Luke nr. 23 - et mildt ønske og i siste liten-gaver

Jeg spurte på min facebookside tidligere denne uken om innspill fra lesere på temaer dere ønsker jeg skal skrive om. En stram ung mann ved navn Andreas har ikke bare gitt komplimenter som smelter hjertet til en gammel burugle som meg kommentarfeltet under dette innlegget, han ønsket også innlegg med tips til skikkelig i siste liten-julegaver. 

Mitt beste tips er å kjøpe gaver hos diverse hjelperoganisasjoner. Det finnes mange å velge mellom, og de fleste har flere gavetilbud. I år valgt mitt valg på UNICEF, da de gjør et veldig viktig arbeid med å holde flyktningene varme.

UNICEF sine verdensgaver finnes i alle prisklasser, det er masse forskjellig å velge mellom og du får fine kort tilsendt som PDF på mail. Du kan velge å skrive en egen hilsen, eller velge en av de ferdige. I år gir jeg blant annet bort nød-matpakker som metter et underernært barn i to uker og startpakker til nybakte mødre som mangler alt. 

På tross av at flyktningene ikke strømmer over Norges grenser i like stor grad som tidligere i år, er situasjonen kritisk nå som kulda kommer også i sør. Savner du hvit jul sa du? Jeg håper av hele mitt hjerte av julen blir så mild som mulig på tvers av landegrensene. I år har jeg brukt store deler av mitt julegavebudsjett på UNICEFS verdensgaver, og det håper jeg du vil også. 

Avslutningsvis, på kvelden før kvelden, slenger jeg med et bilde av det min nevø (6) forklarer som Engelen Gabriel på disko med elektrisk gitar. Kos dere maks i kveld, folkens. 

Følg meg på Facebook for å få innleggene rett inn i feeden!

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

3 kommentarer

Harald Bjørnøy

24.12.2015 kl.16:37

Så bra! Kjekt å gi gaver til folk man kjenner fordi det styrker båndene mellom venner og familie. Men givergleden bør aldri stoppe der, for andre trenger den ofte mye mer. God jul!

Linn W. Rosenborg

24.12.2015 kl.19:05

Harald Bjørnøy: god jul Harald!

Helene i UNICEF

26.12.2015 kl.22:37

For et fint blogginnlegg!

Fortsatt god jul :)

Skriv en ny kommentar

hits