Du kan ta jenta ut av bygda, men..

kommentarer En kommentar

I går fikk jeg beskjed om at jeg ikke er en ordentlig blogger før jeg legger ut bilder av dagens outfit. Greit sa jeg.

Var på fest. Anledning - 5 x 35 årsdag. Lokasjon - Råde skytterhus. På anlegget - en salig blanding av Southside Spinners, David Guetta og Dr. Alban.I glasset - punsj, vin og import-øl. På kroppen - klær. Raidet skapet til Randi-roomie og endte med et antrekk jeg var ordentlig fornøyd med. Det jeg kanskje var mest fornøyd med var, atter en gang, mine fantastiske pumps fra Peter Kaiser. De er skyhøye, men stødige og vannvittige behagelige. Jeg er en person trives like godt i joggesko som i pumps, og har en sterk avhengighet til å komme litt opp i høyden. Hvis du vil ha gode, fine pumps anbefaler jeg virkelig å sjekke ut hva Mr. Kaiser har å by på. Vet at blant andre Zalando har merket.

Nå har det seg sånn at jeg er under middels god på å ta bilder av eget antrekk. Det heller over til det komiske, og jeg velger å innta en ironisk distanse. La det være sagt at jeg faktisk følte meg skikkelig ok+ i går. En sånn kveld trengte det slitne hodet mitt. Takk til alle som var med på festen!

 

1) diskokule, ballonger, pokal-skap og våpensymboler i skjønn forening.

 

2) det nærmeste jeg kom et bilde i kategorien "dagens outfit" = snap til lillesøster som jeg ba henne ta screenshot av og sende meg. Har åpnebart litt å gå på der.


3) my loved ones4) A new day, another morning after.
Ã?n kommentar

Emilie Josefine

10.05.2015 kl.20:58

Hahah, antrekket ble fint da (:

Skriv en ny kommentar

hits