Hurra - det er offisielt!

kommentarer

Jeg er, fra i dag, en av Nettavisens faste bloggere! Hvor kult er ikke det? Utseende på bloggen er noe forandret som følge av dette, men innholdet vil være det samme; spredt til alle vinder. 

Jeg skulle gjerne feiret med et sånt spenstig hoppe-bilde, men som følge av at jeg ikke klarer å tenke samtidig som jeg trener bein er jeg så støl at jeg ikke klarer å gå en gang. "Hva da tungt?" sa jeg og trakk litt sånn tøft på skuldrene. "Det er jo bare 20 kg? Såpass bør jeg vel klare i sideliggende benpress?" Jeg glemte at det er en vektskive på hver side. Jeg har riktignok aldri vært dødsgod i matte, men jeg vet at 20 kg + 20 kg ikke er lik 20 kg. 40 kg sideliggende benpress før kveldsmat - null stress! Vel. Jeg gjennomførte, jeg dokumenterte på sosiale medier og jeg krabbet hjem. La det også være sagt at jeg kom med en litt lite snedig engelsk oversettelse i full offentlighet midt i ben-settet: 

"Nå blir jeg så kjørt at jeg får the crabs!" Jeg ser i retrospekt at det er en liten forskjell mellom å måtte krabbe hjem og det å ha flatlus. 

Dagen i dag ble startet med en liten yoga-session i stua sammen roomie og dachsen. Jeg har aldri trent yoga. Roomie var instruktør med pysj og jeg stilte i ull og med hæler om ikke var i nærheten av å treffe gulvet. Ikke klarte jeg å ha rett rygg heller. Cava koste seg da. 

Og hey - jeg er NAblogger altså! Hva kan dere tenke dere å lese mer om fremover? Samfunns-sinne? Trening? Friluftsliv? Singelliv? Sladring om klining i mørke bakgater (som om det noen gang skjer)? Serieanmeldelser? Mat og oppskrifter? Trening? Hva syns DU er stas å lese om?  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits