner behandlet dårligere enn i andre kulturer, og det øker muligheten for både vanlig vold og seksualisert vold, og det kan også synes som det er en sammenheng med lav terskel for unevnelig behandling av barn. I din blogg virker det nærmest som du frikjenner disse kulturene for dette, og heller vil at det skal være alle menns kollektive skyld. Og det forekommer meg både å være diskriminerende og lite lurt (hvis du da ønsker å bidra til bedrede kår for kvinner, og ikke bare skjelle ut menn).

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.10:50

Ørnulf Wang-Sandaas: jeg har aldri skrevet ALLE MENN. Snarere tvert imot. Jeg har, ordrett, skrevet: Vi vet veldig godt at ikke alle menn trakasserer eller voldtar!

Jeg frikjenner heller ingen kultur. Jeg siterer en uttalelse vedr kulturelt betingede faktorer.

Tom

04.02.2016 kl.10:45

@Torq: Ja, kvinner i Nord-Europa er de aller mest privilegerte i hele verden.

Vokst opp og bodd i et land hvor det å ha behov for en beskyttende mann er blitt på grensen til absurd er de lykkelig uvitende om kvinners sårbare posisjon i resten av verden hvor den mannlige befolkningen ikke er fullt så medgjørlige som her.

Kanskje er det derfor problemene som drøftes av feminister i mediene virker så fremmed og trivielt for alle andre enn norske og svenske feminister.

Stillheten er til å ta og føle på etter nyheter om unge jenter og kvinner som bokstavelig talt selges som sexleketøy på egne markeder for sexslaver i midtøsten. Jeg mener, her snakker vi worst case scenario. Nærmest skreddersydd for å trigge alt som trigges kan og føre til kortslutning hos en feminist.

Det var derimot intet engasjement å spore i media. Et par uker senere hadde Dagbladet en kronikk av en radikalfeminist som var rasende. Men det var på grunn av en tegneserie med Spider-Woman hvor heltinnen kom i skade for å klatre oppover husveggene på en uanstendig måte."hun har jp rumpa i været" Spider-Woman hadde også en problematisk fin bakstuss på tegningen. Hun var regelrett sjokkert over tegningen av Spiderkvinnen som forøvrig poserte som en edderkopp på vei opp et tak, og ikke "som en pornostjerne"

For å si det på en annen måte, jeg tror kanskje dere privilegerte feminister har et handlings og reaksjonsmønster som selv med beste evne er omtrent umulig å forstå seg på

Jo Vigtel

04.02.2016 kl.10:48

Etter å ha humret meg gjennom de øverste kommentarene, blitt stadig mer sjokkert etterhvert som jeg rullet meg nedover, sitter jeg igjen med et eneste inntrykk; dere som skriver her må gå grunnskolen om igjen. Ingen annen mulighet.

Det og Linn.. du er min største helt. I dag, i alle fall, la oss ikke ta for hardt i.

At du tillater disse kommentarene og svarer dem i så stor grad som du gjør, betyr at du enten har det nobleste prosjekt på gang, eller så aner du ikke hvordan du heller skulle brukt tiden din, antagelig fordi du vet at Det Rette er nødvendig.

Uansett så er du 10/10 i min bok.

Jeg håper at evolusjonen når våre artsfrender her snart også. For, det har bevegd seg forbi pinlig.

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.10:54

Jo Vigtel: herregud, takk! Jeg makter rett og slett ikke å svare på alt. Det stormer på egen fb-side (lik gjerne: https://www.facebook.com/mittkommentarfelt/), i innboks, på blogg og på NAs egne fb-sider (ikke turt å sjekke kommentarene der på lenge). Å lese gjennom flere hundre kommenterer for å finne noe å svare saklig på er bare ikke mulig. Ser også at mange stiller spm ved ting jeg aldri har påstått.

Anbefaler alle på generelt grunnlag å revurdere hvilke briller de velger å lese med.

Takk igjen for knall kommentar! Mulig den blir sitert i dagens innlegg altså!

Jørgen

04.02.2016 kl.10:57

"Frode

04.02.2016 kl.10:11

Jeg tror Kjetil Rolness sier alt som trenger å sies idag:

http://www.dagbladet.no/2016/02/03/kultur/debatt/meninger/voldtekt/kjetil_rolness/43012848/

Jørgen:

om du ikke har fått med deg at det er store kulturforskjeller med tanke på både kvinnesyn og aksept for voldtekt så er du rett og slett uvitende. I mange land regnes det for eksempel som helt legalt å voldta kona si fordi en hustru har ikke rett til å si nei. I land som pakistan har faktisk dette vært en lovfestet rett inntil ganske nylig under zia ul haq (det er fortsatt noe man ser mellom fingrene på).

I så og si alle muslimske land finnes det null moskeer som tillater ekteskap mellom muslimske kvinner og ikke-muslimske menn...kvinner har rett og slett ikke lov å gifte seg fritt. De samme moskeene tillater ekteskap mellom muslimske menn og ikke-muslimske kvinner selvfølgelig. Du er jo helt intetanende."

Hei Frode.

Det er mulig jeg er intetanende, men så vidt jeg kan se så har jeg hverken dementert eller forsøkt å motbevise noe av det du så fint påpeker. Snarere tvert i mot, jeg nevner ganske tydelig at det vil ha en påvirkning for oss med den økte innvandringen.

Det du, og veldig mange andre ikke ser derimot, er at hverken mitt eller Linn's innlegg er et forsøk på rettferdiggjøring av overgrep fra flyktninger med kultur som unnskyldning, men snarere et angrep på de som feilaktig påstår at de skal forsvare våre norske kvinner mot denne plagen, mens de selv sitter og mener at "rødstrømper" og "feministhorer" bør voldtas eller oppleve overgrep på nært hold for å lære seg en lekse om hvor farlige disse muslimene eller mørkhudede mennene er. Det er så fantastisk dobbeltmoralsk!

Les teksten igjen. Og igjen. Så ser du kanskje tematikken du og.

Frode

04.02.2016 kl.11:01

Jørgen:

den kjøper jeg ikke fordi Linn er ganske tydelig på at hun mener problemet er menn (mannskultur) ikke kultur og livssyn. Det er både ekstremt og anti-feministisk.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:55

Frode: er jeg tydelig på det? Eller siterer jeg en annen som er tydelig på det? Jeg syns dog det er en interessant refleksjon.

Christina

04.02.2016 kl.11:03

Kjære Linn,

Jeg har lenge gått å vært provosert over at de jeg føler jeg må 'beskytte' meg for, plutselig snakker om kvinnesyn og verdier som om de har noen. Tusen takk for at du skriver og dermed ikke bare får satt ord på det, men også blottlagt problemet i kommentarfeltet. Rasisme og kvinnehat er på mange måter ett og samme, snever forståelse og frykt blir eksplosiv aggresjon og hat, og det er farlig for oss alle.

Og til alle dere som blir provosert av innlegget, sier dere nå vil la kvinner som Linn voldtas, det har dere gjort lenge, ved å ikke lytte og ikke bry dere. Voldtekter og kvinnehat er et problem i vår kultur også, og det er det som er så provoserende nå. 'De' skal ikke komme her å voldta 'våre' kvinner, la oss banke dem før de gjør det-tankegangen er farlig for oss alle, og 'vi kvinner' er bare en unnskyldning for å utøve rasistisk vold. I våre navn.

Det handler såklart ikke om at vi ikke skal beskytte hverandre, men det skal vi jo alltid! Å kalle kvinner som snakker ut for feminazier og mentalt forstyrrede øker sjansen betraktelig for at din datter ikke klarer å stå opp for seg selv, ser dere ikke det?

En feminist er en som syns kvinner og menn har samme verdi og burde ha like rettigheter. Å spytte på det er jo som å si at kvinner ikke har samme verdi og ikke burde ha samme rettigheter, er det ikke?

Og det er her det blir vanskelig, for når den 'mørkhudede' kommer å spytter i den retningen, så er dere plutselig på vår side? Samtidig som dere fortsetter å spytte?

Hvis jeg blir voldtatt på gaten håper jeg dere vil hjelpe meg, selvom jeg vil beholde stemmeretten min og gjerne vil ha lik lønn for likt arbeid. Jeg vil gå imellom hvis dere får bank av folk å risikere mitt liv for dere, fordi jeg syns mennesker har verdi.

Og som flere har sagt, vi står ovenfor et kjempearbeid med integrasjon og kulturforskjeller, men vold og kneblingen av kvinner er det vi kjemper imot, som også er det dere sier dere kjemper imot, så våkn opp! Dere kjemper på feil side!

Det er som vi skal integrere ikke bare nyankomne landsmenn, men også et stort segment av egen befolkning.

Uansett, Linn, du har en ny blogg-følger i meg. Godt jobba og stå på!

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:54

Hei Christina. Tusen takk for kommentaren din. Beklager at jeg har brukt lang tid på å svare. Jeg håper det er ok at jeg bruker kommentaren din i ny bloggpost? Dette er virkelig en av de beste i alt mylderet. Takk!

Følg meg gjerne på fb for flere innlegg og en litt roligere debatt. https://www.facebook.com/mittkommentarfelt

Vivian

04.02.2016 kl.11:17

Kjære Linn

Takk for at du gidder, og takk for at du tar kampen - digger deg!

Betina

04.02.2016 kl.11:22

Oi, så mange sinte hvite menn i kommentarfeltet a gitt! Du må jo ha truffet hodet på spikeren må jeg si ;-) Stå på, Linn! Enig med deg!

Frode

04.02.2016 kl.11:30

det var da svært til etnisk fokus da....

noen fetisher og fordommer ute å går?

Bjarne

04.02.2016 kl.11:33

Daryush Valizadeh er vel mer et riktig mannfolk for deg ....

Fyren som vil legalisere voldtekt, ps. han er ikke sinna og hvit..

August P. Bjørkeng

04.02.2016 kl.11:41

Hva faen tror feministene at vi sier når vi mener våre kvinner? Det er ingen som tror at de eier en etnisk norsk kvinne. Det som menes er at vi bryr oss om våre døtre, mødre, søstrer, partnere og koner. Forbanna autistisk pisspreik fra raddis-feministene!

Jeezes

04.02.2016 kl.11:52

Kom halvveis gjennom kommentarfeltet. Må gi opp før jeg mister troen på menneskeheten..

Heier på alle som motarbeider vold, hat og generell kjiphet.

Hilsen snill og glad mann

Ole

04.02.2016 kl.11:56

Sinte hvite menn er lette å håndtere. Kanskje spesielt de man ser i kommentarfeltet her. Selv er jeg er mer redd passiv aggressive, enda sintere hvite damer som får oppmerksomhet av blogging om ting man ikke har peiling på.

Hilsen Ungkalv1

Linda Rugaas

04.02.2016 kl.12:00

Hva er dette for slags debatt? Ja, takk, beskytt meg gjerne mot voldtekt, men gjør det ved å ta voldtektsforbrytere, ikke barnas skolevenner, legen, tannlegen, naboen eller andre som tilfeldigvis kommer fra et annet land!!! Voldtektsforbrytere er det nok av. Hvis dere er opptatt å beskytte, må dere gjerne patruljere gatene og gjøre dem tryggere, men ikke bland sammen begrepene. Hvite menn voldtar også. Fargede menn lar det også være. Beskytt oss mot voldtekt, ikke mot hudfarge!

Ståle

04.02.2016 kl.12:06

Det som slår meg er din skråsikkerhet på at høyresidens representanter er de slemme.

Høyresiden gir liksom blanke blaffen i homofile, kvinner, barn kristne, ateister, moderate muslimer ytringsfrihet og hva det måtte være, de bare bruker alt dette som PÅSKUDD til å trakassere muslimer."

Minner veldig mye om en real konspirasjonsteori, spør du meg.

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.12:29

Ståle: hvor tar du dette fra? Hvor uttrykker jeg "skråsikkerhet på at høyresidens representanter er de slemme"? Vis gjerne til direkte sitater.

Hildegerd

04.02.2016 kl.12:08

Hjelpe meg for et nek du er.

Ingrid

04.02.2016 kl.12:26

Du er en skam for alle norske kvinner. Hvorfor ikke bare være takknemmelig for at våre menn bryr seg om oss? Blir så provosert og flau.

De gjør jo dette fordi politiet åpenbart ikke klarer å gjøre jobben sin.

Tusen takk kjære alle hvite norske menn.

ronny

04.02.2016 kl.12:34

Har du aldri tenkt over at det i islam, og i mange land som praktiserer islam, er vanlig med kjønnslemlestelser, barneekteskap, at kvinner må gå i burka osv., og at disse skikkene nå også er i ferd med å bli innført her i Norge?

Kanskje noen norske menn synes det er greit med kvinnelig omskjæring, greit at kjerringa blir innestengt på kjøkkenet 24 timer i døgnet, eller kanskje de går og sikler på nabojenta på 10 år og samtidig vet at barneekteskap er tillatt i islam?

Kanskje noen norske menn synes det ville være en fordel om disse skikkene også ble innført i Norge?

Norske myndigheter vil stoppe dette, sier du. FEIL. Mange kvinner går allerede i burka i Norge, barneekteskap er i ferd med å bli tillatt i Norge, og kjønnslemlestelser på småjenter er vanlige i Norge uten at myndighetene bryr seg.

Dere norske kvinner kan ikke hindre at dette skjer. Det er faktisk bare norske MENN som kan forhindre at disse tingene blir vanlige i Norge. Norske menn som bryr seg. Men kanskje norske menn ikke gidder å bry seg lenger? Har du tenkt på det?

Stein

04.02.2016 kl.12:40

Du er virkelig ute og kjører. Hvordan kan du med hånden på hjertet si at Odins Soldater kommer til å føre til mer kriminalitet? Har de gitt uttrykk for at de ønsker å banke opp utlendinger? Gjør Nattravnene det?

Jeg skal medgi at navnet som inneholder "Soldater" er litt uheldig. Dog, i flere byer har Nattravnene vært forebyggende og sørget for at jenter kommer seg trygt hjem etter en natt på byen - uten å bli trakkassert eller voldtatt. Jeg ville blitt takknemlig om en av dem fulgte min datter hjem, særlig om hun måtte gå gjennom en mørk park eller et lugubert område - vi har faktisk fått en del av dem.

Det er forskjell på forebyggende arbeide og vold. Vold bør vi alltid ta avstand fra, men uten forebyggende arbeide ender vi opp med en kulturkonflikt som kommer til å ende med voldshandlinger. Det har vi sett med småe gjenger på voldtektstokter tidligere, og trenger jeg å nevne nyttårsaften i Køln. Staten gjør ikke jobben sin med forebyggende arbeide, men velger å slippe menn med forvridd kvinnesyn ut på gata uten å opplyse at kvinner faktisk har både ytringsfrihet og egen vilje her. Det kurset er valgfritt for asylsøkere.

Tonny Kolås

04.02.2016 kl.12:47

Seksualiteten er en så sterk kraft i oss, og bør derfor få en plass i alle "ligninger" og mellommenneskelige problemstillinger. Men Linn Rosenborg sine uttalelser oser av unyansert seksuell frustrasjon og hører ikke hjemme i en alvorlig debatt, men heller på forumet til en eller annen fetish klubb med tema Cuckolding!

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.13:03

Tonny Kolås: herregud DU HAR RETT! Alt mitt engasjement bunner ned i seksuell frustrasjon og at ingen gidder å ligge med meg.

Bjarne Prydz Christensen

04.02.2016 kl.13:01

Takk Linn! Det du tar opp er helt riktig og ikke minst ekstremt viktig! Jeg er glad for at du tør å si det du sier. Det krever ryggrad! Utviklingen vi ser i samfunnet i dag, med polarisering, "oss" mot "dem", hatet og viljen til vold er skremmende. Stå på! Samfunnet trenger stemmer som din nå!

Hilsen

Bjarne

(ikke til forveksling med Bjarne som kommenterte tidligere i kommentarfeltet, for han og jeg har tydligvis ikke samme syn på saken)

Harald

04.02.2016 kl.13:14

Vanskelig tema som fortjener en sivilisert diskusjon. En del av innleggene her beviser bare at Linn er inne på noe. Det er ikke troverdig å være mot vold mot kvinner samtidig som man selv driver verbal vold og trakassering.

Anna

04.02.2016 kl.13:15

Hei alle dere som etterlyser svar på kommentarene deres.

Med tanke på at denne posten har snart 400 kommentarer bare her (pluss mange hundre på diverse fb-sider) er det kanskje ikke så rart om Rosenborg ikke makter å lese og svare alle.

Her kommer virkelig grumset frem i lyset og beviser at denne saken enda mer viktig og aktuell enn jeg, og kanskje mange andre hadde trodd. Må si jeg er både skuffet og overrasket over all hetsen du får for en så god sak. Stå på videre, og ikke la alle de stygge kommentarene kneble din viktige stemme.

Hilsen en stor fan!

zena zuza

04.02.2016 kl.13:22

Det er vitterlig noe galt med samtlige av dere!

Flere av dere mener altså at fordi dere lirer ut av dere dritt i et kommentarfelt så er bloggeren pålagt å svare dere? Det er hun ikke. Dere kan derfor slutte å slenge dritt når deres idiotiske kommentarer ikke får gehør.

Mange av dere bommer jo totalt på innholdet her, blant annet Geir Bjerkland som skriver "så du vil heller bli voldtatt,ranet,grafset/tafset på og bli utsatt for vold av disse Marokkanske ungdommene og av andre innvandrere/asylsøkere i din krig mot noen på høyresiden som kun er ute etter og forsvare deg..Spenstig." Fatter du ikke poenget? Vi vil ikke bli tafset på av NOEN. Verken utenlandske eller norske. Og jeg er drittlei selvhøytidelige norske menn som tror de er noen fuckings glansbilder når det kommer til behandling av kvinner, men når det er sagt, majoriteten av menn her til lands er fantastiske, men så har vi jo noen som er helt ræva også.

Dessverre ser det ut som de fleste RÆVA klarte og karre seg inn på dette kommentarfeltet og spyr ut av seg latterlige argumentasjoner som ikke gjør noe annet enn å underbygge hele innlegget.

Som han Tord da, som lirer ut av seg "å skrive noe så motbydelig mot norske men er en skam. Håper virkeligheten biter deg i ræva og at norske hvite men bare går rett forbi for du fortjener ikke mer"

Skal vi se... Norske menn tafser og oppfører seg motbydelig mot kvinne? Kvinne skriver om det? Og HUN er skammelig? Det hele hadde vel strengt tatt vært unngått om folk oppførte seg i utgangspunktet. At Tord deretter går til lengden hvor han ønsker at virkeligheten kommer og biter henne i ræva og at norske menn skal gå forbi hvis hun blir voldtatt fordi hun ikke fortjener noe mer? Du skjønner vel selv at du gjør jævlig dårlig reklame for ditt eget kjønn?

Samme med agurk agurk "Etter å ha lest slike kronikker som dette, så ser jeg en mindre grunn til å hjelpe hvis jeg er vitne til voldtekt, takk skal du ha feministen" Hvordan i all verden kom du til den konklusjonen?

Fortsatt Mann "Hvem har forsvart noe som helt overgrep mot jenter? Pek på en kommentar?" Ta deg en liten runde i kommentarfeltet selv, det er jo tydeligvis ganske mange som legitimerer voldtekt så fremt det gjøres mot en kvinne de ikke liker?

Også har vi Martin Karlsen da.. "og vi vet at du ikke bryr deg om kvinner som blir utsatt for strukturell diskriminering og trakassering hvis den kommer fra muslimske menn. Du bryr deg kun når den tilsynelatende kommer fra etnisk norske stråmenn du selv har konstruert." Du misser jo poenget helt. Det eneste hun påpeker er at mange norske menn ikke er noe bedre enn de muslimene alle er så redde for. Den ene er med andre ord ikke bedre enn den andre.

Og nei, problematikken med norske menn er ikke konstruert. Den er reell og har vært et problem for kvinner ganske lenge. Igjen, derfor enkelte blir litt irriterte over at menn som selv ikke har noe problem med å tafse på byen plutselig skal ut å leke hvite riddere.

Go Linn!

Sol

04.02.2016 kl.13:25

Skjønner at du mener våre menn ikke skal utøve vold, spesielt ikke før de vet om dem de gjør det mot har slike tanker. Enten dette er en hvit eller mørkhudet mann.

Uansett må det ikke bety at menn skal stå på sidelinjen og føle seg maktesløs. Fordi jeg ønsker at alle skal kunne være til hjelp. Holdningskampanjer, film, undervisning er eksempler på noe som alle uansett kjønn, alder og religion kan være med. Vi kan endre holdningen. Men da håper jeg også du kan være med å formidle det! Jeg har egentlig nok å tenke på akkurat nå, men noen ganger skriver jeg for at andre kan tenke nytt og få inspirasjon.

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.13:32

Sol: helt enig i det du skriver. Arbeid for å endre holdninger akkurat hva som trengs.

Lisbeth Mangen

04.02.2016 kl.13:43

Menn som vil beskytte kvinner over en lav sko og kvinner som kaster brostein i moske må gjerne signere her uansett: (Da sier du ifra at du ikke er for legalisering av _nettopp_ voldtekt. For det er det en gruppe menn som vil, nemlig.) https://www.change.org/p/sweden-s-prime-minister-stefan-lofven-say-no-to-rape-promoter-roosh-v-s-event-in-stockholm?recruiter=187882731&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-share_petition-reason_msg&fb_ref=Default

Frode

04.02.2016 kl.14:02

I 2016 er fokuset på etnisitet på begge ekstremsidene av debatten påtakelig. Menn jeg kjenner som er sinte på islam og kvinnesynet vi nå importerer er ikke 'hvite'. De har all slags bakgrunn og de sinteste er gjerne folk som har tatt steget vekk fra islam (kjenner både sekulære iranere og kurdere). Det ytre venstre er likevel særdeles opptatt hvite menn. Til tider har det et fetshistisk preg. Legger også merke til at når de ikke etnisk-norske carpe diem synger om at de vil at kvinnelige FrP politikere skal gi dem head så hylles de som forbilder på venstresiden. Mangelen på er helhetlig moralsk tilnærming er avslørende.

På den andre siden har vi hatske innlegg som snakker om 'våre flotte hvite menn' der hvithet er noe positivt. Rasismen er åpenlys og det blir ekstra kvalmt med gruppenavn som odins soldater som kunne vært (er?) hentet fra nazistenes 30-talls propaganda.

En grumsete blogg har fått mange grumsete svar.

Anonymous

04.02.2016 kl.14:28

Så flott at så mange mener det er helt greit å ta inn over oss de syke normene og ukulturene som innebærer blant annet voldtekter. Jeg forstår at jeg er i mindretall her og skal prøve å rette meg etter den nye standarden. At kvinner og menn skal være likestilt skal jeg se bort fra, og dere hvite menn er nå ikke verdt noe for meg lenger.

Tuva

04.02.2016 kl.14:42

Får helt hodepine av alle de usaklige kommentarene du får her på bloggen din. Angående selve blogginnlegget, så er jeg enig. Regelen ved å ikke dra alle over en kam blir tydeligvis ignorert over en lav sko, og generaliseringen som foregår er helt latterlig. Hovedpoenget med at man ikke skal bruke kvinner for å rettferdiggjøre sine egne, rasistiske synspunkter er da forholdsvis klart og jeg fatter ikke hva som utløser denne bølgen av dritt du får slengt etter deg. Er det virkelig så vanskelig å anerkjenne at enkelte hvite menn kan også ha et skrudd kvinnesyn, og at de bruker dette for å ytre sine egne rasistiske meninger?

Personlig har jeg opplevd å blitt tafset på, ropt etter og spurt om hvor mye jeg kostet, hvorav alle var hvite menn. Selvfølgelig skal man være klar over de kulturelle forskjellene blant innvandrere og etnisk norske, og at kvinnesynet hos noen muslimske menn kan være forvridd og skadelig, men det må da for guds skyld være mulig å la være å generalisere absolutt alt som kryper og går av innvandrere av den grunn. Hva med å ha et åpent sinn og heller bruke all energien for å jobbe med integrering? Det å lese om de enkelte holdningene som mange av mennene i kommentarfeltet ditt, gjør meg snarere mer utrygg og usikker enn den "overhengende" trusselen mot norske kvinner fra innvandrere.

Stå på videre, du er flink!

Kathrine

04.02.2016 kl.14:46

Ja, her er det jammen mange som har misforstått budskapet til Linn! "Sinte hvite menn" er et begrep og gjelder noen hvite menn som retter sitt hat mot innvandrere og kvinner. Det er de samme personene som gjennom lang tid stadig har kommet med sterkt diskriminerende og seksualiserte utsagn om kvinner, og som forsvarer hvite overgripere og som også uttrykker klart rasistiske holdninger. At de nå skal forsvare kvinnene er å bruke det ene hatet som middel mot det andre. Det trenger vi ikke.

At vanlige hvite menn (og fargede) med et fornuftig kvinnesyn trår til og forsvarer både hvite og fargede kvinner og all annen urettferdighet i verden er bare flott!

Karin Kajjan Andersson

04.02.2016 kl.15:31

Herregud... Och jag som trodde att diskussionsklimatet inte kunde bli värre än vad det är i Sverige nu. Och så kikar jag in här! Vuxna karlar, att ni inte skäms?

Om någon har en åsikt om mitt inlägg - som är det som Linn har citerat ifrån - så går det bra att ställa frågan direkt till mig på min blogg istället för att skriva diverse kränkningar, hot och andra svinerier i den här tråden.

Men märk väl - på min sida diskuterar vi med vett och respekt.

Är du uppriktigt fundersam eller intresserad av hur jag resonerat så: välkommen.

Mats-Jørund Fiskum

04.02.2016 kl.15:59

Wow. Kommentarfeltet her gjør det fryktelig tydelig hvor kort vi har kommet som samfunn, og hvor mye arbeid som gjenstår før vi har likestilling, for å ikke snakke om å ha fjernet fremmedfrykt og rasisme.

For øvrig knallbra innlegg. Stå på!

Nei Nei

04.02.2016 kl.15:59

Det er ingen hvite menn som leker helt eller redningsmann her, men så klart bryr norske menn seg når en importert gruppe med menn som tydeligvis enkelte snur det blinde øyet til, begår overgrep pga kulturelle forskjeller og de har et nedsettende syn på kvinner, men de tør ikke å si som det er i frykt for å bli kalt noe.

Det ligger en virkelighetsfjern ideologi bak dette her.

Nei, vi er ikke hvite riddere i det hele tatt, bare vanlige menn med den skammelige hudfargen som gjør oss lettere å kritisere enn noen andre der ute. Vi reagerer bare på det som skjer i eget samfunn pga en dysfunksjonell gruppe menn ser på våre døtre, koner, søstre og mødre som fritt vilt og en mindreverdig person som disse mennene kan bestemme over pga i deres tilbakestående ukultur, er dette vanlig.

Anonym

04.02.2016 kl.16:04

LES HER KOMMENTAR-KOMMENTATORENE:

Jeg sitter her og sammenligner kommentarene som renner inn, og svarene de får. De eneste som svarer tilbake er de som føler seg truffet. Alle andre kommenterer saklig blogg-innlegget, som også føler seg truffet, selvsagt. Men det er noe med mindretallet og flertallet her. Flertallet kommenterer saklig innlegget. De som kommenterer kommentarene er lite saklige, og skulle jeg være ærlig nå vil jeg si at det er de som må være de sinte, unge mennene. Men nei, det er jo faktisk det fåtall kvinner som tror de har rett her.. You can't eat your cake, and have it too!

Her i virkeligheten, her hvor de fleste lever og ånder, så har vi ikke tid til slikt som dette. Vi har en jobb å gjøre og barn å ta oss av. Hva har dere å ta dere av? Hva dere skal ha på dere på byen til neste helg? Det rasshølet av en mann du møter hver helg? har dere tenkt på at det faktisk er dere det er noe galt med? Dere tiltrekker dere de som er lik dere. Like barn leker best. Sånn er det faktisk. Lykke til med det, men la for all del ikke deres psykiske problemer gå ut over alle oss andre. At kultureliten har tatt dere inn i varmen, må jo være god medisin, men her i realiteten utgjør det ingen forskjell.

Anonym

04.02.2016 kl.16:12

Mats-Jørund Fiskum

04.02.2016 kl.15:59

Wow. Kommentarfeltet her gjør det fryktelig tydelig hvor kort vi har kommet som samfunn, og hvor mye arbeid som gjenstår før vi har likestilling, for å ikke snakke om å ha fjernet fremmedfrykt og rasisme.

For øvrig knallbra innlegg. Stå på!

------------------------------------------

Det gir jo absolutt ingen mening. Nøyaktig hva, rent bortsett fra din egen ekstreme egoisme, er det her du sikter til? Det vet jo ingen. Du skrev bare svada. Eller er det i egenskap av ditt navn og din opposisjonelle politiske mening du kan påta deg eierskap til fasiten her? Det er jo bare latterlig at du kan oppføre deg slik. Bli voksen. Rett og slett.

zena zuza

04.02.2016 kl.16:12

Kjære Nei Nei,

For det første så har ikke disse mennene noen frykt for å si noe som helst, de har jo allerede uttalt seg ganske så fargerikt i dette kommentarfeltet. Det er så aboslutt ikke den "skammelige" hudfargen deres som er årsaken til at dere blir kritisert, men holdningen til selve problemet.

Ja, det kommer mennesker hit med et annerledes kvinnesyn enn det vi har i Norge, det er ingen som legger skjul på at det ikke vil bli utfordrende, men kommuner som har innført litt kurs i skikk og bruk har fått gode resultater. Med andre ord så er det rom for forandring. Men vi kan sende all verdens folk på kurs, det vil fortsatt ikke hjelpe om nordmenn selv ikke går foran som et godt eksempel. Og hva slags signaler viser da majoriteten av dette kommentarfeltet? Flere her gir uttrykk for at hun fortjener å bli voldtatt på bakgrunn av at de ikke er enige i meningene hennes. For meg så er det virkelighetsfjernt.

ABC

04.02.2016 kl.16:15

Mange sinte kvinner her på kommentarfeltet. Hvordan holder dere ut?

Nei Nei

04.02.2016 kl.16:17

Karin Kajjan:

Sverige er det landet hele verden ler av pga hele landet er i total kaos pga feminisme og venstreradikal "anti"rasist-ideologi. Etter Sverige åpnet opp landet sitt og svenskene åpnet "opp sine hjerter", så har Sverige klart å ødelegge mye for framtidige svenske generasjoner, velferdsstaten er i fare, Sverige klarer ikke å skape jobber, svenskene kommer til Norge. Sverige er den vestlige verdens voldtektshovedstad, og "ingen vet" hvorfor.

Når politiet ikke lenger kan si hvem som står bak den ubehagelige og absolutt største delen av voldtektsstatistikken, så vil ikke svenskene få fakta på bordet. Kvinner blir gjengvoldtatt, unge tenåringsjenter blir antastet og fingervoldtatt av unge menn med nord-afrikanske og Midtøsten bakgrunn. Men det folkeslaget som går på eggeskall 24/7 og er LIVREDD for å si som det er, er redd for å i det hele tatt nevne ordet "innvandring", i frykt for å bli kalt noe. Sverige er det landet som vil gå inn i historien som det landet som jobbet hardt for å utslette seg selv, i "godhetens tegn og antirasismens tegn".

Når svenske jenter som Elin Krantz(google hun) blir voldtatt og drept etterpå, så snur feministene og svenske ryggen til, fordi gjerningsmannen ikke er hvit og kan derfor ikke dømmes eller kritiseres. Svenske deltidsfeminister er virkelig søppel.

"Sweden now has the second highest number of rapes in the world, after South Africa, which at 53.2 per 100,000 is six times higher than the United States. Statistics now suggest that 1 out of every 4 Swedish women will be raped."

http://www.frontpagemag.com/point/175434/1-4-swedish-women-will-be-raped-sexual-assaults-daniel-greenfield

Lykke til Sverige.

Anonym

04.02.2016 kl.16:21

Kathrine

04.02.2016 kl.14:46

Ja, her er det jammen mange som har misforstått budskapet til Linn! "Sinte hvite menn" er et begrep og gjelder noen hvite menn som retter sitt hat mot innvandrere og kvinner. Det er de samme personene som gjennom lang tid stadig har kommet med sterkt diskriminerende og seksualiserte utsagn om kvinner, og som forsvarer hvite overgripere og som også uttrykker klart rasistiske holdninger. At de nå skal forsvare kvinnene er å bruke det ene hatet som middel mot det andre. Det trenger vi ikke.

At vanlige hvite menn (og fargede) med et fornuftig kvinnesyn trår til og forsvarer både hvite og fargede kvinner og all annen urettferdighet i verden er bare flott!

---------------------------------------------------

Du burde helt seriøst oppsøke psykolog for å få rettet opp i dine paranoide vrangforestillinger, men jeg er fullstendig klar over hvor simpelt det er for deg å bortforklare nok en kommentar ut i fra din virkelighetsoppfatning. Bli voksen.

John Ivar Knudsen

04.02.2016 kl.16:22

Jeg er enig med Linn jeg. Synes det er fryktelig trist lesning ned igjennom her. Kilometervis med gjøkhuer som bare bekrefter poenget fra bloggteksten.

Håper dere detter på isen når dere patruljerer i kveld.

Mats-Jørund Fiskum

04.02.2016 kl.16:26

Anonym

04.02.2016 kl.16:12

Det gir jo absolutt ingen mening. Nøyaktig hva, rent bortsett fra din egen ekstreme egoisme, er det her du sikter til? Det vet jo ingen. Du skrev bare svada. Eller er det i egenskap av ditt navn og din opposisjonelle politiske mening du kan påta deg eierskap til fasiten her? Det er jo bare latterlig at du kan oppføre deg slik. Bli voksen. Rett og slett.

------------------------------------------

Ekstrem egoisme? Fasit? Hæ?

Dersom jeg gir ingen mening, gir du enda mindre mening enn det igjen. Jeg har faktisk ingen anelse om hva du forsøker å si.

Usikker ??

04.02.2016 kl.16:30

Jeg synes du og dine likesinnede kan få dere et plagg, stjerne eller hva som helst slik at vi kan se hvem dere er og da vite at dere ikke ønsker hjelp i en presset situasjon. Om jeg da ser deg bli dratt inn i en bil eller bak i et smug så kan jeg vite "utifra merket" at du vill bli med disse og ikke ønsker hjelp fra noen.

Nei Nei

04.02.2016 kl.16:35

Zena zuza:

Det som nevnes er jo at hvis slike som bloggeren skulle blitt overfalt av nettopp disse importerte mennene, så kan ikke hun spørre om hjelp fra "hvite menn". Men det er vel ikke noen som mener hun fortjener å bli voldtatt, se bort i fra dette nå.

Det er ikke slik at folk går i grupper og skal beskytte kvinner her hjemme mot muslimske menn, det som skjedde i Sverige med denne patrulje-gruppen får være for seg selv. Men bloggeren formulerte seg feil med å stigmatisere hvite nordmenn. Det er ikke slik at norske menn har sagt de skal beskytte feminister eller kvinner generelt mot noen.

Men som en hvit mann, så bryr jeg meg egentlig ikke om det som snakkes fordi bloggeren snakker kun for en neve molbokvinner, men jeg forstår hva hun mener.

Men du må også forstå at hvite mannfolk her hjemme er bekymret for sine egne jenter i familie og vennekrets fordi sjansen for at unge jenter blir antastet og seksuelt trakassert av visse typer menn der ute? Jo det er en større sjanse for å bli overfalt og brutalt voldtatt av en asylsøker fra disse landene enn en norsk mann som har vokst opp i et likestilt land hvor kvinner behandles på samme måte som menn pga gjensidig respekt, det er vår kultur. Åsted Norge på Tv2, hun ene som ble voldtatt med kniv av en asylsøker, leste saken i avisen da dette skjedde i fjor, tror du helt ærlig at det er vanlig hos norske menn? Det er faktisk mer vanlig hos disse asylsøkerne, fakta er fakta.

Det er ikke "Pål" som overfaller kvinner og truer til seg sex med kniv og vold.

Hva med denne 17 åringen som ble ranet og voldtatt av unge afrikanere på denne kiosken?

Det ligger et ubehagelig mønster her. De mindre siviliserte, de sosialt og kulturelt tilbakestående innvandrerne som utgjør en minoritet i minoriteten, men forsatt er OVERrepresentert i kriminalstatstikken mot etniske, enn omvendt. Dette skyldes at norske menn er mer dannet, og mentalt sterke, i motsetning til disse ikke-norske mennene.

Derfor er det lettere og dømme og angripe norske menn, enn de andre "svake". Dette stakkarslige synet dere har på ikke-norske menn må dere få bort. For deres egen del, har dere døtre så bør de også informeres om kvinnesynet til disse her.

Anders

04.02.2016 kl.16:43

Jeg blir trist av at det finnes kvinner med dine holdninger her i landet. Dette må jo være selve definisjonen på et trollinnlegg.

Til dere som skriver lange seriøse svar til Linn kan bare glemme å få noen vettuge argumenter/svar tilbake. Hvorfor? Fordi hun har ingen.

Odins soldater er et resultat av mange års feilslått innvandringspolitikk. Og fellesnevneren er islam, ikke sinte hvite menn.

Så lenge islam ikke vil la seg reformere, så vil jeg ha det ut av Norge. Helt korrekt. Jeg vil ha det ut av vesten. Jeg vil ikke at det skal gå 500 år for at det skal "gå seg til" i Norge. Da er nok vestlige verdier en saga blott.

Det finnes folk som meg som har fulgt med på denne dritten i snart tredve år, og den neste generasjon er verre enn den forrige. Islam har ingenting å tilby et moderne samfunn bortsett fra vold og elendighet (og kebab).

Hurra for Odins soldater.

ABC

04.02.2016 kl.16:48

Hvorfor patruljerer ikke bloggeren her og resten av traktorlesbene i kommentarfeltet gatene istedet da?

Si ;hold dere hjemme menn, dette klarer vi sjøl!"

Gjør det istedet for å lage kvalm på internett. Klage klage klage. Herregud.

Kan ikke DERE gjøre grovarbeidet? Eller vil dere heller ha alt servert, og atpåtil på trass være utakknemmelig og sitter her og klager på nettet som en gjeng bortskjemte 10 åringer.

Du blir aldri min kvinne? Taakk kjære gud for dt.

Hvis alt er så fryktelig - pakk kofferten og flytt til..tja..midtøsten? Jeg ønsker dere virkelig en god tur.

Ali

04.02.2016 kl.16:49

Sitat: "Vi vet veldig godt at ikke alle menn trakasserer eller voldtar!" Men jeg antar at alle menn allikevel er potensielle voldtektsmenn?

Sitat fra en annen: "En feminist er en som syns kvinner og menn har samme verdi og burde ha like rettigheter." Nei, det kalles å være egalitær.

zena zuza

04.02.2016 kl.16:53

Nei nei: Det stakkarslige synet vi har på ENKELTE norske menn er basert på egne opplevelser. Derfor blir det tragisk når folk mener at innvandrere er verre.Overgrep er ikke greit, uansett hvem som utfører det.

Men du har helt rett. "Pål" overfalt ikke. Fyren het faktisk Anders, var en hvit gutt, født i Norge, som syntes det var helt greit å dra meg bak en busk, banke meg opp og deretter forsøke å voldta meg. Jeg ble forøvrig reddet av en hvit, norsk mann, men jeg antar at siden jeg for tiden ikke liker noen former for overgrep, uavhengig av hudfargen, så har jeg altså sagt fra meg retten til å bli reddet.

Herregud.

carlos

04.02.2016 kl.17:14

Merkelig at alle disse som skal beskytte kvinner kommer med utsagn som " håper du blir voldtatt, jeg skal le av deg hvis jeg ser det" o.l.

Viser bare hvor stakkarslige enkelte folk er.

Ellers synes innlegget var bra.

Og til dere såkalte Odins soldater, lykke til om dere kommer til Oslo.

Kari

04.02.2016 kl.17:59

Lurer på om alle de som kommer med grumsekommentarene her skjønner at de på ypperlig vis understreker poengene dine?

Stå på, Linn - du gjør en framifrå jobb i folkeopplysningens ånd.

Hennie

04.02.2016 kl.18:28

Linn stå på! Jeg har utrolig mye beundring for deg, at du tør å skrive om disse ting i det offentlige- Det føles vondt og jeg skammer meg over noe av de kommentarene du får. Men ja dessverre understreker bare det hva du skriver om.

Anonym

04.02.2016 kl.19:06

Det eneste dere ønsker er å bekrefte deres egen paranoide vrangforestilling. Det representeres gjennom hvilke kommentarer dere velger å kommentere. Helt tydelig. Det kan være en million gode mennesker, men er det en, så er det alt som representeres og kommenteres fra deres side, for den ene passer så godt inn i deres forvrengte virkelighetsoppfatning. Forstår dere virkelig ikke hvor langt ut på villstien dere er på vei? bare fortsett å gå, vi trenger dere faktisk ikke, tvert i mot. Min datter trenger dere sannelig ikke.

Våkne opp. Dere er rett og slett ikke voksne, ansvarlige mennesker med en riktig virkelighetsoppfatning. Og nei, jeg sikter ikke til kommentarene i kommentarfeltet her. Sånn, nå fikk dere nøyaktig samme argumentasjonskvalitet som dere ga. Absolutt ingen holdepunkter fra noe som helst hold her, men fortsatt er det etter et tiår med fiasko en bestemt side som tviholder på det de hevder er sannheten.

hanne

04.02.2016 kl.19:38

Jeg lurer på hvor mange av disse folka som egentlig er samme fyren.

Dere som er uenige med Linn har fulgt lov til det - det er det som er så fint med ytringsfriheten dere påstår dere er så glad i. Men ytringsfriheten gir dere ikke rett til å sjikanere, true og komme med rasistiske utsagn (jøde? really?).

04.02.2016 kl.19:44

Og med dette innlegget rykket bloggeren 75 plasser opp på blogglisten fra i går til i dag :) Provoserende innlegg er smart for seertallene! http://blogglisten.no

Sissel

04.02.2016 kl.19:51

SÅ enig med deg, Linn! Stå på!!!

gunnar

04.02.2016 kl.20:14

Greit å vite linn. at dere feminister er så selvhjulpne. Skulle ikke tro det sånn som dere remjer om særordninger, kvotering og feministkravene deres og den evige sugingen av midler fra velferdsstaten.

Øyvind Bergh

04.02.2016 kl.20:22

Herregud, du bør tvangsinnlegges umiddelbart, dumme fjolle

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.21:09

Øyvind Bergh: på hvilket grunnlag? At du er uenig med meg?

04.02.2016 kl.20:46

Det er provoserende at det søppelet som det gale kvinnemennesket skriver får så mye profilering på Nettavisen. Presentert som nyheter.

Virker helt sprø denne kvinnen

Tom

04.02.2016 kl.20:53

Hvis Nasjonalismen gjenoppstår i Norge så det ut for alle ikke hvite. Ikke bare muslimer, men alle. Da mener jeg muslimer, buddhister, hinduer og alle som ikke er hvite. Vladimir Putin har mistet kontroll over nasjonalismen i Russland. Putin bygget opp nasjonalismen, men han har mistet kontroll over Russland.

Nazismen er jo bare en ekstrem versjon av nasjonalismen.

Men Russisk nasjonalisme er like ekstrem som nazismen.

Jeg anbefaler alle å se på denne britiske dokumentaren om nasjonlismen i Russland. https://tv.nrk.no/serie/reggie-yates/KOID21009615/sesong-2/episode-1

Tom

04.02.2016 kl.20:57

Med nasjonalismens fremvekst kan kvinner bare glemme likestilling osv. I Nasjonlismen er det hankjønn som bestemmer og ikke kvinner. Med nasjonalismen kommer kvinner ikke få lov til å jobbe i det hele tatt. Alle kvinner skal inn på kjøkkenet når nasjonalismen inntar Norge og Europa. Fremskrittpartiet også kjent som FRP er et nasjonalistisk parti. DEt kan gå rivende galt hvis FRP får for mye makt i Norge.

Sten

04.02.2016 kl.20:59

Dette er bevisst provokasjon fra A-media for å lokke frem "nett-troll". Hun fremstår selv som et provoserende blogg-troll hvis formål kun er å provosere. Og når hun får tilsvar fra irriterte menn så sytes og klages det fra hennes trollevenninner som synes hun er "såååå sterk". Vi andre synes hun er ufordragelig.

Slike blogger forsøpler media og Nettavisen - det er basert på sexistisk synsing og føleri og ikke på fakta eller noe som har nyhetsverdi. Hun bør holde seg til et lukket mannshatende forum og ikke forurense media med trolleriet sitt. Og menn skal absolutt ikke ha munnkurv eller la seg true til taushet av venstresidens blogg-troll. Husk det feminiser som sprer mannshat - dere kommer aldri til å vinne kampen og slutt med å bruke sex som hersketeknikk.

Glenn

04.02.2016 kl.21:08

Norge for nordmenn. Alle andre folkegrupper blir kastet ut med nasjonalismens fremvekst.

Nasjonalisme er anti demokrati

Patriotisme er anti demokrati

Det betyr at Norge går tilbake til begynnelsen. Rett og slett 1990 tallet. Den beste youtube videoen fra 1990 tallet.

https://www.youtube.com/watch?v=_wNGO5rcL9o

JensB

04.02.2016 kl.21:23

Kunne definitivt ikke tenkt meg deg, heller !

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.21:46

JensB: så flaks!

Henriette

04.02.2016 kl.21:30

Jeg anbefaler deg sterkt å undersøke situasjonen i Sverige nærmere. Dette kan være Norge om få år.

Du har INGEN rett til å snakke for kvinnene i Norge, og du er på ingen måte en feministisk stemme. Jeg tar 100% avstand fra deg, og din naive mening.

Jeg har selv opplevd dette på nært hold, og måtte flytte fra mitt barndomshjem på grunn av frykt. Det var visse steder jeg ikke kunne gå, og jeg måtte ha mye klær på meg om sommeren for å ikke tiltrekke meg negativ oppmerksomhet fra spesielt muslimer. Har du noen gang håndhilst på en ekte muslim? Har du merket at hvis han i det hele tatt vil hilse på deg, så hilser han med venstre hånd? Dette er fordi han ikke respekterer deg nok til å hilse med høyre hånd.

Jeg mistenker at du kun er en sofa-feminist. Du kan umulig ha god erfaring fra dette. Tenk at du setter negativ fokus på skandinaviske menn? Hva i alle dager? Vet du ikke hva som skjer i Sverige, Egypt og andre muslimsk dominerte land? Vet du overhodet hvordan kvinner har det der? Dette var ekstremt trist å lese, og du gjør jo narr av alle kvinner som blir undertrykket.

Neste gang du skriver et innlegg, så forlanger jeg at du ikke formulerer deg som at du er representativ for kvinner i Norge, for det er du på ingen måte.

Susanne

04.02.2016 kl.21:52

Hei, Linn. Jeg har vært leser av bloggen din over en lengre periode nå, og mener du har hatt mange gode poenger i dine tidligere innlegg og at du har en god formuleringsevne.

Dette innlegget er på den andre siden et av dine dårligste. Sitter du virkelig inne med en slik følelse? Hvis deg eller meg, mot all formodning, skulle blitt seksuelt trakassert av en gruppe menn (hvite,svarte eller muslimer) håper jeg at våre ektemenn ville være menn nok til å stå opp for oss å forsvare våres verdier, og fått oss ut av den situasjonen med alle mulige midler. Uansett om det er med ord eller vold.

Jeg håper at dette kun er et av dine midlertidlige feministiske syn, for ettersom du blir eldre vil jeg tro du vil sette pris på en mannsperson som elsker deg og vil forsvare deg mot alle mulige farer. Det håper hvertfall jeg.

Lykke til videre med blogging.

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.22:14

Susanne: hei. Jeg tror du har misforstått hva jeg mener. Selvsagt mener jeg at vi alle skal stå opp mot seksuelle trakassering. Det jeg ikke godtar er at enkelte grupperinger misbruker denne viktige kampen for å trakassere innvandrere, slik grupperinger har gjort i blant andre land Sverige. Det jeg heller ikke godtar er når de som påberoper seg å skulle forsvare kvinners sikkerhet, integritet og rettigheter snur seg om og skriver de mest kvinnenedsettende gloser på nett så fort noen er uenig i deres taktikk.

Tusen takk for at du leser!

04.02.2016 kl.22:01

Vel, bloggeren oppnår mange klikk ved å skrive provoserende mot etniske nordmenn. Hva har vi gjort galt mot deg, hvorfor hater du oss og hvorfor er immigranter så mye viktigere? Eller er hensikten så banal at det er for å komme seg opp på blogglisten. Håper faktisk det er derfor, ellers mister jeg totalt troen på fremtiden. 75 plasser opp på listen fra i går til i dag utgjør sikkert noen kroner i lommeboken. Jeg er ikke en sint hvit mann men en helt vanlig hvit dame som blir redd og fortvilet over de ekstreme holdningene bloggeren viser, om det er tilfelle. Håper det kun er click bates for å komme seg frem som blogger :)

Linn W. Rosenborg

04.02.2016 kl.22:04

Anonym: anbefaler deg å lese innlegget med litt andre briller. Det står ikke noe sted at jeg hater etniske nordmenn. Jeg skriver dette for å løfte frem dobbeltmoralen og de store utfordringene rundt kvinnesyn som regjerer på nett. Kommentarene jeg har fått bekrefter bare alt jeg skriver. Så takk til deg for å bidra.

Ole

04.02.2016 kl.22:12

Uff! Mye bra kvinnesyn her. Muslimer har noe å lære her.

joda!

04.02.2016 kl.22:26

Hei Linn☺ ser påenget i kommentarene under😂 Men helt ærlig så kan jeg si meg enig i mye og uenig i mye☺ men mye av problemet ligger i Innvandringspolitikken som vi har her i norge og ikke minst media! Det du hører om i media er mann med innvandrer baktund voldtok, mann med innvandrer bakrund ranet! Skal vi få en slutt på problemet så må vi stramme inn rundt innvandring og ikke minst inntigrerin! Det virker som at staten norge tror innvandrere er inntigrert med en gang de har fått tak over hode og komt igjennom pappirmølla hos Nav og norsk kurset de tar. Men nei man er ikke inntigrert fårde om man kan språket og nei man er ikke inntigrert viss man blir plasert i bolig med 10 andre innvandrere med dorskjellig bakrunn og kultur!!! Man må lære de at det ikke er greit å tafse på den jenta med den utringningen, de må få med seg at vi lever i et religionsfritt land men at du må forholde deg etter visse normer og regler. Å MENN med sinte kommentarer hær!!! Ta dere en bolle og hold kjæft!!! Dere ser det kansje ikke selv men faen så smålig dere virker!!! Satan blir oppgitt over menneskeheten!!! Mennesker er mennesker ja til og med viss han er gul, brun og svart!!! I steden får og hate kunne alle dere med de sinte kommentarene reist ned på asylmotak og prata med de og hjelpt de med inntigreringen.. MAN MÅ HUSKE PÅ AT INNTIGRERING GÅR BEGGE VEIER!!!

Hvit nordmann som pusher 50

04.02.2016 kl.22:45

Jeg blir helt matt av det kommentarfeltet. Takk for at du orker, Linn.

Hello hello

04.02.2016 kl.22:49

Feminismen er døende. Uten demokrati kommer feminismen til å dø ut. Nasjonalismen og patriotismen i Norge kommer til å knuse feminismen desverre :D

Guihwen

04.02.2016 kl.23:05

Vedig bra skrevte. Jeg stikke fingere i rompa på vem jeg vil slemme hvitem mann slutte å krige!

Bare muslimer har ikke rett til å bli voltat alle andre er ikke like verdt mye som muslimer.

Jente være i hus og mann skaffe mat hvis ikke de borde ikke si noe om muslimer sier det skal de gjøre

04.02.2016 kl.23:10

Jeg vet ikke helt hva du mener men er like mange mørkhudet svin som de lyshudet ,men jenter burde få bestemme selv hvem som ska knulle dem

Og jenter må få gå i hva dem vil av klær samme hvor trang toppen er eller hvor kort skjørtet er uten at mannfolk ska tro at da kan dem tafse og voldta dem

Kine Josefine

04.02.2016 kl.23:12

Jeg blir helt satt ut av kommentarfeltet fullt av menn som ikke forstår hva innlegget handler om og spyr ut kvalme. Hva mange skriver vitner om den holdningen innlegget ikke liker. Hva er galt med dere som svarer her? Er dere virkelig så ureflekterte? Jeg er enig med Linn. Kvinner skal ikke brukes som en unnskyldning for innvandrings fiendtlig oppførsel. Jeg er ikke redd. Du trenger ikke patruljere gatene for meg. At du, siden jeg ikke ønsker det, "kommer til å stå å se på om jeg blir gruppevoldtatt av tre innvandrere" er en avskyelig holdning. Ville du stått å sett på et overfallsran fordi byens befolkning ikke ba deg om å patruljerer gatene med balltre? Snakk om "såret stolthet".

K

04.02.2016 kl.23:16

Jeg og samboeren min heier på deg. Du er tøff som orker hele oppstyret i kommentarfeltet og heller ikke lar deg kneble. Atter en gang ser vi at vi har et kvinnesyns-problem i Norge.

Patt

04.02.2016 kl.23:27

Hva har Donald Trump og Linn Rosenberg til felles? Begge henvender seg til henholdsvis sinte menn og kvinner som ikke har fått seg noe på en god stund.

Judas Iskariot

04.02.2016 kl.23:48

Denne forklarer hvorfor vi har denne krise og hvem som har årsaken til den.

The Weaponisation of the Refugee Coercive Engineered Migration: Zionism's War on Europe

http://dissidentvoice.org/2016/01/the-weaponisation-of-the-refugee/

05.02.2016 kl.00:12

Internet not good place ;D

Ida

05.02.2016 kl.00:14

Shit. Dette er det beste jeg har lest på en stund. Kommentarene du får tilbake er jo tydeligvis et tegn på at det du skriver er helt sant - og HELT nødvendig.

Den seksuelle trakasseringen jeg har opplevd har aldri vært fra utlendinger - det har vært jevnaldrende menn, kollegaer, tilogmed sjefen min. Tilogmed kompiser. Så å sette ord på dette er så uendelig viktig. Herregud

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:44

Tusen takk, Ida!

Følg meg gjerne på fb for flere innlegg og litt roligere debatt: https://www.facebook.com/mittkommentarfelt

Alexander

05.02.2016 kl.00:15

Hei Linn. De fleste kommentarene her er deprimerende lesning, men ikke overraskende. De fleste kommentarfelt på sosiale medier domineres av totalt imbecile individer med et enormt behov for å få vrengt ut av seg mest mulig gørr. For noenlunde normalt tenkende mennesker bekrefter de jo bare det du forsøker å si. Flott at du orker å formulere det jeg tror et flertall av det norske folk (forhåpentligvis) mener: Det er totalt uakseptabelt at selvbestaltete "borgervern" går til kollektiv avstraffelse av en befolkningsgruppe, hvorav under 1% kan være kriminelle. (Enkel hoderegning)

Tak for et riktig og modig innlegg

1toMidnight

05.02.2016 kl.00:20

Norge i dag ; Sinte norske menn & sure norske kvinner.

Skål

Judas Iskariot

05.02.2016 kl.00:56

Ida, du må ha det fælt. At 10 til 20 personer holder deg og drar av deg klærne. Virker som du opplever dette hver dag. Eller er det at når en person sier hei til deg oppfattes som en kraftig seksuelle trakassering?

Jeg kjenner menn som har en tendens til å legge armen eller hånden på ryggen til den man snakker med. Synes ikke at det er ok, men aksepterer det. Har reist i verden (ikke så mye som jeg ønsker). Har snakket med folk. Stusset at menn i noen asiatiske land tar deg på låret når man snakker. Tok litt tid, men forsto at dette var en form for å si at "jeg stoler på deg". Det hadde vært noe barnslig å hyle om seksuelle trakassering.

Sigbear

05.02.2016 kl.01:56

Hei Linn!

Takk for et godt innlegg. Jeg støtter argumentene dine og deler ditt syn. Nå skal jeg spre det, noe jeg gjør alt for sjeldent. Stå på!

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:42

Sigbear: Hei! Takktakktakk! Veldig hyggelig!

Følg gjerne fb-siden min for innlegg rett inn i feeden! Debatten går litt roligere for seg der inne.

https://www.facebook.com/mittkommentarfelt

Geir

05.02.2016 kl.03:25

Det som er provoserende er at du tror du kan snakke på vegne av alle kvinner. "Dere eier ikke oss kvinner" liksom, som om det bare er mannlig egoisme som gjør at en ikke vil at kvinner skal komme til skade. Og som om verden er så svart hvit som du gir uttrykk for når du deler folk inn etter kjønn på den måten. Min mor, søster eller venninne står selvfølgelig mye nærmere meg som sønn, bror og venn, enn deg som medkvinne.

Det du kanskje skal tenke litt på er enhver mann har mange kvinner og jenter som barn, mødre, slektninger, kjærester og venner, uten at det er noen eierforhold involvert. Å snakke om eierskap er å spytte på menneskelige relasjoner. Tror du at du kan fortelle en mann på vegne av hans datter at han ikke skal gjøre det som står i hans makt for å beskytte henne mot farer? Mener du at alle menn som argumenterer mot innvandring på bakgrunn av at Norge blir et mer utrygt sted, særlig for kvinner, har egoistiske baktanker? Mener du at alle menn som rett og slett får lyst til å gå ut og patruljere gatene for å hindre slike ting i å skje har egoistiske baktanker?

Når jeg leser om f.eks. en 80 år gammel dame som blir slått ned og ranet, så skulle jeg ønske at jeg var der for å hindre at det skjedde. Tror du at du kan snakke på vegne av henne og ønske meg dit peppern gror? Det er ren statistikk at ikke-vestlige innvandrere fører til et mer kriminelt og voldelig samfunn. Det at kvinner i Oslo ikke anbefales å bevege seg alene på kveld- og nattestid, skyldes så å si mennesker med utenlandsk bakgrunn alene. Du kan kalle det rasisme så mye du vil, men dette er ren statistikk. Om du mener at grunnen til at jeg vil begrense innvandring bare er rasisme og ikke det at jeg ønsker en kommende datter å kunne gå fritt alene i Oslo på kveldstid, vel, så kan du bare gå og legge deg.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:41

Geir: skrev jeg "ikke dine kvinner" eller "ikke din kvinne"? Jeg snakker på vegne av meg selv, og har aldri sagt at jeg snakker på vegne av noen andre.

Silje

05.02.2016 kl.05:11

Kjære Linn!

Jeg følte en sterk trang til å uttrykke støtte til deg etter de siste kommentarene du har fått.

Jeg syns du og bloggen din er fantastisk! I alt virvaret av meningsløshet på nettet, er din blogg en av få jeg finner verdt å lese.

Varm klem fra Silje

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:41

Silje: Hei! Så hyggelig, tusen takk!

Du er velkommen til å følge fb-siden for flere innlegg: https://www.facebook.com/mittkommentarfelt

Debatten der inne går litt roligere for seg :)

Remy Antonio

05.02.2016 kl.05:37

Jeg må bare få si at...Herregud for en tankegang! Ja jeg skjønner jo at du tydeligvis er sur og at du ikke har fått vilja de av enkelte, Kanskje du til og med fikk juling i ditt forgje forhold eller er blitt voldtatt alt, jeg vil ikke si at det er skjedd av hvite og jeg vil ikke si at det er av utlendinger men er jo tydeligvis noe dritt som har fått deg til og ha de tankene du har...Kanskje en lettere psykotisk mor som er blitt misshandlet også er jo et alternativ og hun har videreført dette til deg?!? (Vil ikke sværte din mor på noen måte hun er sikkert en fantastisk person jeg bare ramser opp alternativene)

Grunnen for at vi "Hvite" nordmenn vil beskytte dere kvinner her i norge er jo hovedsakelig på grunn av at dete kvinner her i norge er OFTE våre søstre, mødre, døtre, Naboer og venner dette har absolutt ingenting med at vi vil vise dominanse over dere på noen måte! Kan kanskje virke sånn for en med sånne syn som deg Linn men det skal ikke jeg legge meg opp i for jeg har heldigvis ikke din tanke gang.

Og så vil jeg veldig gjærne vite mere om dette at OM dere skulle gått ut i gatene med vold i blikket på alle menn dere ser og er veldig nyskerig på om du kan legge frem dokument eller bevis på at VI menn NOENGANG har gjort dette mot dere kvinner? Ja da mener jeg mot ALLE dere kvinner? Og er det ALLE menns skyld at NOEN råttene egg er ødelagt i hode? Jeg i det minste (og jeg kan bare prate om meg selv) har aldri lagt en hand på en kvinne, jente eller et barn og det er INGENTING i min samvittighet som hadde tillat meg og gjøre dette nettopp på grunn av at jeg har det menneskesynet at jeg mener at ALLE har lik rett til frihet og respekt med det lille unntak av voldtekts forbrytere og folk som tyr til vold ved første anledning, sånne mennesker mener jeg at burde vært sendt med første romferge til et ubestemt sted i det store univers så vi aldri mere har noe med sånne og gjøre og så vi som vil ha fred ro og harmoni her kan få det!

Ja Linn jeg setter pris på svar og vær vennelig og vær saklig! Gjærne vær frekk i kjeften og stygg mot meg det deiter jeg helt ærlig i men for guds skyld vær sakelig, Takk for meg og håper du får en god dag videre.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:40

Remy Antonio: Det er ikke annet enn ironisk at du oppfordrer meg til å svare saklig når du starter kommentaren din med:

"Ja jeg skjønner jo at du tydeligvis er sur og at du ikke har fått vilja de av enkelte, Kanskje du til og med fikk juling i ditt forgje forhold eller er blitt voldtatt alt, jeg vil ikke si at det er skjedd av hvite og jeg vil ikke si at det er av utlendinger men er jo tydeligvis noe dritt som har fått deg til og ha de tankene du har...Kanskje en lettere psykotisk mor som er blitt misshandlet også er jo et alternativ og hun har videreført dette til deg?!?"

Stig

05.02.2016 kl.07:41

Kampanjen om å kvele menns rett til å svare på sexistiske og stigmatiserende anklager fra feministiske kvinner er en konspirasjon - iverksatt av venstresidens nettverk. Vi opplever daglig flåkjeftede provokasjoner fra kvinner som mener de kan slenge ut så mye usaklig dritt fordi de er kvinner. Blir de sagt imot starter hylekoret om "kvinner blir hetset". For en manipulerende hersketeknikk - slenge ut udokumenterte sexistiske påstander og gjøre det legitimt fordi det er rettet mot menn. Dette går igjen i media, i NRK og TV2 og er en del av en omfattende hjernevask

Nei - menn skal ikke trues til taushet, tråkkes på med spisse hæler eller utsettes for sexistisk mannshat slik dette blogg-trollet og hennes troll-venninner driver på med. Nettavisen skal utsettes for boycott og AdBlock hvis de fortsetter slike useriøse blogger og ender opp som Dagbladet - avspist og på vei til skifteretten. Stans mannshatet og stopp det nå. Nok er nok!

Rita

05.02.2016 kl.07:51

Takk Linn! Du har fått "menn som hater kvinner" frem ilyset med å sette deg selv som skyteskive. Du er tøff og et forbilde for meg. Jeg vet hva det koster, så dette står det enorm respekt av!

Irene

05.02.2016 kl.08:26

Dear Linn,

As a woman myself, I found it very interesting to read your prospective on men, trying to protect us too much. Therefore, I decided to make a small recheck on your topic. So, here what I found: for example, currently Norway is just a bit over 5 million population, among which 13% are immigrants(plus 2,6% were born in Norway by immigrant parents as by start of 2015; source: https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Norway). In the next 1 year we'll see a huge wave of refugees, particularly from non-white countries entering Norway and, apparently, it's very hard to count the exact amount of them (like, not even the actual UN Refugee Agency can do it, source:http://www.unhcr.org/pages/49e48ed26.html). But let's forget about those: so, we have approx. 15% of immigrants(either born by both non-Norwegian parents) among which there're 50% Blacks and Arabs(from the first source). Small calculation and it brings us to at least 375 000 people by the start of 2015 only. Last year the statistics showed that 80% of the violent crime (rape, harassment, etc.) in Norway were committed by Blacks and Arabs, which brings us to the point where 7.5% of the population commits 80% of the crime.

And, now, my dear "woman" Linn, is the most important part: you called white men angry because they're trying to protect us (which ends up to almost all white male population of Norway) and you said they will never have you as a woman which brings you to 3 options:

1. Become a virgin again by not having sex until the rest of your life;

2. Become a homosexual (remember, it might be not what you prefer);

3. Be with a Black/Arab man (remember, it might be 80% chance he will use violence, and there will be nobody to protect you).

Counting that you might be not a lesbian and, probably, don't want to remain sexually abstinent, You, as a supposedly intelligent, grown-up woman are choosing the option which will no way leave your pretty face (and not only) without a damage.

So, my conclusion is that you are:

first. Mentally unstable

second. Really want to get this black dick so much

So, again, my dear "woman" Linn, I refuse to believe you are a real woman. Even more, knowing how much you hate white man and what you think about them, I will call you a man as well(guess, it's easier for you unterstand).

P.S.: If it will appear you are a homosexual, no judgment, but maybe we can leave the choice to the women who didn't refuse the dick option in the first place.

Anonym

05.02.2016 kl.09:03

Ikke smigre dere selv. Og jeg skriver ikke kvinner, for hvorfor skal dere snakke på vegne av alle som er det? Hvilken rett har dere eller jeg til å snakke på vegne av alle som deler like kjønnsorganer som meg selv og tilegge de meninger og holdninger kun i egenskap av det? Dere snakker på vegne av dere selv, som individer som har et spesifikt, konkret, urealistisk syn, for den saks skyld, på virkeligheten.

Og det er faktisk slik at vi er individer med forskjellige personligheter. Alle er unike, vi er ikke kun kvinne og mann. Men biologisk sett er vi generelt distinkte, hvert kjønn har sine kvaliteter for at vi sammen skal kunne overleve. Det er en harmoni. Med det sagt så kan en kvinne være soldat og en mann være barnehagetante. Men dette er unntakene, ikke regelen.

Dermed er det slik at de fleste menn har et biologisk behov for å beskytte sin familie i større grad enn de fleste kvinner. Ikke alle kvinner i Norge, men sin egen familie, det vil si ens partner i livet og ens barn. På lik måte som denne kvinnelige partneren også har et behov for å beskytte sin mann og sine barn, men på sin måte som kvinne.

Jeg har ikke ett sted sett en betydningsfull av mannlig kjønn som sier at menn, hvem enn det er, er nødt til å beskytte kvinner, hvem enn de er, og at disse bruker innvandrere som unnskyldning og påskudd. Det jeg derimot ser er både kvinner og menn, i alle samfunnslag som er bekymret over fremtiden og utviklingen gjennom logisk tankegang, sunn fornuft og erfaring.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:37

Anonym: Hvordan påberoper jeg meg at jeg snakker for alle ved å si "ikke din kvinne!". Ville jeg ikke da sagt "ikke dine kvinner"?

Boye Molberg

05.02.2016 kl.09:18

Tøffe Linn,

jeg er bare her for å uttrykke min støtte.

Jeg er en ung, hvit mann, og var jeg ikke allerede sint, så er jeg det nå. Du har min fulle støtte, og dette kommentarfeltet gjør grundig jobben med å styrke innlegget ditt. Identitetskrisa blant oss hvite menn er tydelig sterk, og jeg vil få unnskylde på både egne vegne, og på mine svake brødres, for å gi krisa utløp på de merkelige vis den gjør.

Med de beste hilsener,

Ung, hvit, skamfull mann.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:22

Boye Molberg: Boye. Takk! Det er sunt å bli sint på det som foregår her! Det er flott å se at du er enig med meg i at kommentarene bekrefter budskapet. Jeg håper det er ok at jeg siterer deg i et nytt innlegg i dag? Skal sjekke ut bloggen din etterpå.

Ha en fin dag videre, og ikke skam deg for noe du ikke har selv har gjort. Ikke skam deg uansett sier nå jeg. Skam er no dritt.

Laila Olsen

05.02.2016 kl.09:27

Takk for at du orker å stikke hodet frem! Er helt enig i det du skriver! Dessverre lokker du samtidig frem alle disse gærningene som bare får seg noe hvis de drar til Thailand på "ferie". Eller som en politimester nylig sa: de fleste som lirer av seg gørr i kommentarfeltene er ressurssvake stakkarer (fritt gjenfortalt).

05.02.2016 kl.09:32

En hitler blogg dette. Snart har vi et voksende parti sinte gale kvinner i dette landet som til slutt tar over alt og bygger konsentrasjonsleirer for å utrydde hvite menn.

Med Linn som leder. Og ler som heksa i wizard of oz ;)

EnMann

05.02.2016 kl.09:36

Forutsigbart Linn

at utbruddet mot hvite menn bare var rød "hat-fisking"...

Jeg ser at Tromsøs Røde Stjerne Lasse Jangås, er ute og bestyrtes for det er HAN som skal beskytte deg - ikke tilfeldige karer utenfor venstresidens røde krets som hisser seg opp over masseovergrep og kriminalitet fra sosialistenes multikulturelle eksperiment. Hatet mot norske Menn ga frukter og fangsten deles i dag på sosiale medier i forsøk på å sette dagsorden igjen...

...og ta definisjonsmakt tilbake... :)

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:20

EnMann: Jeg elsker hvordan du gjennomskuer min skjulte agenda gang på gang.

Annika Malmø

05.02.2016 kl.09:42

Heia Linn.

Og til alle de som hater så hardt, og så gjerne vil beskytte Linn og hennes "medsøstre" mot "onde, onde menn fra andre kulturer" - har det ikke slått dere at mange av oss også regner mødrene, søstrene, konene og døtrene til disse mennene som våre medsøstre?

DE får ikke et bedre liv av at vi nekter dem å komme inn i landet vårt.

DE får et bedre liv av at vi setter nyankomne på skolebenken og forklarer dem at slik gjør vi ting her, og så prøver vi å trenge gjennom en livstid av annen lærdom, indoktrinering, kultur m.m. for å få dem til å forstå at det er mulig å gjøre ting annerledes.

Og så tenker vi på at de som lærer seg norsk, eller vokser opp i et tospråklig hjem, ikke BARE lærer av det vi står bak kateteret eller på talerstolen og sier - men OGSÅ det vi gjør på julebordet, eller skriver i kommentarfeltet...

"Her respekterer vi våre medsøstre", sier dere - og i neste øyeblikk skriver og sier dere i full offentlighet at kvinner burde utsettes for straffevoldtekt og misshandel.

Hvordan skiller dette dere fra stammeråd i India, eller shariasdomstoler i islam?

Jeg ser ikke forskjellen...

Gå foran med godt eksempel. Stopp sjefen som tafser på julebordet. Stopp kompisen som klår på byen. Stopp asylsøkeren som tafser på gata.

Men ikke prøv å fortelle meg at Den Norske Mann er noe helgen til etterfølgelse, og at "ondskap" er begrenset til islam.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:18

Annika Malmø: Hei. Tusen takk for en veldig fin og ryddig kommentar .Jeg håper det er ok at jeg siterer deler av den i nytt innlegg..

Følg gjerne fb-siden min for flere innlegg og debatt: https://www.facebook.com/mittkommentarfelt/

Bob

05.02.2016 kl.09:43

Haha for en jævla gjeng som sitter å kommenterer her. Hvor kommer alle de sinte mennene fra? Er det bare jeg som har en fornuftig omgangskrets siden jeg aldri hører sånne kommenterer/argumenter ute i den virkelige verden? Tror dere dissa jævla amøbene Odins soldater bryr seg om damers ve og vel? De liker ikke innvandring og håper de kan finne noen de kan banke opp uten å bli tatt for blind vold. Thats it. Det er lov å være imot innvandring men da kan du være ærlig om det ihvertfall. Det er skremmende hva som skjer her i landet. Og det er ikke innvandringen som er problemet..historieløse halvtullinger. Jeg er ute blandt folk i samfunnet hver dag og de problemene folk beskriver her finnes bare på gutterommet. Snakk med folk og ikke vær redd. Detta går seg til.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:16

Bob: Hei! Tusen takk for kommentaren din. Jeg syns det er fascinerende å se hvilke briller mange velger å lese innlegget med, og det er rett og slett ironisk at disse ikke ser at de bekrefter alt jeg påstår ved å kommentere som de gjør. Følg gjerne siden min på fb, debatten går litt roligere for seg der.

https://www.facebook.com/mittkommentarfelt/

Stig

05.02.2016 kl.09:51

Takk En Mann som orker å ta til motmæle mot troll-flokken av hyllende mannshatende følgere av denne søppelbloggen. Som vanlig lyder meningheten "vi støtter deg", "takk for at du våger", "menn som hater kvinner" osv osv. Venstresidens redaktører kaster seg på mannshatet og støtter en blogger med åpenbare personlige problemer. En blogger som bør beskyttes mot seg selv - i en usaklig bitter foss av vrangforestillinger.

Beklager - dere fremstår som kvinnelige sjåvinister som bevisst provoserer for å få menn på banen - for etter å ty til offerrollen, ringe venninnene av begge kjønn i media og fremstå som det sedvanlige kvinnelige "offer". Kvinner som hater menn er legitimt og hun skal ikke sies imot. En kvinne kan være så usaklig og flåkjeftet hun vil - så lenge de usaklige og flåkjeftede angrepene rettes mot mannskjønnet. Eier dere ikke oppdragelse - eier dere ikke skam? Dere forsøpler debatter og nettaviser med mannshat og usaklige onde angrep. Kvinner som hater menn er et større problem enn menn som hater kvinner. Stopp kjønnshatet nå!

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.10:14

Stig: Hei. Jeg må bare spørre om du 1) leste innlegget i det hele tatt, og 2) om du i fullt alvor mener at mesteparten av dette kommentarfeltet uttrykker støtte?

Nei, ingen her fremstår som offer. Kommentaren din bekrefter mye av det jeg vil frem til i innlegget, nemlig hvilken retorikk som møter kvinner som løfter frem debatten omkring kvinnesyn, hets, trakassering og diskriminering. Så takk til deg for det.

05.02.2016 kl.10:28

Stig: Denne er linket fra Blogg.no

http://btvedten.blogg.no/1454628770_linn_winsnes_rosenbor.html

Den treffer ganske "klokkerent". Den hever seg langt over nivået i dette kommentarfeltet, men samtidig får den frem essensen av hele dramaet.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.11:05

Anonym: Takk for tips om denne.

Ann Mari

05.02.2016 kl.10:38

Hei Linn, det er sjelden jeg kommenterer på blogger men føler et sterkt behov for å støtte deg litt i denne stormen av kommentarer.

Jeg er ikke nødvendigvis enig i alle standpunktene dine, men du skal da ha din rett til å ha din mening med den største selvfølgelighet uten at det blir en "shitstorm" i kommentarfeltet for det. Virker forsåvidt som det er veldig mange som misforstår poenget ditt i dette innlegget, jeg er fullstendig enig i at det blir feil å bruke argumentet at de vil beskytte kvinner som et skalkeskjul for å kunne gå ut å være vigilanter. Personlig har jeg liten tro på at vi kommer noen vei med at små grupper skal ut å være både jury dommer og "bøddel". Jeg ser jo at det er problemer med rettsystemet slik det er i dag, med en stor andel henlagte saker når det kommer til voldtekter og latterlig lave straffer for overgripere,om de nå enn er innvandrere eller etniske nordmenn. Skal vi få noen forandring må vi forbedre rettsystemet, og ikke ta alle over en kam på grunn av mistanke om at de KAN finne på å gjøre noe galt. Selvfølgelig vil jo alle at noen hjelper dem hvis de er i en situasjon de ikke kan ordne om det nå enn er menn eller kvinner.

Ha en fin dag videre!

Gjest

05.02.2016 kl.10:51

Det er utrolig slitsomt å omgås menn med et primitivt kvinnesyn, det er slitsomt fordi de forventer at du skal være på samme måten. Kanskje er jeg svak som gir etter for presset, jeg tåler ikke den anspendte stemningen, så jeg ler påtatt av vitsene og nikker, kanskje skaper jeg da aksept for slike holdninger. Samtidig vet jeg at dette ikke dreier seg om holdninger. Sannheten er at det finnes et sett menneskelige egenskaper, og noen har mindre av de enn andre. Å late som om dette handler om holdninger er en avsporing, men det er selvfølgelig gjort med hensikt. Jeg vet ikke hvorfor jeg nevner det engang. Jeg er her, jeg lever og ånder og jeg ser verden slik den er.

Anders

05.02.2016 kl.11:54

Jeg hadde en lang prat med min sønn her om dagen. Han holdt tale i sin mors begravelse. Noe av det vanskeligste han har gjort. Hun døde alt for ung - 47 år.

Nå, et par uker senere, forteller han meg at han har vært litt såret fordi jeg ikke sa noe om talen hans.

- Men det gjorde jeg da, like etter at vi hadde båret ut kista, sa jeg.

Men så kom vi fram til at jeg hadde klappet ham på skulderen og sagt "veldig bra", eller noe sånt. Men jeg sa ikke i klartekst at det var selve talen jeg mente. Jeg regnet bare med at han forsto underteksten, og klumpen i halsen tilsa at jeg uansett burde vente med å si for mye.

_______

Jeg skjønner at dette innlegget handler om dem som bruker beskyttelse av kvinner som påskudd for å leve ut sine primitive holdninger.

Men jeg kan også veldig lett mistenke at en mann med feilfritt kvinnesyn vil få problemer i møte med skribenten, hvis et eller annet beskyttelses-instinkt skulle finne på å våkne.

Om ikke rasist så i det minste sjåvinist. Fordi det å ønske å beskytte en kvinne; er et kvinnefornedrende grunnsyn i utgangspunket.

Eller?

Han kunne snakket til han var blå i trynet om en slags drivkraft som bare er der, uavhengig av kvinnens evne til å beskytte seg selv. Han ville likevel risikere å bli plassert sammen med "dem" - de primitive apene, som forfatteren angriper.

Eller?

De primitive apene finnes, dessverre.

De hvite er til og med farligere, fordi de kan kamuflere seg med noen siviliserte væremåter og standarder.

Vi får tro det er mødrene deres som har lært dem akkurat det.

Men nettopp fordi det finnes mange som ikke har kapasitet til å tolke å forstå en slik tekst som forfatteren har skrevet - så vil det bli såre følelser.

Mennesker som fungerer på et lavere nivå finnes i tusentall. Dårlige kognitive evner og mangelfullt utviklede sjelsevner er virkelige problemer, som det snakkes lite om.

Åpenbart tilbakestående er mye lettere å forholde seg til. Men lavere fungerende passerer som normale ute i samfunnet. Bare en prosentandel av dem havner på statistikken over barnevernssaker og kriminalsaker.

Dette kommentarfeltet alene beviser at det finnes mange. Og de tiltrekkes kanskje særlig av kommentarfeltene.

Dette må forfattere av tekster med uskrevet undertekst forholde seg til.

Hvis man ønsker å bli forstått riktig, av flest mulig, burde man kanskje likevel skrive noe av underteksten - om den er aldri så banal. Som for eksempel "det står ikke noe sted at jeg hater etniske nordmenn"

Nei, men det står ikke at du ikke gjør det heller.

Mange har bare ett par med briller.

__________________

Til min sønn sa jeg: "La det være helt klart. Talen din var veldig fin, og jeg ble imponert over hvordan du klarte å gjennomføre den".

"Det var godt å høre", svarte han.

Judas Iskariot

05.02.2016 kl.12:24

Tja, folk oppfatter ting ganske forskjellig.

Men det som ofte er saken er at folk som henger seg opp i tull eller ros, skal aldri tas seriøs.

Det kjenner jeg fra visse bevegelser/organisasjoner. Jeg vil ikke nevne dem her. Disse har laget seg ett verdensbilde, som i basis er kun en fantasi. Alt som strider mot dette er "forkastelig" og tolkes i negativ retning. Det blir en form for religiøs tro. På lik linje som verdensbildet til en feminist. Alle vet at religioner/religiøsoppfatning er bare tull og skal bli kastet i søpla.

Det som folk ikke vet. Er at for en muslimsk mann/kvinne ser på en av det andre kjønn og smiler, betyr det at man vil ha sex. Trodde ikke på dette selv. Men tok test i Oslo, ja det stemmer.

Kan det være slik at rabiate feminister og muslimer har samme oppfatning. At hvis en mann smiler til en kvinne er det for å ha sex.

Jens

05.02.2016 kl.13:01

Bra skrevet Linn! Om det i det hele tatt fantes et snev av tvil om kvinnesynet til disse "hvite ridderne" (les:kjellerleilighetsrebellene), så er det nok bevis i kommentarfeltet til å backe det opp! Stå på! :)

Hilsen Jens!

Judas Iskariot

05.02.2016 kl.13:47

A Jew should and must make a false oath when the Goyim asks if our books contain anything against them. Szaaloth-Utszabot, The Book of Jore Dia 17

Elgen

05.02.2016 kl.13:57

La meg bare først få si at alle som kommer med kommentarer av typen "håper du blir voldtatt av x antall innvandrere" kan dra til helvete. Dere gjør meg flau.

Når det er sagt, bærer innlegget ditt preg av et sneversyn som ikke ligner grisen. Tror du virkelig at menn som bruker uttrykket "våre" kvinner faktisk mener de "eier" kvinnen? Seriøst? tror du mannen som stoppet et voldtektsforsøk i Alta i oktober mente han "eide" den 12 år gamle jenta? Jeg bruker begreper som "min" arbeidsplass og "mitt" hjemland uten at noen tror jeg eier dem. Det er et begrep som beskriver tilhørighet. Men tilhørighet er kanskje et fy-ord i din verden?

La meg gjøre det helt klart: Hvis jeg ser deg eller noen andre bli antastet eller trakassert, det være seg av innvandrere eller nordmenn, kommer jeg til å forsvare deg enten du ber om det eller ikke. Jeg forventer verken din godkjenning eller takknemlighet.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.14:09

Elgen: hei. Nei, jeg tror ikke nødvendigvis at du tror du eier alt du omtaler som "mitt". Men jeg syns fortsatt ikke at det å "forsvare våre kvinner" er en ok begrunnelse for å få utløp for eget rasistisk tankesett.

Takk for at du er villig til å stå opp imot trakassering uavhengig av etnisitet!!

Stian

05.02.2016 kl.14:13

Hei Linn! Ville bare si at jeg støtter deg hele veien og at du tar opp svært viktige problemstillinger. Fortsett med den gode jobben.

Når det gjelder de synene som mange kommer med i kommentarfeltet her, syns jeg det er skremmende og det gjør skrivingen din desto viktigere.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.14:18

Stian: Ey Stian. Takk!

EnMann

05.02.2016 kl.15:15

Det synes ikke Linn

Som om du er ute etter noen diskusjon om temaet ditt her...

Jeg ser ikke mye oppfølging fra deg på de mange innleggene som tar deg på alvor og forsøker å argumentere saklig for de hvite mennene du angriper i den noe flåsete bloggen din det er selvsagt gode grunner for norske Menn til å bekymre seg over massiv innvandring av arabiske og afrikanske Menn til Norge som sosialister ivrer sånn for. "En mor" tok seg tid til et langt og velfundert innlegg til deg - men du samler heller på hatprat for bekreftelse på hvor ille hvite Menn er. Du gir inntrykk av at du vet hva de tenker - du har gjennomskuet dem som vil beskytte norske kvinner mot Kølnertilstander og går straks ut fra at de vil eie deg og selv klø på kroppen din. Selv om folk her sier det er naturlig å ville beskytte døtre holder du fast i at det er deg de norske Mennene vil slåss for å ha - eller eie som du skriver. Som "en mor" skriver er det naturlig for foreldre å ville beskytte barna sine...

...det har ingenting med deg og kroppen din å gjøre... :)

John

05.02.2016 kl.15:30

Vel, så gikk det som det måtte. Bloggerinnen la ut et innlegg som åpenbart var ment som "agn", altså preget av gjennomført tanketom venstreekstrem feminisme, og selvsagt "biter" de minst oppegående på.. Vips, så fikk hun seg en artikkel i Dagbladet.

Igjen, hvorfor gidder folk å kommentere, og sådan skape blest for "kommentatorer" som befinner seg perifert i meningslandskapet?

Hogwash

05.02.2016 kl.15:40

Gratulerer med å komme i avisen for å sutre over ytringer du ikke liker.

Jeg gir faen i om du er kvinne, mann, kristen, jøde eller muslim; det gir deg ingen rett til å bruke opp min pensjon på lykkejegere som i tillegg erfaringsmessig er mer voldelige og kriminelle enn resten av avskummet(folket) som bor her i landet.

Problemet med saken her er en del av befolkningen gir bort pengene til hele befolkningen, og kaller de som protesterer for rasister. Når fakta kommer frem og en god del av de som kommer hit ser på deg og min kone som hore og fritt vilt fordi dere ikke har på dere burka har dere gått så langt at:

1) Dere truer min families fysiske sikkerhet

2) Dere truer min families økonomiske fremtid

Det er nok stopp med dette tøvet! Vil du hjelpe skaff deg en kjæreste fra Syria og betal for han. Det tar 0 tid å få familieinnvandring for deg og din fremtidige konemishandler (irak, pakistan, somalia afghanistan er alle på toppen av listen over konemishandling), men selvsagt klag på de hvite som vil beskytte sine koner og døtre.

Jarle V. Traavik

05.02.2016 kl.15:53

Presist og innsiktsfullt om mannssjåvinisme og voldtektskultur - ikke rart kommentarfeltet raser :D Takk for gode poeng. Du står ikke aleine, Linn.

EnMann

05.02.2016 kl.15:59

Ja føler du virkelig Jarle V. Traavik

at du er full av mannssjåviinisme og at du ønsker å voldta... ?

Norsk mann

05.02.2016 kl.16:02

Du har helt rett i at du ikke er "min" kvinne. Jeg ville ikke ha løftet en finger for å bistå en anti-nordisk jødekjerring som deg, om du ble utsatt for islamske kulturberikelser, så vær helt trygg ? jeg kommer ikke til å plage deg med hverken heltemot eller oppmerksomhet :-) Du er bare nok et fiendtlig fremmedelement som truer nordisk kultur og det norsket folkets eksistensgrunnlag. Nordiske kvinner med selvrespekt, derimot, ofrer jeg gjerne liv og helse for.

Henning

05.02.2016 kl.16:09

Bra skrevet, Linn!

Jeg syns både du og kommentarfeltet her får frem poenget på et glimrende vis: Det er den norske rasismen og fremmedhatet vi bør frykte mest. Man kan saktens lure på hvor langt disse menneskene er villige til å gå i forsøket på å stilne deg, bare fordi du sier noe de ikke liker å høre?

Stå på, Linn!

Oda

05.02.2016 kl.16:13

Takk Linn, du setter situasjonen og saken på spissen- og du trekker gode paralleller.

Det er helt utrolig hvor mange som føler seg personlig angrepet, som mann og som kvinne, over artikkelen. Du må aldri stoppe å skrive, dette er så viktig.

Det er selvmotsigende for de som nå reiser seg for å forsvare sine "venner" som forsvarer "alle (vestlige) kvinner" med å banke opp uskyldige fargede menn, og argumentere for at det handler om respekt for kvinner - Når dere tydelig mener at kvinner ikke er kvinner dersom de ytrer (feministiske) meninger, men heller menn og lesber. Hva er det kvinner er? Hva annet er kvinner for dere- enn et hull dere stikker tissen deres inn i og som dere kan redde når vi er i "nød"?

Vi lever ikke i middelalderen? Og deres verdier ovenfor kvinner er ikke noe bedre enn verdiene til antasterene i Köln. Men vær nå snill- Slutt å ta ansvar for oss.

Det er kulturelle forskjeller?. en mann fra Aghanistan ville nok ha banket opp en hvit mann, dersom denne hvite mannen respektløst hadde antastet moren hans, kjæresten hans osv. Han hadde nok tatt med seg en helg gjeng, og det virker til at det er det som hvite vestlige menn ser ut til å gjøre nå. Dere er ikke så forskjellige, dere som ønsker og håper at dere så absolutt skulle vært annerledes.

Spørsmålet er vel om dette er en god løsning på problemene?

Gustav

05.02.2016 kl.16:35

Forresten, hvorfor forfatter du ikke et innlegg om hvordan moderskipet ditt, Israel, behandler flyktninger fra Afrika og nekter å innvilge asyl til tilnærmet ALLE som søker trygghet og beskyttelse der, samt hvordan ortodokse jøder regelmessig diskriminerer kvinner i en manèr som får selv den mest skjeggete Taliban-bigamisten som tenkes kan, til å fremstå som en kastrert tøffelhelt med æresmedlemskap i AKP-ml, i forhold? Ikke det, det var ikke så interessant lenger å besudle tastaturet ditt med virkelighetsfjern svada når det å demonisere hvite menn ikke er et aktuelt primærkasus? Tenkte meg det. "Feminister" som deg er patetiske, oppmerksomhetssyke sutrefitter som har bygget en personlig identitet på å antagonisere hvite menn som roten til alt ondt, i et desillusjonert forsøk på å akkreditere deres egne, emosjonelle tomrom til en absurd vrangforestilling om trakassering og undertrykkelse som ikke eksisterer, konsolidert omkring et fiktivt fiendebilde hinsides mål og mening. Jeg anbefaler at du flytter til Madagaskar; der finner du knapt en hvit mann, så det er vel som paradis for deg å regne. Som mann, kan jeg betrygge deg med at jeg personlig ikke engang kunne vurdert å utvise romantisk interesse for deg av noe slag, da jeg finner deg omtrent like tiltrekkende som en dobørste. Du får håpe dine muslimske kjæledegger tilegner deg oppmerksomheten du fortjener som en stolt, selvstendig feminist som er så sterk at hun begynner å gråte i offentlig rom av verbale svar på tiltale, for så å forsøke å kapitalisere på det i media, ved å annonsere seg selv som et offer, ETTER å ha angrepet og stigmatisert en hel gruppe, selv. Patetisk og MEGET sigende. Er det èn ting som godter meg når det gjelder den pågående invasjonen av Europa, er det at om utviklingen ikke snur, så kommer det en dag i nær fremtid, hvornår "feminister" som har viet år av livet sitt til å marginalisere hvite menns identitet skal få kjenne på hva det VIRKELIG vil si å bli undertrykket. Kos dere i burka som stemmeløse fødemaskiner, sier jeg bare. Håper dere liker husarbeid! Hvite menn kunne gjerne ha reddet dere fra dette, men det vil dere tydeligvis ikke, så...

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.17:14

Gustav: jeg forfatter ikke det innlegget du ber om fordi det ville vært pisspreik.

Norsk mann

05.02.2016 kl.16:53

Kjære, nordiske kvinner med selvrespekt! Dere skal vite at jeg som mann, om dere ønsker det, gjerne kan ofre liv og helse for å beskytte dere mot voldtagende, truende innvandrere; om dere selv ønsker det og verdsetter det at jeg verdsetter dere.

Linn Rosenborg er jødisk, og som jøder flest har hun et brennende ønske om at hvite europeere skal dø ut og fordrives fra sine egne land, samt at hun er ekstremt misunnelig på nordiske kvinner, fordi de besitter en naturlig, ytre skjønnhet all verdens neseoperasjoner og rettetenger ikke kan skjenke henne. Ikke tvil et sekund; Linn Rosenborg har ikke noe som helst imot at dere kommer utfor ubehagelige opplevelser av denne typen, så lenge hun selv slipper. Jeg anbefaler å identifisere seg med sitt eget folkeslag, før kjønn. Man kan tross alt ikke unngå det motsatte kjønn, så dess bedre menn og kvinner samarbeider, dess bedre er det. Det krever toveis godvilje. Fremmede, fiendtlige folkeslag, derimot, er det veldig enkelt å forsøke å unngå. Problemet her er ikke "menn", men sjåvinistiske neandertalermenn fra muslimske land og den kvinnefiendtlige drittkulturen de drar med seg hit. Ikke la det være noen tvil om det, ei heller at Linn Rosenborg er ANTI-nordisk/innvandringspositiv, ergo en fiende av enhver nordmann med etnisk integritet.

Vilde

05.02.2016 kl.17:29

Norsk Mann: HAHAHAHAHA! Regner med det var en post ment å anskueliggjøre hvor latterlig slike meninger er. Den var ihvertfall kjempe morsom. Kudos.

Oeyvind Toft

05.02.2016 kl.17:38

Begrepet 'voldtektskultur' er så vidt jeg vet en amerikansk oppfinnelse. Spesiellt har feministene der slått kloa i universitetene og hevder at disse nærmest er åsteder for daglige voldtektsorgier. Feministene overser totalt at 3 av de mest omtalte og publiserte 'voldtektsorgiene' de siste årene har vist seg å være blank løgn fra 'ofrene'. At gutter og menn har fått ødelagt sine liv gir de fullstendig blaffen i. At det finnes voldtektskultur i Norge er nonsens.

Morgendagens Pust

05.02.2016 kl.17:40

Var det sentralt du fikk beskjed om å forfatte denne bloggen, eller ligger det bare i blodet liksom?

Vil du virkelig ha oss til å tro at noen av kommentarene her fikk deg til å gråte på butikken? Men funker jo godt for å få sympati selvsagt. Dette spillet har dere perfeksjonert lenge. Snart er den hvite manns endelikt et faktum.

Men jeg må nesten spørre, hvem vil bli den store stygge ulven når det skjer? Hvem skal beskytte jøder verden over fra alle folkeslagene som hater dere? Hvem skal fø deres kropper og betale for deres velstand? Har kanskje ikke tenkt så langt frem? Eller er det planer om å ha en liten slavekoloni av hvite som tar seg av disse tingene?

Og jeg som trodde vi gjorde en god jobb med dette problemet for 70 år siden. Men selv i lille Norge hvor signalet ikke kunne ha vært tydeligere i 1814 og 1940, så klarer jødene å komme til ordet og lage bråk. Jaja, dere får kjøre på. Kan du litt historie så vet du jo hva det som regel ender med. Lykke til.

Gustav

05.02.2016 kl.17:41

Linn: Du forfatter det ikke, fordi du vet jeg har et poeng, og er ikke kvinne nok til å innrømme det, ei heller er du i stand til å forklare meg HVORFOR det er "pisspreik". Jeg kan enkelt kildedokumentere påstander jeg kommer med. Du er en hyklersk, desillusjonert molbo som forsøker å bygge seg en identitet som "feminist" gjennom å angripe hvite menn, noe som faller på sin egen urimelighet, da vi er de desidert mest respektfulle overfor kvinner av noen etnisitets menn, i disse dager. Om du trenger en realitetssjekk, kan du jo reise til Saudi-Arabia og oppføre deg slik du gjør, ikle deg tilsvarende antrekk når det er varmt ute, etc. Selve rettferddigjørelsen av formålshensikten din bak hovedinnlegget i seg selv, er et paradoks; menn som forsvarer sitt folk mot en agressiv, rasefremmed invasjon, bruker ikke kvinnebeskyttelse som unnskyldning for å "utøve fremmedhat", snarere er "fremmedhatet" en DIREKTE KONSEKVENS av det FAKTUMET det er at deres søstre, mødre, døtre og så videre, er i eksponensielt økende fare, etterhvert som andelen primitive menn fra muslimske land øker! At du enten ikke evner å se dette, eller ikke vil se det, tyder på kognitiv dissonans og manglende evne til å forstå årsak og virkning som korrelerte aspekter. Om disse voldtektsapene hadde oppført seg, hadde det ikke vært noe "rasisme" i utgangspunktet! Det vi ser fra Odins Soldater, er en kjernesunn reaksjon på en direkte trussel, og at du som kvinne rakker ned på den, sier dessverre mer om deg, enn om dem. Du fortjener ikke slike menns beskyttelse, på noen måte.

Norsk mann

05.02.2016 kl.17:49

Vilde: Le kan du gjøre av dine egne mangler. At du skriver det du gjør, i stedet for å debattere saklig, illustrerer at du har svært begrensede ressurser. Det er kanskje latterlig i dine øyne fordi du ikke forstår, men til syvvende og sist er det deg som kvinne det vil gå ut over. Jeg klarer meg fint i all min survivalistiske maskulinitet selv om det norske samfunnet kollapser, når det gjør (det er uunngåelig på sikt); gjør du, som kvinne, uten en god manns beskyttelse? Bare fordi du ikke forstår hvordan noe henger sammen, betyr ikke det at det ikke er noe i det.

Nina

05.02.2016 kl.20:08

Bra innlegg.

Trist lesning i kommentarene. At du gidder er beundringsverdig.

Bob

05.02.2016 kl.20:13

Norsk mann: oi. Jeg lo godt og trodde faktisk det var ett genialt sarkastisk innlegg du hadde. Er du seriøs eller?? Nei jeg velger å tro du bare flipper:)

05.02.2016 kl.20:42

Dette funket som det alltid gjør, fra noen hundre lesere på vanlige innlegg til stor furore og titusenvis av lesere på provoserende innlegg, Typisk for bloggere som ønsker å være i toppsjiktet og tjene godt :)

Roger

05.02.2016 kl.20:55

Mange tøffe skrivebordskrigere her. Men det er også alt de er. Tøffe bak pc skjermen sin. Stå på Linn! Du har mange flere i ryggen enn det som speiles i kommentarfeltet her. Antar bare de fleste har skjønt det ikke går an å diskutere med innavlede halvaper. Er tydeligvis null hjernefunksjon hos mange her. Skulle gjerne kommentert mer saklig, men var på tide noen sank ned på disse tapernes nivå, da de ikke forstår noe annet.

Vilde

05.02.2016 kl.21:36

Norsk mann: Søtt.

Norsk mann

05.02.2016 kl.22:48

I rest my case. Det der er alt du har å bidra med, Vilde, og Roger er på samme nivået, i det å beskylde de som responderer på et fortjent sett og slår et slag for nordiske kvinners ve og vel for manglende intelligens, mens han selv ikke bemestrer enkel språklig syntaks. Roger, finn ballene og hjernebarken din, og bli mann og smart nok til å bruke bindestrek, din patetiske, tilbakestående beta-nisse. Hvis du tror at "alt de er", er "skrivebordskrigere", er du temmelig naiv. Odins soldater og nuværende utvikling i seg selv, er jo et bevis på at fler og fler får nok og står frem i det virkelige liv. Sånne kastrerte femser som deg varer ikke lenge når samfunnssituasjonen eskalerer dit den vil gjøre i løpet av få år, om ikke noe blir gjort. Du er for svak til å engang beskytte dine kvinner og barn, så du er neppe en til å anklage andre for manglende handling. Har selv rundjult en snuskete marokkaner som forsøkte å antaste og beføle ei ung, norsk jente ute på byen, og tviler ikke på mange av de som kommenterer i disfavør av denne slue jødinnen fint kan backe opp ord i virkeligheten. En ting er sikkert; mange nordmenn fortjener dessverre fremtiden som venter dem.

Linn W. Rosenborg

05.02.2016 kl.23:45

Norsk mann: forventer du virkelig å bli tatt på alvor når du sprer om deg med ting som "patetiske, tilbakestående beta-nisse" og "slue jødinne"? Du er patetisk.

Thea

05.02.2016 kl.23:18

Takk, Linn. Takk for at du orker. Takk for at du makter å sette ord på det vi tenker. Sånne som deg er ekstremt viktige, særlig nå for tiden- noe dette kommentarfeltet er et lysende eksempel på. Kommentarene bekrefter bare alt du skriver i innlegget ditt. Takk igjen, Linn. Stå på! Vi er mange som er enige, men de fleste av oss burde orke å snakke litt høyere om det.

Norsk mann

06.02.2016 kl.00:26

Dere tiltales ved hhv. deres rette ærend og mangel på ryggrad. Tvert imot, jeg er det motsatte av patetisk; jeg står opp for meg selv og andre jeg bryr meg om på et direkte og autoritært vis, her og i det virkelige liv. Slå opp en ordbok. Å grine som ei lita jentunge i matbutikken fordi "slemme menn" besvarte det hårreisende innlegget ditt slik det var desperat behov for, for deretter å annonsere det i kommunistavisen Dagbladet for å høste halvhjertet sympati av andre kvinner, derimot, er selve definisjonen av patetisme -- du profilerer deg som sårbar, melodramatisk og sutrete -- og ironisk nok bevisende at du er alt annet enn det du ellers annonserer deg for å være. De aller, aller fleste "sterke, selvstendige feminister" ville ha reagert tilsvarende, fordi de i praksis er alt annet enn sterke og selvstendige; men bortskjemte, vestlige prinsesser; små barn, mentalt sett, som knapt har opplevd virkelig motstand i livet eller blitt eksponert for hvor brutal verden kan være, oppvokst i en boble av komfort og tilretteleggelse som er nokså unik på verdensbasis. Du/dere ER patetiske, til tusen, og hadde kanskje hatt godt av litt "kulturberikelse" for å få ting satt i realistisk perspektiv. Men, som sagt, jeg tviler på at du har en sterk mann i ditt liv som hadde vært villig til å risikere sitt eget liv for deg, om du ble utsatt for en opphisset "flyktning" med kniv i en mørk bakgate en varm sommernatt, så det å bli forsvart er neppe en problemstilling du trenger å bekymre deg for, siden du etter eget sigende ikke har behov for det. Om du har en "mann", er han nok av samme kaliber som "Roger" -- en typisk beta som stemmer SV, tisser sittende og ikke hadde greid å manne seg opp til å forsvare sin egen familie, samme hva de ble utsatt for.

Hans Hansen

06.02.2016 kl.03:46

Hei, la meg først si at jeg er ikke uenig i hva du skriver. Jeg anerkjenner at du ikke er min kvinne, men et fritt og selvstendig individ som ikke har noe med meg å gjøre i det hele tatt. Jeg synes også det er trist at du får så mye ufine kommentarer at det går inn på deg, det er noe folk burde holde seg for gode til.

Men.

Det begynner etterhvert å bli en del av oss som våkner opp til at den ideen mange av dere foregangspersoner i den offentlige kulturen forespråker, med at alle er like og alt er så fint og flott, ikke helt har rot i virkeligheten. Tilfellene av ran, vold, trakassering og voldtekter fra innvandrere samler seg opp. Vi Nordmenn snakker sammen utenfor de sterkt sensurerte kommentarfeltene i media også, ser du. Vi begynner å innse at noen folk er IKKE som andre folk og at ting ikke er bra.

Og så kommer du da, og på en måte tramper litt rundt i klaveret med din noe naive "la dem spise kake" filosofi. For noen som har fått en søster eller kjæreste voldtatt, kan jeg forstå at de ser rødt, selv om det selvfølgelig ikke rettferdiggjør deres dårlige oppførsel.

Så ja, du er ikke min kvinne. Men det er en del som er det, og det er de jeg bryr meg om. Jeg ser ikke på det som at de er "mine" som i eiendeler, men som mine å beskytte og hjelpe.

Min mor, mine døtre, søstre og kusiner, min kjæreste, hennes søstre og så videre. De er "mine" kvinner i den forstand. Vi nærmer oss en situasjon hvor ordensmakten ikke er i stand til å beskytte sine egne borgere, og instinktivt vet alle, dypt nedi der, at når hardt kommer til hardt så er det faktisk menn som må beskytte kvinner. Sånn har det alltid vært, og sånn er det ennå. Vi ser det kanskje ikke så tydelig i vårt ennå nokså trygge samfunn, men det ligger der rett under overflaten av illusjonen og lurer. Sikkert hardt for en radikalfeminist å svelge, men sånn er livet. Hardt.

De fleste Norske kvinner er ikke dumme nok til å kaste skitt på det. De vet at Norske menn stort sett oppfører seg veldig pent mot dem, i motsetning til andre. Norske kvinner har krevd rettigheter, og Norske menn har vist at de ikke har noe imot å dele på kaka.

Men jeg vil oppmane kvinner til å være litt forsiktig med å kaste seg på det her, og fronte meninger som i innlegget. Det kan få konsekvenser i fremtiden som ikke er lett å se helt klart akkurat nå. Med de nye innvandrerne som flommer inn, hvorav 90% er unge menn i 15-25 års alderen, kommer vi snart til å havne i en veldig spesiell situasjon. Tyskland og Sverige først, Norge haltende etter. I løpet av noen få år kommer vi til å se en demografi hvor vi får et 2:1 forhold av menn til kvinner i den aldersgruppen. Forstå hva det betyr.

Et av de sterkeste instinkter vi mennesker har er å finne en partner og lage en familie. Snart får vi en situasjon hvor halvparten av unge menn ikke kommer til å ha noen mulighet til det. Det er et spinnvillt sinnsykt eksperiment, noe lignende har aldri vært gjort før noen gang i historien, og merk mine ord, det kommer til å ende i borgerkrig. Store kriger har vært utkjempet opp gjennom historien for langt mindre skjevheter i resursstilgang enn hva det legges opp til nå. Det er bare ingen som helst vei utenom dette hvis ikke denne prosessen stoppes... i går. Og når det skjer, kommer ting til å dele seg langs raselinjer. Det er desverre bare sånn det er. Blod er tykkere enn vann i siste rekke. Familie, folk, rase osv. Du mater din bror før du mater en fremmed.

Det høres kanskje forferdelig og uvirkelig ut for noen som ennå lever i sosialismens illusjoner, men virkeligheten er virkeligheten. Det kan fort komme en dag hvor du må velge å være "noens" kvinne i den ene eller den andre gruppen. Tenk nøye over det.

Lykke til.

Solveig

06.02.2016 kl.21:07

Jeg har lest innlegget til Linn + en del av kommentarene under.

Min oppfatning av det hun prøvde å si er følgende:

Vold er ikke OK.

Å slenge sexistiske og trakasserende uttalelser er ikke ok.

Å finne på undskyldninger for å utøve vold er ikke ok.

Å bruke min sikkerhet som undskyldninger for å utove vold er ikke ok.

Å late som du bryr deg om meg og min sikkerhet hvis du i virkeligheten ikke gjør det, er ikke ok.

Å utøve vold på mine vegne er ikke ok. (Når jeg ikke ber om din hjelp.)

MEN:

Dette sa hun ikke:

"Ikke hjelp meg hvis du ser at jeg blir angrepet eller trakassert."

Hun skrev faktisk ikke det.

Så dere "sinte menn":

Vis oss respekt.

Hjelp oss når vi trenger deres hjelp.

Ikke ta dere til rette, men respekter den dere ønsker å hjelpe.

BareLurer

06.02.2016 kl.23:50

Solveig, Linn slenger selv ut sexistiske og trakasserende påstander:

"Kampanjen er ment som en direkte reaksjon mot den ekstreme sexistiske tankegangen om at hvite kvinner er den hvite manns eiendel, og at vi trenger den hvite manns beskyttelse. Kampanjen er ment å umuliggjøre argumentet om at den hvite manns vold kan legitimeres av fysiske trusler mot hvite kvinner."

Dette er en kampanje som frontes av personer som mener at alle hvite menn er undertrykkere, både av kvinner og andre grupper.

Hvis ikke det er sexisme og rasisme vet ikke jeg.

Å besvare sexisme og rasisme med sexisme og rasisme er kanskje noe misforstått...?

Alfabeist

07.02.2016 kl.02:41

Stå på Linn! Hvis du ikke møter motstand har du egentlig ingenting å si. Alle må rope ut mot den fascistiske bølgen som nå rider gjennom deler av Europa. Reaksjonene deres i kommentarfeltet viser at du har rett. Disse patetiske, frustrerte og reaksjonære røstene fra folkedypet, som mener at "våre kvinner" kun skal voldtas av etnisk norske menn, har ingen reellle argumenter, men drives av hat, frykt og uvitenhet, så kudos til deg for å avkle dem.

Hilsen norsk mann.

En likekjønnet

07.02.2016 kl.03:18

Du er så bitende i svarene dine, tåler du ikke motstand? Synes du fremstår kalkulerende, fordømmende, snever og patetisk - og at denne tvedten bloggeren summerer greit opp din målsetting med denne type innlegg. Lykke til med besøkstallene fremover ;)

Tore Østgaard

07.02.2016 kl.03:54

Hei Linn!

Herregud har du ikke forstått noenting? Jeg bruker ikke å kommentere innlegg men nå syns jeg du har tråkket langt over alle grenser, i din blogg forsvarer du marrokanske gjenger som klår våre barn i skrittet og banker vektere og opptar svensk politi sin kapasitet som igjen går utover vanlige borgere... Jeg syns du skal gå inn i deg selv og tenke igjennom hva du egentlig holder på med og svare disse tenåringsjentene som blir befølt i skrittet og andre steder, det her er ikke verdig voksne seriøse mennesker hvis katerogi du ikke hører til!!!!!

Linn W. Rosenborg

07.02.2016 kl.09:48

Tore Østgaard: hm forvarer jeg virkelig gjenger som gjør slike ting? Nøyaktig hvor gjør jeg dette. Gleder meg til konkretet sitater som kan bekrefte disse latterlige påstandene.

Tore Østgaard

07.02.2016 kl.03:59

Beklager skrivefeil i mitt innlegg: jeg mener selvfølgelig at du hører til i den kategorien.

Tore Østgaard

07.02.2016 kl.04:00

Beklager skrivefeil i mitt innlegg: jeg mener selvfølgelig at du hører til i den kategorien.

07.02.2016 kl.04:19

Til Tore: Bare de ikke er hvite så er inntrykket at bloggeren synes slik oppførsel er grett.

07.02.2016 kl.04:22

... er greit - liten trykkleif :-)

Bjørn

07.02.2016 kl.07:15

Haha, "Alfabeist". Prøv Betafemse, i stedet. For mer patetisk og stakkarslig enn deg blir det ikke.

En hvit "mann" som med bekymring ser på at andre hvite menn reiser seg for å forsvare sine kvinner og barn som blir regelrett voldtatt og angrepet av de invaderende hordene undermennesker som feier over kontinentet, som om det var et stort problem at hvite ikke bare legger seg for å dø i det stille. Du er ingen mann, ikke en gang en parodi på en mann. Du er en underdanig, submissiv folkeforræder, av typen som sannsynligvis liker tanken på å betjene en hel gjeng med arabere og afrikanere fra knestående. Fysj for en skam!

Det er heller ikke greit at norske menn voldtar, for å føye til det, men alle som ikke har ligget i koma de siste tiårene, vet hvilke som er ansvarlig for så å si alle voldtekter i det offentlige rom, og er overrepresenterte blant voldtektsmenn generelt.

Einar Trones

07.02.2016 kl.14:07

Stå på Linn, vi er mange og du er ikke alene!! Rasister som har kapret en så viktig samfunnsdebatt som omhandler oss alle er ikke mere verdt enn de kriminelle som voldtar kvinner og barn enten her eller i Jerusalem. Sjøl synes jeg at innvandring bør begrenses, å gå løs på helt tilfeldig mennesker på gata i håp om å rettferdiggjøre enkelte kriminelle handlinger er etter min mening ikke riktig veien å tilnærme oss til denne temaen. Til alle rasister jeg er ikke din bror!!

Tara Skogly

07.02.2016 kl.14:44

Kjære Linn. Neste gang en " totalt evneveik, åndssvak og hjernevasket" mann truer deg med voldtekt så ikke grin. Si heller; Javel, du og hvilken liten tissemann? Menn som truer med sånt har nemlig veldig mange komplekser og føler for å true kvinner for å kompensere for sin også bittelille hjerne i tillegg til bittelille mikroskopiske tissemann. Lykke til :)

Realitycheck

07.02.2016 kl.15:41

Høres smart ut, Tara, neste kvinne som er i ferd med å bli voldtatt av en ruset somalier i Oslos gater, kan jo bare gjøre det, så vil han nok stoppe med en gang!

Einar: Hvis du mener barnevoldtektsmenn og enhver som bryr seg nok om sitt eget folk til å redde kvinner og barn i nød er av tilsvarende verdi, er du kvalmende syk i hodet. Hva har forøvrig Jerusalem med saken å gjøre? De "rasistene" du sikter til er stort sett helt vanlige folk som er rettmessig bekymrede for familiemedlemmer o.l. -- folk som har all grunn til å "kapre debatten"!

Jødinnen Linn Rosenborg er selv "rasist", da hun konkret fremhever hvite menn i en negativ kontekst og forskjellsbehandler på tvers av kjønn og rase, derigjennom. Hun angriper de som allerede er under angrep, på bakgrunn av nettopp et genetisk grunnlag, og forsvarer det å fordrive og undertrykke etniske nordmenn og europeere generelt. "Feminister" er desillusjonerte tåper som er besatte av å antagonisere hvite, heterofile menn, subsidiert det å faktisk kjempe for kvinners rettigheter -- hadde de brydd seg om kvinners ve og vel, hadde de vært de mest innbitte mostanderne mot muslimsk invasjon, av oss alle. De er helt stille når rasefremmede forgriper seg, mens de har frekkhet nok til å anklage hvite menn for å være problemet, når vi forsøker å forhindre flere slike hendelser. Noen ganger er maktbruk det eneste som nytter, så om ikke kvinner selv forstår det, er vi nødt til å ignorere det, OM vi bryr oss om kvinnene i fokus, selvsagt. Personlig bryr jeg meg kun om kvinner som er takknemlige for at jeg er villig til å ofre meg selv for deres sikkerhet, IKKE kvinner som Linn Rosenborg.

Kristian

07.02.2016 kl.20:05

Helt utrolig at dere rabiate kvinnfolk bryr dere mer om såkalte innvandringsmotstandere enn alle overgrepene migratenene begår. Den saken du nevner innledningsvis skjedde heller ikke har det vist seg: http://newobserveronline.com/stockholm-attack-invented-by-controlled-media/

07.02.2016 kl.21:24

Dere so refererer til Frie ord, hvor stor idiot går det an å bli!!!!

Skjems over endel av dere såkalte mannfolk her inne og er sjeleglad for at jeg forhåpentligvis ikke kjenner noen av dere

Realitycheck

07.02.2016 kl.22:05

Så stor idiot som deg, sannsynligvis. Bare fordi en sak blir dekket av en bestemt nyhetskilde du ikke liker, betyr ikke det at det er noe ukorrekt i den. Sannheten er at det ikke finnes noe dokumentasjon som motbeviser påstanden om at disse såkalte "masseoverfallene" på rasefremmede delvis ble fabrikerte av politi og venstremedia, eller i det minste overdrevne. Utlendingen som ble intervjuet samme kveld og hevdet seg angrepet, hadde f.eks. ikke et eneste lite merke i ansiktet der han visstnok hadde blødd fra av å bli slått, bare en times tid i forveien, så han løy i hvert fall. Uansett, om det fant sted, er det helt forståelig at det kommer en motreaksjon fra sivile, når politiet ikke greier å gjøre jobben de er satt til og sørge for at offentlige rom for ferdsel er trygge for lokalbefolkningen. En helt logisk reaksjon på tingenes tilstand. Du burde "skjems" av din egen kognitive dissonans og manglende evne til å skjønne ditt eget beste, samt hvordan virkeligheten fungerer. Boblen du og likesinnede lever i, er i ferd med å sprekke. Kvinner tenker med følelser -- det er dessverre ikke så mye logikk som svinger rundt, ergo må menn noen ganger simpelthen befeste sin posisjon som menn; litt som når et barn ikke skjønner sitt eget beste og man ser det opptrer selvdestruktivt uten å forstå konsekvensene av det. Er man glad i barnet eller i det minste en ansvarsfull voksen, griper man inn. Å se på at visse kvinner jublende importerer denne "kulturen" basert på fiksjonell romantisering og absurde fantasier, bare for å knekke sammen psykisk og i verste fall ta livet av seg ETTER å ha blitt "beriket" av det man trodde var noe positivt, genererer i meg en trang til å overstyre og gripe inn, men man må være selektiv i disse tider. Er man for tjukk i huet til å bedømme en reell trussel som nettopp det, fortjener man per naturlover ikke noe bedre enn det som venter en, beklager. Men mine kvinnelige familiemedlemmer, kommer kun til å bli mishandlet og voldtatt av rasefremmede neandertalere over mitt lik, det lover jeg dyrt og hellig.

Tonny Kolås

09.02.2016 kl.18:04

Kjære Linn, først vil jeg si at det er veldig trist å se så mye useriøs sjikane mot deg. Når jeg uttalter at ditt innlegg oste av seksuell frustrasjon, så står jeg for det. MEN det behøver ikke ha noe rot i virkeligheten, det overlater jeg til deg selv å reflektere over. OG seksuell frustrasjon handler om så mye mer enn ikke å få seg et ligg. Nå er jeg lykkelig opptatt, men ellers skulle jeg gjerne lagt med deg jeg. En engasjert kvinne,- det er sexy! Uavhengig av dine meninger ville jeg beskyttet deg Linn, og ikke sikkert jeg hadde bedt om tillatelse først...;-) Stå på Linn!

Remy antonio

11.02.2016 kl.17:26

Jaja det var vist det eneste du kunne svare på skjønner jeg så da bet man jo hba som surrer i tipp lokket ditt ^^ takkndet var alt jeg ville vite 😂😂

Linn W. Rosenborg

11.02.2016 kl.18:10

Remy antonio: hæ?

Erik S

19.02.2016 kl.21:27

Linn, Jeg støtter din kommentar. Pleier ikke skrive innlegg på blogger, men etter å ha lest en brøkdel av kommentarene følte jeg behov for å skrive en støtteerklæring. Stå på.

Jeg er hvit mann, 44 år gammel, gift, 2 barn. En gutt og en pike. Jeg er ikke redd for masseinvandring i Norge. Jeg liker det ikke, men det utgjør ingen trussel for meg eller min familie. Hverken sikkerhetsmessig eller økonomisk. Dette vet jeg.

Den største trusselen Norge opplever i dag er fra de du kritiserer i ditt innlegg. Fortsett med denne kritikken. Trollene må ut i lyset for å sprekke.

Linn W. Rosenborg

20.02.2016 kl.10:38

Erik S: hei, og tusen takk! Det er virkelig flott å se hvor mange som engasjerer seg!

Jallis

21.02.2016 kl.13:52

Hvorfor takker du bare de som som er enig med deg? Skal ikke de som er skeptisk til økonomiske lykkejegere få ros for å engasjerer seg?

Eller er slike mennesker onde og rasistiske? Bare de som er "snille" fortjener takk?

StuttLeif the Stutter

04.03.2016 kl.14:05

Jeg har sett noen kommentarer her etter at jeg fikk lære om hvem du er på abcnyheter.no :P Mange frekke stygge kommentarer, men en ting er jo at du bringer det faktisk på deg selv. Har et par ting å si uten å være frekk og ekkel.

Et spørsmål: Er du bare en mannehater eller noe sånt?

Eneste du skriver om her er hvor voldelige mannfolk er, du kan ikke dra ALLE under en kam, samme som at vi ikke kan dra alle kvinner under en kam. Det er mye unødvendige kommentarer ute å går ja, men det er som folk sier: "Ikke alle menn".

Skal gi deg noen eksempel:

George W. Bush er hvit, betyr det at alle hvite er like dumme som han?

Kim Jong Un er oppmerksomhet krevende psycho, betyr det at ALLE koreanere er oppmerksomhets krevende psycho?

Hitler vet du nok hva gjorde på. betyr dette at alle hvite eller alle tyske menn er som han?

Mange kvinner velger hore yrket, stripper yrket og andre yrker som fleste kvinner synest er ekkle og diskriminerende, betyr dette at ALLE kvinner er horer?

Tenk litt før du drar alle under en kam. Det finnes uendelig med mannfolk som blir misshandlet og voldtatt av kvinner der ute. Skal vi dra ALLE kvinner under den kammen også?

Det er heller ikke ALLE kvinner som deler ditt synspunkt, og mange synest nok det er bra å ha en mann ved sin side.

Lykke til videre :)

Linn W. Rosenborg

04.03.2016 kl.14:24

StuttLeif the Stutter: Hei. Nei, jeg "bringer det ikke på meg selv". Det må være ok å være uenig uten å bli hetsende. Og nei, jeg har aldri vært mannehater. Jeg skriver slettes ikke kun om hvor voldelige mannfolk er. Snarere tvert i mot; jeg har flere innlegg om bra mannfolk, at jeg elsker menn og jeg skriver flere steder også i dette innlegget at dette ikke gjelder alle menn.

På bakgrunn av dette faller resten av kommentaren din på sin egen urimelighet. Men takk for en ryddig kommentar.

R

06.03.2016 kl.10:04

Jeg synes bloggen er godt skrevet med mange interessante vinklinger og synspunkter, som fortjener å bli tatt på alvor og som fortjener respekt. Hadde en fin leseropplevelse! Takk til Linn Rosenborg!

Skriv en ny kommentar

hits