Rosa-alarm!

kommentarer
I dag ble jeg beskyldt for å være en rosa-blogger og tenkte umiddelbart at ja, det kan jeg godt være innimellom. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er mindre jente enn at jeg elsker å shoppe, at jeg fryder meg for hvert eneste salgs-skilt jeg ser og at jeg lett kan overtale meg selv til at å handle på mer enn 50% betyr å få penger inn på kontoen.
Jeg er ikke mindre jente enn at jeg har et skap fullt av sko jeg ikke bruker og en kjeller full av issues. Så skjer det da, innimellom, at jeg handler ting jeg ellers tenker at er så fint på alle andre, men på meg? Nope. Det som er så ypperlig er når disse øyeblikkene med solskinn i selvoppfattelsen skjer akkurat den dagen feriepengene ramler inn på konto. Ups.
Denne runden endte jeg opp med et par NYDELIG platåsneakers som jeg har siklet på i to sesonger. Unnskyldningen har alltid vært at jeg har for tynne ankler og store føtter for sånne sko, og jeg har alltid endt med joggesko eller noen spinkle tøysko. Not this time! Har prøvd andre platåsneakers tidligere, men jeg anbefaler faktisk å gå for originalen. De koster litt mer, men er sykt gode på foten! Jeg kjøpte mine sorte på Lille Vinkel, og de har sneakersene i mange forskjellige farger og med en haug av mønstre. Sjekk her.
Ellers har jeg kjøpt et par kjoler på Bik Bok som jeg mistenker at doneres til søstrene mine før jeg tar de i bruk selv. Jeg har en tendens til å glemme at jeg er 32 år og ikke 25. Det samme gjelder den herlige genseren jeg kjøpte, som jeg 10 minutter etter å ha forlatt butikken så ei jente på maks 18 år gå med.
Denne gangen røk jeg forøvrig på en klokke også. En knall rosa en.
Jakten på den perfekte hatten er fortsatt i full gang, og hatten jeg har på meg på bildet er ei venninne sin. Det nærmeste jeg har kommet er burgunder sak som jeg er litt usikker på. Vet du hvor jeg kan få tak i en sort, rund hatt?
Sånn for øvrig har de dødsgod frozen yogurt på 7-eleven, som nytes like mye i regn som i sol. Det eneste du trenger å gjøre er å ta på en rosa klokke, ringe en søster og velge smak. Nyt!
Volcom LOU BORSALINO Hatt rød
Jakke Bloomi / Klokke Coral Lomin Rubber

#shopping #mote #fashion #noname #rosablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits