Redd og usikker? Jeg?

kommentarer 2 kommentarer

Nå når jeg endelig er ferdig med studiene (for dette semesteret) har jeg masse tid til å skrive om de tingene som har engasjert meg de siste ukene. Så fort jeg ble ferdig gned jeg meg i hendende og tenkte at nå, nå skal det ryke av tastaturet. Så skjedde det ting som slo meg litt (..) i bakken, og tastaturet støvet ned. I det ene øyeblikket er jeg nyutdannet, nyforelsket og naivt glad og i det neste griner jeg som ei liten jente over en gutt.

Nå kjenner jeg at både hodet og kroppen trenger litt solskinn, og i den anledning minner jeg på en post på Instagram som festet seg litt hos meg. Hva ville du gjort hvis du ikke var redd? For tre år siden hadde jeg svart at jeg ville studert, søkt jobb i barnevernet og gått med hatt. Jeg hadde svart at jeg skulle turt å være åpen og ærlig om ting jeg har opplevd som i stor grad preger meg. Hadde jeg ikke vært redd skulle jeg vært sikker nok på meg selv til å være meg selv. All the way. Jeg skulle gått i bikini uten å skamme meg og jeg skulle bade i et tjern uten å tro at Jason fra Fredag den 13. lå klar for å drepe meg. Jeg skulle tørre å falle pladask og bli steikende dønn forelska og jeg skulle holde en edderkopp i hånda.

Nå, i dag - 20.6.2015 - kan jeg si følgende: de siste tre årene har jeg studert. Jeg har klort meg gjennom angstdrevet motivasjon, jeg har oppnådd den graden jeg ønsket å oppnå og jeg har fått en jobb jeg er veldig spent på å begynne i. Jeg har gått med hatt og jeg har gått med med bikini.

Jeg har vært ærlig. Ikke bare mot andre, men også mot meg selv. Det har vært en lang og tung reise, men jeg har vært dønn ærlig. Jeg har turt å bli forelska og jeg har gått på trynet. Nå, når jeg står på knærne og banner at jeg er en idiot som åpnet meg opp og som turte å falle, er det de små tingene som minner meg på at nei, jeg er ikke en idiot. Jeg trosset redsler som jeg har båret med meg i mange år, og jeg turte. Jeg har denne uken fått høre at jeg er altfor usikker, men jeg er ikke enig. Det krever søren meg mye sikkerhet å være så ærlig om meg selv som jeg er. Ok, så gikk det helvete, men jeg turte i det minste. Det er da noe? 

Det med tjernet, Jason og edderkoppen derimot. Hell no!

  

3Rul33zKV6

2 kommentarer

Jacob

20.06.2015 kl.13:23

Vær stolt! Du har oppnådd ting andre drømmer om! Og husk at når du faller så er du i bevegelse, noe som er bedre enn stillstand. Så det går i det minste fremover!

Linn W. Rosenborg

20.06.2015 kl.16:23

Takk for hyggelig kommentar Jacob :)

Skriv en ny kommentar

hits