Torsdagsblues

kommentarer 5 kommentarer

I dag er verden litt tung. Solen varmer, men det er en kulde i lufta som jeg ikke helt klarer å riste av meg.

Det er en sånn dag som jeg helst vil bruke i skogen eller på en fjelltopp. Jeg vil sitte på en benk, spise is og høre på Franz Ferdinand. Jeg vil gråte og le om hverandre. Jeg vil nyte solen og grave meg ned i en mørk pøl av forbannelser.

I dag har jeg besøkt pappa på Radiumhospitalet. Pappa har kreft. Pappa har ikke lenger hår på hodet. Han ligner på Bruce Willis der han ligger i sykesengen. Veneporten som han får den rosévin-fargede cellegiften gjennom er synlig under t-skjorten. Han er kjekk, pappaen min. Pappaen min. Min pappa.

Jeg vil feire at prognosene er gode. Jeg vil rope hurra for at behandlingen, etter hva jeg forstår, fungerer som den skal. At benmargen er frisk. Jeg er veldig glad for at ting går veien, jeg er det! Samtidig så kjenner jeg en ubeskrivelig smerte når jeg ser pappa syk. Å se han kjempe. Orke mindre. Føle seg svak. Å høre han si at han er redd. Jeg er også redd. Kjemperedd.

 

 

#kreft #kreftforeningen #fuckcancer

5 kommentarer

Andrea

23.04.2015 kl.13:16

<3

Lasse Jangås

23.04.2015 kl.13:32

Nydelig skrevet om frykt og dyp kjærlighet, Linn. Og håp. Vakkert!

Linn W. Rosenborg

23.04.2015 kl.13:37

Lasse Jangås: Tusen takk, Lasse. Store ord som jeg ydmykt tar til meg.
Ha en herlig dag videre. Vi tweetes!

Linn W. Rosenborg

23.04.2015 kl.13:37

Andrea: Du er <3

Sandra

26.04.2015 kl.20:29

God bedring til pappaen din.

Vil anbefale dere til og sjekke ut Ambortose. Det er et kosttilskudd som hjelper mot kreft Og mange andre sykdommer. Det har vunnet 4nobel priser. Og grunnet legene ikke er oppdatert på det er for det er 100% naturlige ingredienser... Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

hits