Luke nr. 13 - etter den søte kløe osv.


Du vet når jentenes årlige julebord går av stabelen og det å synge julesanger i takt med Eminem virker som det mest logiske i hele verden? Du vet når du takker ja til lovnaden om at glasset med prosecco aldri skal være tomt? Når du håndhilser på staute folk og gir dem komplimenter for alt i fra deres maskuline hender til tversoversløyfe? Når det virker som en strålende ide å diskutere strippeklubber med folk du aldri har møtt, røyke sigar og kjefte på en stakkars (..) dørvakt? Når du danser til Lucy Pearls Don't Mess With My Man med så overbevisende gestikulering at du nesten klarer å lure deg selv til å tro at du har en mann noen ikke skal messe med. Kjolen sitter som den skal og alt bare glitrer.

Vel. De kveldene tar slutt. Man hiver seg inn i en taxi. Hjem. Sovner med mascara på ett øye. Våkner dagen etter med en sandstrand i munnen. Saft. Kjapp oppsummering pr sms til jentene. Fylleangsten kommer snikende og det er bare å komme seg ut i frisk luft. 

På slike søndager takker jeg det som er å takke for venninner som drar lett på smilebåndet, og får sånne som Hanne på Espresso House i Markveien. Luke nr. 13 tilegnes henne. 

 - er kakaoen her god?

- ja, absolutt

(undertegnede snubler inn i en venninneklem og blir der)

- vi er litt fyllesjuke. Hjelp

- jeg skal lage noe digg til dere!

Og digg var det. En eller annen form for magisk kakao. Ikke for søt, spicy og bare helt dødsgod. Takk Hanna. Jeg elsker deg litt. God natt. 

Du er hjertelig velkommen til å følge meg på Instagram for jevnlige hverdagsglimt.

Følg meg på Facebook for å få innlegg rett inn i feeden!

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits