One of those days.

kommentarer

//Ingenting i denne posten er sponset reklame, kun tips fra meg.

Bilder fra Liebling er tatt med ordentlig kamera, de andre med iPhone og er følgelig ikke av like god kvalitet.

Du vet de dagene når du har all verdens tid? Du har fri fra jobb og skal endelig få tid til å vaske tom skittentøykurven, støvsuge og vaske gulv, farge øyebryn, gå lang tur med hunden og trene bein. Du vet de dagene? I dag var en sånn dag for meg.

Jeg stod opp. Så ut av vinduet. Det pissregna, noe som egentlig passet bra - enda mer tid å bruke på inne-ting! Bikkja så surt på meg; hun er da ikke interessert i noen lang tur i regn! Ok, så vi gikk på kafé for å spise frokost. Jeg og bikkja. Müslibrød med brunost og en dobbel latte med lettmelk. Ikke melk helt opp, takk.

Vel hjemme pløyde jeg meg gjennom nyheter, ble sur og sendte ut en melding til et par venninner. "Jobber dere i dag, jenter? Møtes for en kaffe?". Jeg fikk napp og avtalte en kaffedate. To timer senere satt jeg på samme plass, i sofaen, med en kopp kald te. Til da hadde jeg lagt over bilder fra minnekort til pc, sett gjennom bildene et par-tre-sju ganger, sendt et par meldinger med diverse folk, sendt to mailer vedrørende skrivejobber, pirka meg på en liten nupp på nesa så jeg begynte å fossblø, stoppet blødningen, hørt på Kelis og kommet på at jeg egentlig liker Kelis ganske godt (tips: albumet Food!). Mellom tolv og ett en gang trakk jeg på meg en blomstrete bukse fra Just Female som ikke har passet på to år, en megastor skjorte fra Samsøe & Samsøe, platåskoene mine og tuslet nedover mot Grünerløkka. Jeg er så heldig å ha fått en ypperlig liten bok som heter Lysløypa som inneholder all slags kuponger og tips til blant annet spisesteder i Oslo, og i dag skulle Ida og jeg sjekke ut Liebling. Liebling er en Berlin-inspirert, sjarmerende liten plass øverst på Grünerløkka. Jeg har kun kjøpt kaffe der tidligere, og var spent på maten! I tillegg til en fristende meny har de en artig liten butikk hvor de selger "alt fra prompeputer til designlamper, bartevoks og tysk sennep". To Liebling-tallerkener med brød, ost, diverse pølser og skinker, oliven og en sykt god frukt-, youghert- og nøtte-sak senere stavret vi oss nedover Markveien. Jeg hadde et intenst behov for en tur innom en av mine absolutte favorittbutikker, Mitt Lille Hjem, men oppdaget til min skuffelse at den var stengt. Bah! Jeg som hadde så lyst til finne en kjole på salg! Tok en kaffe på Godt Brød før våre veier skiltes, og jeg stod igjen i regnet med altfor mange planer og altfor lite tiltakslyst. 

Etter at Ida dro på jobb vandret jeg rundt på løkka en liten stund, prøvde en haug med klær på Bik Bok før jeg måtte innse at alle klærne der er ment for folk uten pupper og rumpe og at jeg på ingen måte passer inn i den kategorien (heldigvis!), lot prøverommet stå igjen som et kaos, shoppa tre neglelakker og trikket hjemover igjen. Nå, tenkte jeg, nå skal jeg sette på en maskin med klær før jeg trener Cava i parken. Etter det skal jeg spise litt, skifte, dra på trening og deretter vaske gulv og henge opp klær. Jada. Punkt nummer to er det eneste jeg har gjort (Cava har fått sitt altså), og nå er klokka snart ti. Jeg sitter som en krøll i sofaen med Bugs Bunny joggebukse, har like lyes øyebryn som jeg hadde da jeg stod opp, like skitne gulv og det er på ingen måte fare for at jeg støl i morgen.

Pytt sann. Jeg har kjærlighetssorg. Da er alt lov.

 <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits