Hallææ bloggen!

kommentarer

Så. Jeg har åpenbart litt å gå på når det kommer til liveblogging. Starta på et eller annet i går, men kom (heldigvis) ikke lenger enn til overskriften (som blir stående).

Øya 2015. De to første dagene har vært fantastiske! Sol, varme, venner, øl, popcorn, jævlig dyr mat som kommer i altfor små porsjoner, nye Ray Bans (takk, Vipps), ny flanell og dust mange kjekke mannfolk. Dag 2 inkluderte dansing til svetten rant til Run the Jewels, Silvana Imam og Tyler, the Creator og evig hjertesmerte med Florence + The Machine. And it's hard to dance with a devil on your back - So shake him off, oh whoa! I dag jazzes festen opp et hakk og jeg håper på en helaften.

Legger ved bilder av åpningsbandet Razika som alltid treffer med sin Faen ta deg, evig nydelige Belle and Sebastian, det beste outfit-bildet noensinne (festivaluniformen er på - denim og smykker), smil og øl og min store kjærlighet Florence. Slenger inn et par snapstorys også - uten å ane hvordan de blir seende ut.

Er du på Øya? Fav. konsert til nå?

I dag gledes det blant andre til Oral Bee & Da Playboy Foundation, Alt-J, Jaga Jazzist, Siri Nilsen, Beck og Lars Vaular. Sleng på alle jeg ikke kjenner så godt men lover å sjekke ut så er utsiktene gode altså!

Sender forøvrig ut en takk til bloggklubben foren billett til lørdagen - veit om ei som gleder seg til å rocke med meg fra start til slutt.

 

 video:video video:video

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits