hits

Hst er suppetid!

Endelig hst, tett nese og ruskevr. Hva er vel bedre enn en skikkelig god suppe p slike dager?

Jeg er absolutt ingen matblogger men jeg liker mat og jeg liker blogging, s da virker det naturlig dele det nrmeste jeg kommer oppskrifter p mat jeg selv blir fornyd med. Jeg har tidligere delt burger-tips her.

I gr var det alts suppedag, og valget falt p en fyldig stpotet- og gulrotsuppe. Jeg laget suppen p slump og alle ml er etter skalaen "p gefylen". Dette er en utrolig mettende, god og sunn suppe. Den er enkel og rask lage, og kan fint holdes i kjleskap over natten og varmes til lunsj dagen etterp. Enjoy, og tips meg gjerne om andre matoppskrifter jeg kan teste ut og blogge om? (Ser forvrig at jeg har litt og g p nr det gjelder ta bilder av maten min. S veldig lekkert ut som et lite instagrambilde.)

Jeg brukte:

En liten stpotet

Fem gulrtter

Ett fedd hvitlk

En liten klump fersk ingefr

En kvart rd chili

En spiseskje creme fraiche

En terning med grnnsaksbuljong

En liten neve fersk basilikum

Fersk spinat

Parmesan

Skrell poteter, gulrtter og ingefr. Kok sammen hvitlk og chili i akkurat passe mengde vann (slik at det dekker alt, men ikke s mye at kraften blir for tynn).

Kok til gulrtter og potet er helt myke. Hell nesten alt vannet over i en annen kjele (men ikke kast det - dette er en kjempegod kraft) og stavmiks blandingen til den er som purre. Ha deretter kokevannet tilbake med blandingen. Spe p litt og litt av gangen og se an hvor tykk/tynn du vil ha suppen. Ha i en god spiseskje med creme fraiche og basilikum og la suppen koke p lav varme i noen minutter. Da tykner den litt, og vil du ha den tynnere er det bare spe p med mer kraft.

Server med fersk spinat og en raus dryss med parmesan. Nyt!



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Flg @liwro p Instagram

Abonner via epost

Oppgi din e-postadresse og f varsling hver gang jeg legger ut en ny bloggpost!