Shooting for the stars

kommentarer

Etter morgenens lille talk med Carina er jeg fast bestemt på å bli bloggkjendis. Jeg har tatt en kjapp titt på hva som kreves, og tar da utgangspunkt i http://blogg.no/ sin egen toppliste.

På første plass ligger Mamma til Michelle. Jeg har riktignok eggløsning nå, men noen mammablogger blir jeg aldri. Andre plassen, http://sophieelise.blogg.no/ syns jeg fortjener å være på topp! Sminke, fancy bilder, et nydelig og postpubertalt samfunnsengasjement, masse pupp og dødsdigg dialekt. Danse kan hun og! Heia! Tredje plass (i skrivende stund) er for snork til at jeg gidder å lese (kropp, kropp, kropp), og jeg kjenner jeg blir litt svett.

På fjerde plass derimot! Si hallo til Osloguttene! Gutta skriver en blogg som "handler om det vi vet dere lurer på. Også hverdagen til tre gutter som lever livet" og et tilfeldig utvalg av overskriftene er "Derfor hater alle gutter på oss", "12 løgner gutter forteller deg" og "Gutter blir sett på som legender, jenter blir sett på som horer". Det som er så utrolig trist med denne bloggen, ved siden av at de skriver om ting som jenter på min alder leste om i Topps Mona og Mikkel på tidlig 2000-tallet, er det utrolig fattige skriftspråket. Setningsoppbygningen er til å grine av, tegnsettingen er totalt katastrofe og jeg kjenner rødpennen kalle. Syns egentlig gutta er fine jeg, med sine sjukt oppstilte bilder og rause setninger som "hun søker tilkobling, noen som får henne til å føle seg ekte og satt pris på. Det er et desperat ønske etter oppmerksomhet, derfor '' ligger '' hun rundt. Hun ønsker bare at noen skal se på henne som verdig igjen å respektere henne som person." Husk det jenter. Ligger vi rundt er det bare en evig søken etter bekreftelse. Det vet jeg fordi tre gutter på, hm 22-ish (?) har fortalt meg det.

Jeg stopper der, og byr på en liten oppsummering. For å bli toppblogger må jeg altså

  • få barn
  • være en søt og rar liten nordlending
  • bli manisk opptatt av kropp, trening og mat og ta masse bilder hvor jeg poser med olje på musklene
  • være Mona og Mikkel i form av tre gutter tidlig i 20-åra som alle (..) hater.

Trur jeg kommer til kort. Jeg prøvde å lage en sånn fancy bildekollasj i stad, men det endte i et virvar av gigantiske veskebilder og et bitte lite bilde av en t-sjorte med en kattunge på. Det jeg derimot kan by på er bildebevis om at jeg matcha Cava på tur i dag. Er ikke det fashion så vet ikke jeg.

#fashion #fashionalert #mote #goretex
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits