Oslove - loppemarked, swung på håret og Hot Dog-lørdag!

kommentarer 4 kommentarer

Når du har sittet inne på lesesalen og i leiligheten, isolert deg fra omverdenen og lullet deg inn i din egenproduserte miserable tilværelse i det som føles som ti år, da er det på tide å røske litt tak i seg selv. Jeg har fortsatt to oppgaver jeg må skrive ferdig i helgen, men i dag valgte jeg å heller starte dagen i sola enn på Blindern. Det er sol, det er endelig høst (min favoritt-årstid) og det er loppe- og bakgårdsmarked på Grünerløkka. Jeg fikk passet mitt påskrevet etter min lille post om den lite glamorøse tilværelsen som singel i går, så i dag tok jeg frem den fancy hårføneren (på tross av at de fine bølgene jeg får av den faller ut så fort jeg går ut døra) og sa ja til litt formiddags-svinsing med Lene. Cava flotta seg opp med sitt ny Hot Dog-tørkle, jeg fikk kjøpt en dritkul liten lampe til 20 kr og alt er bare velstand.

Nå gjelder det å hive i seg litt lunsj og komme i gang med studier, så jeg ikke må bruke hele kvelden på å angre på formiddagens aktivitets-prioriteringer. Jeg håper alle har en knæsj lørdag, det være seg med fyllesyke, walk of shames, løpeturer i skogen, familie-selskap og alt det måtte være. Dere er pene - alle sammen!4 kommentarer

Constanza Marcela

17.10.2015 kl.12:59

koselig bilder=)

Linn W. Rosenborg

17.10.2015 kl.13:02

Constanza Marcela: Så koselig, tusen takk!

Stein Hagen

17.10.2015 kl.19:48

Flotte bilder og et spennende innlegg. Ha en videre fin helg :)

Linn W. Rosenborg

20.10.2015 kl.08:53

Stein Hagen: Hei. Takk skal du ha. Jeg må dog poengtere at jeg finner det noe merkelig at du velger å linke til en sak om MIFF i Frieord under denne posten?

Skriv en ny kommentar

hits