I kjærlighetens navn

kommentarer

Så sitter jeg her, på et tog som i skrivende øyeblikk passerer Stourbridge Junction, klar for å runde av en fantastisk miniuke fylt med kjærlighet. Jeg returnerer til Oslo med et hjerte som er fylt til randen men som dog er litt lettere enn for en uke siden, et hode fullt av planer og en sjel som føler seg friere enn på lenge.

 Det er den samme følelsen jeg alltid har når jeg reiser herfra. Fra bitte lille Bewdley, fra elva, de trange gatene, den søte cappuccinoen, smilene, puben, Millie the dog, Clementines og denne gangen strålende sol.

Jeg har alltid hatt en sterk kjærlighet til den lille byen, og det å tilbringe tid med familie og venner her får meg alltid på rett spor. Jeg vet ikke hvorfor, men her føler jeg meg så lett. Så lys. Så glad. Så fin.

 Denne gangen var anledningen bryllup. Min fine kusine og en av mine beste venner, Hannah, fikk sin Dan. Blant skog, trær, familie og venner så vi kjærligheten mellom dem, og jeg har sjelden hatt så store problemer med å holde gråten tilbake. Så naturlig og så ekte. Så dem.

 Jeg var så heldig å få være brudepike, en av åtte jenter i nydelige, røde kjoler som fant hverandre gjennom vår felles kjærlighet for brudeparet, brutale latter og skarpe humor. For en gjeng, for noen folk, for en helg! Jeg er euforisk. Deprimert over at det er over. Lei meg for å reise hjem alene. Så lykkelig på deres vegne. Så takknemlig for at jeg fikk være en del av deres helg. Så glad for nye bekjentskaper. Tankefull. Fyllesyk. Alt på en gang.

 Jeg retter på hatten, skrur opp musikken, nyter naturen vi suser forbi, holder hverdagen på en armlengdes avstand og tviholder på de gode følelsene.

 Kjærlighet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits