For en dachs-tur!

kommentarer

I går snørte jeg på meg joggesko, pakka sekken og søkte til skogs. Min snaskete bestevenninne hadde fri og dachsene (jepp, har to denne uka) ble gladelig med, og stemningen var rimelig god da vi møttes på Sagene klokken 1125.

Buss til Majorstua - t-banen til Sognsvann - målrettet tusling vekk fra folkemengden. Stier vi tidligere ikke har gått gjennom den fineste Nordmark - pitstop ved Åklungen (plutselig usikker på om det var Lille eller Store Åklungen) - bading av de firbeinte og kaffe til de tobeinte - grusvei opp til Ullevålseter - fotosession med en hest - kjeftete hunder (hallo - PASS DEG FOR HESTEN!) - matpakke og bolle med melis. Herregud. Oslo. Livet.

Opp den litt for bratte Skjennungsåsen (i varmen) med korte pauser for å la oss rive med av utsikten. Tenk at vi for tre timer siden kunne velge mellom fem kaffesjapper med uteservering, og nå står vi her, midt i skogen, og alt vi ser er mer skog. Lykke!

Ved Skjennungen følte vi oss fri, og hva føles vel mer som pur frihet enn å vrenge av seg klærne og bade? Hashtag free the nipple og la kroppen nyte det kalde vannet. Jeg gjentar: LIVET!

Mer vandring - retning Frognerseteren - en liten kaffe - t-bane. Innen vi var hjemme var klokken nærmere halv syv og hundene var totalt kaputt. Middag - dusj og på med høye hæler. Utrolig digg å toppe en dag i marka med skravling og spill med verdens beste jenter.

Slenger med noen bilder, alle tatt med iPhone (noen tatt av meg, andre av Ina K.) . Anbefaler å sjekke ut Ut.no - mange flotte turtips og kart både på nett og app. 

 
Kan ikke bare reke rundt i skogen - må jo flørte litt med de deilige byen min også! Litt crazy lys i heisen, men hey - som den bloggeren jeg her: her er kveldens outfit.


#utno #friluftsliv #turtips #oslo #nordmarka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits